Erkek arkadaşıma aşık oldum nasıl unuturum bu duygularla nasıl baş edilir 😔?

Aynı iş yerinde beraber çalıştığım sürekli dibdibe oldugum arkadaşıma aşık oldum. İnanın hic istemezdim. Ben çok seviyorum onu resmen acı çekiyorum. Onunla konuşmadığım bir gün bile bana eziyet geliyo. Kendisi askere gidecek 6 ay ve işten ayrılacak. Buna ne kadar üzüldüğümü tarif edemem. Şimdi izinde ve 10 gündür onu görmüyorum. Gittiği gün ertesi günler hep bana yazdı şu iki gündür iletişimimiz tamamen kesildi ve ben onu çok özledim. O başka bir kızı seviyor bunu bana anlatması bile canımı çok yakıyor. Ona çok değer veriyorum iş yerinde herkes yakinligimizin onun üstüne ne kadar düştüğümün ve değer verdiğim farkinda. O üzülmesin yorulmasın sinirlenmesin diye çok çaba verdim veririm yine de. O şimdi 10 gündür yok ve nefret ederek gidiyorum oraya. Herkese onun ismiyle sesleniyorum durumu zor toparlıyorum 😔😔beni güldüren eglendiren tek kişi oymuş. Hiç kız arkadaşlarımı bile gözüm görmüyor. O bana her şey olmuş gidince daha çok anladım.. oda beni özlüyor müdür bilmiyorum askerde iken seni kaydedip seni arıcam dedi. Tabiki arayacaksın ben burada kafayı yerim dedim ona. Dedim içimde tutamadım. Geçen birlikte karşıya geçtik İstanbul'dayız ikimizde. O kızın yanına gideceğini bana yolda söyledi. Vapurdaydik ve inecegimiz yerde kıza bekle diyeceğini bana söyledi. Buna elbetteki dayanamzdim. Benimle birlikte çıkma ben gideyim sen sonra git dedim ona. Kızls onu görmeye dayanamazdim. Görüşürüz dedim ve kalktım yanından indim ben vapurdan. Kızı uzaktan gördüm ama asla arkama bakmadan yoluma devam ettim arkama bakamazdim da çünkü ağlıyordum.😢 Ertesi gün yanıma gelip gördün mü onu sen bakmışsındir kıza dedi ben de bakmadığımı söyledim. Askerdeyken beni arama dedim. Ben artık bir şeyleri belli etmeye çalıştım. Sizce anlamış mıdır? Ben nasıl unutcam onu? 😢

Erkek arkadaşıma aşık oldum nasıl unuturum bu duygularla nasıl baş edilir 😔?