Maç izlerken meyve tabağımı hazırlayıp getirecek, sonra koluma girecek hatunu nerde bulabilirim?
İnsanın bu zamanlarda evlenesi geliyor..

Not: "Karın hizmetçin mi?" diyenleri pistten alalım.
Maç izlerken meyve tabağımı hazırlayıp getirecek, sonra koluma girecek hatunu nerde bulabilirim?
İnsanın bu zamanlarda evlenesi geliyor..

Not: "Karın hizmetçin mi?" diyenleri pistten alalım.
Manavdan diyeceğim çok soğuk espri olacak. Ama meyve de manavda olur neyse... 😃
Nasibiniz her yerden çıkabilir karşınıza, belki yan dairenizde, belki her zaman yürüyüp geçtiğiniz yolun karşı kaldırımında veya kmler uzakta olup olduğunuz şehre gelecekte taşınacak olan bir yerde... Bilemeyiz. 😃
Benim umutlarımı yeşertmeye ne hakkınız var :)
Yaşıyorsak umut hep var 🌱
Nerden bulacağını bilmiyorum da yıl olmuş 2023 ama sen hâlâ meyve tabağı için linç yiyorsun 😄
Komşu falan olsaydık bir tabak hazırlar getirirdim 😂
Bu sevgisizlik içerisinde daha çok linç yiyecez :)) İnsanlar bur tabak meyveyi hazırlamaktan aciz kocasına ama patrona gelince her rezilliğe okeyler.. Ben de buna kızıyorum
Bir tutam feministlik, bir tutam ahir zamanı karıştırıyoruz ve ortaya bu çıkıyor:)
Rabbime gönlüne göre bir eş nasip etsin. Amin
Amin, bilmukabele
Cevap
0Cevap
Neden erkekler eşleri dizi izlerken mısır patlatıp getirmiyor da kadınlar meyve tabağı hazırlıyor acaba? 🤪
Çünkü kadınlar maç izlemiyor ki erkekler gibi..
Hatun dizi izlerken ben de Nescafe yapar getiririm nolmus :)
Konu ne izlediği değil yapılan ikram ilgi alaka 😬
E tamam ben de kahve yaparım dedim dizi izlerken.. :) maç varken biz bişey yapamayız o an :)
Kahve olmaz o da ikram mı 😬
Tamam yanında da meyve tabağı olsun :)
Kahveyle meyve mi 🤢 neyse kadın kendi yapsın kendi ikramını 😃😃
Ne yapayım ıslak kek yapacak halim yok..
Bi çikolata konur yanına ya da bisküvi filan da olur 😃
O da olur :)
Niye meyve tabağı evlilik mi çağrıştırıyor? Yani meyve tabağını insan evlenmeden de kendine hazırlayabilir
Hayır, onu hazırlayacak kişi çağrıştırıyor
Neden işte onu soruyorum meyve tabağını biz kendimiz evlenmeden de yaparız elzem zor bir şey değil. Hani desen işte çok hasta oldum tek yaşıyorum, hastayken bir çorba yapan eş nerden bulurum desen böyle zamanlarda insan evlenmek istiyor desen mantıklı olurdu
Tamam
Ben de bana meyve tabağımı getirecek birini arıyorum. Bulursanız adres verin, uğrayalım.😅😅
Manav tanıdık yok, olsa söylerim:)
Siz mac izliyorsunuz diye tv yi bozmasın da.😊
Niye bozsun ki? Sebep?
Bu maclar hic bitmiyor çünkü. Ozetleri var, ozetlerinin de ozetleri var. Yeterince ilgilenmediginizi düşünebilir.
Hafta 7 gün. Haftada maksimum 3 günde 1 maç olur.. Ben zaten ya Galatasaray ya da milli takım maçlarını izliyorum.
Maç olmadığı gün, maçla ilgilendiğim kadar hatunla ilgilenmezsem, TV'yi değil kafamı kırabilir izin veriyorum :))
5 güne razı olsun diyorsunuz, doğru mu anlıyorum?
Maç 90 dk. :) o üç günde de 90 dk benim keyif yapma hakkım yok mu? Eşim isterse beraber de izleriz. Sıkılmayacaksa.. Ben onunla diğer 5 gün dizi izliycem ama? Buna siz razı mısınız?
5 gün dizi izlemek mi? Evlilik böyle bir sey mi?
Standart bir Türk ailesinde böyle. Genel olarak konuştum. Benim evliliğim nasıl olur henüz bilmiyorum.
Standarda razı olacaksanız sizinki de böyle olacak. Mac ve diziler.😁
Bu hayat arkadaşınıza bağlı bir durum. Benim hayalim medrese tarzı. Ama böyle hayalleri olup, evlenenleri görüp de sadece hayallerde kaldığını gördüm.
Bu yüzden artık hayal etmiyorum. Gerçekçi olmak lazım. Benim ailem öyle insanlar değiller. Tvsiz yapamazlar.. Bize gelseler sıkılırlar.. Bu yüzden nasıl olacak, eşim de benle aynı kafada mı olacak bilmediğim için, bir standartım yok.
Ailenize gore mi esya alacaksiniz?😁
Dedim ya, eşime göre :) eşimin nasıl biri olduğuna bağlı.. Evde zaman harcayacak kişi o sonuçta..
2. paragrafta farkli dusunuyorsunuz sanki. Denginiz nasip olsun diyerek iyi geceler dileyeyim.
Farklı düşünmüyorum. Eşim olmadığı için şu an aklımdan geçen durum ailem.
Eşim olunca bunu onunla konuşur, ona göre yol alınır diyorum.
Teşekkür ederim, bilmukabele..
Aşağı yukarı 2 yıldır ara ara hesap açıp kapatıyorum. Seni buralarda bu tarz sorularla görüyorum. Demek ki bu şekilde bulunmuyor
Evet bak birilerine örnek oluyorum ne güzel :)
Aynen öyle 👍
Maçtan önce birlikte hazırlasanız olmuyor mu?
Onun için benim yardımıma da ihtiyaç yoktur değil mi? Gönlünden isteyerek yapmak zor olmamalı
Yahu bu lütuf ve ikramdır.. Eşler arasında olan, olması gereken şeylerdir.. Mesela beraber yürüyüş yaparken esim kağıt helva istedi. Ya da benim gönlümden ona almak geldi.
Şimdi elinden tutup gel beraber alalım mı deyim yoksa gidip ben alıp geleyim mi?
Akşam vakti evde canı çiğköfte istedi, onu sokağa mı sürükleyim yoksa gidip alıp geleyim mi?
Hanim da benim için mutfakta meyve hazırlasın ne olmuş ya?
Meyveyi ben gider pazardan alıp gelirim.
Siz hiç sevilmediniz mi ki emeğiniz bu kadar pahalı arkadaş? Nedir bu herşeyi beraber yapma kafası?
Birlikte yapmaktan keyif alan biriyim ama her şey de birlikte olmaz. İşten yorgun gelmişim misal, hanım da evde. Sohbet ederek beraber sofra hazırlayalım ok. Yorgunluk da kalmaz muhtemelen ama yemekten sonra hanım bana söylemeden kahvemi yapıp getirse, meyve hazırlayıp getirse beni çok mutlu eder.
Yapamadığımdan değil, hanımın elinden bir lütuf bir ikram..
Böyle düşünmeyenler yalvarırım evlenmesin..
Sevgisiz çocuklar büyüyor sonra..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?