• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum 🤔?

Starwarsxd
Starwarsxd Takip Et
Xper 1 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
158
Yapay Zekaya Sor
Arkadaşlar hayatım zehir oldu yemin ederim bunu düşünmekten işlerimi yapamıyorum bıktım artık kurtulmak istiyorum aşırı takıntı oldu öneriniz var mı napcam ya 😟😕😩
Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum 🤔?
İş Soruları Öneri Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Psk. Sümeyye Sağlam
Psk. Sümeyye Sağlam Takip Et
Psikoloji
  • Merhabalar,

Takıntılı aşk kavramı olarak adlandırılan durum ilişki bağımlılığı olarak da bilinmektedir. Bu kavram; kişinin gerçek ya da ulaşılmaz olan bir aşkı saplantıya dönüştürüp kendisini sadece bu ilişkiye adaması ve hayatını, kararlarını, diğer ilişki örüntülerini bu bağlamda şekillendirmesiyle birlikte bu saplantılı duyguların kişinin kendisine ve çevresindekilere zarar vererek işlevselliği bozması olarak tanımlanabilmektedir.

Takıntılı bir şekilde aşık olan kişi; mutluluğu yalnızca aşık olduğu kişide bulacağına inanmaktadır. Hayattaki tek tatmin duygusunun bu ilişki ile beslendiği söylenebilmektedir. O kişiyle birlikte olmadığı her anın boş olduğuna, onsuz mutsuzluktan başka yaşayabileceği bir şey olmadığına dair inançları oldukça kuvvetlidir.

Aslında bu kişiler; karşısındaki bireyden ziyade zihinlerinde idealize ettikleri kişiye aşık olurlar. Yani o kişilere yükledikleri anlam duygu yoğunluklarını arttırmakta ve aşk duygusunu bireye yaşatmaktadır.

Bahsettiğimiz bu takıntılık durumu belirli bir sınırın üzerine çıktığında taciz, takip etme, şiddet, cinayet gibi tehlikeli sonuçlara neden olabilmektedir. Bu nedenle bu konu üzerinde durulması gereken oldukça hassas bir durumdur.

Takıntılı aşkın oluşmasındaki en büyük nedenlerden birinin aşık olunan kişi tarafından reddedilmek olduğu düşünülmektedir. Reddedilen birey, reddeden kişi tarafından kabul görebilmek adına sürekli çabalamakta ve fiziksel yakınlığı koruyabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Diğer bir neden olarak ise çocuklukta ebeveynlerle olan bağlanma stilimiz devreye girebilmektedir. Ebeveynlerimizle olan ilişkimiz bugün yaşadığımız ilişkilerimizi ve bu ilişkilerde takındığımız tutumları büyük ölçüde etkileyebilmektedir.

Bu örüntü yalnızca aşık olunan kişiyi değil, aşık olan kişiyi de oldukça olumsuz etkileyerek işlevselliği ciddi derecede bozabilmektedir. Kişi hayatını aşık olduğu birey üzerinde şekillendirerek günlük hayatta yapması gereken birçok işte düşük düzeyde performans sergileyebilmektedir. Bu durum da diğer ilişkilerine, benliğine, akademik başarısına ya da çalışma hayatına zarar verebilmektedir.

Takıntılı Aşka Sahip Kişiler Ne Yapmalı?

• Kendisini ve aşık olduğu kişiyi zor durumlara sürükleyen davranışlarını tespit listeleyebilirsiniz. Daha sonra yaptığınız listeye göz atarak en kolay değiştirebileceğiniz davranışınızdan başlayarak değişim basamaklarını adım adım çıkabilirsiniz.
    • Duygularınıza odaklanarak olumlu duyguların mı yoksa olumsuz duyguların mı baskın olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Bunu yapmak farkındalık alanınıza farklı düşüncelerin gelmesini sağlayabilir ve davranışlarınız üzerinde değişiklik yapabilmenize yardımcı olabilir.
    • Olayları ve durumları sadece kendi bakış açınızla değerlendirmediğinizden emin olmak size yardımcı olacaktır. Daha gerçekçi düşünmek zihninizdeki zorlayıcı düşünceleri sakinleştirebilmenizde kolaylık sağlayabilir.
    • Yoğun duygular içinde yaşarken gerçekçi düşünebilmek oldukça zor bir durum olmaktadır. Ancak yaşadığınız durumlar için “Bir arkadaşım bu durumu yaşasaydı ona neler söylerdim?” düşüncesine odaklandığınızda daha gerçekçi düşünebilirsiniz. Rasyonel düşünmek, olaya bakış açınızı etkileyeceğinden takıntılı düşüncelerinizin azalmasını sağlayabilecektir.
    • Kendinize vakit ayırarak hayatınızdaki boşluğu takıntılı olduğunuz aşk yerine kendi ihtiyaçlarınızla doldurabilmeniz mümkün olacaktır. Yeni bir hobi edinmek, arkadaş çevrenizle vakit geçirmek, uzun zamandır ertelediğiniz bir planı hayata geçirmek, yeni yerler keşfetmek gibi aktivitelere yönelebilirsiniz.
    • Son olarak; aşık olunan kişiyi sosyal medyada sürekli stalklamak saplantılı duyguları tetikleyebilmektedir. O kişi yakınlarınızda olmasa bile zihninizde onu canlı tutmanıza neden olabilmektedir. Bu tür davranışlara sahipseniz bu durumu azaltmak işinizi kolaylaştıracaktır.

Yaşadığınız durum zihninizi yoğun bir biçimde meşgul ediyorsa, işlevselliğinizi bozuyorsa ve baş edemediğinizi düşünüyorsanız bir uzmana başvurmanızı tavsiye ederim.

Sağlıcakla kalın,
    Psikolog Sümeyye Sağlam

21
    5 Yorumla
    • HüzünlüDost
      HüzünlüDost
      +1 yıl

Karşı taraf peki sen benden daha iyilerine layıksın demesi ve istememesi ilişkiyi bende ona bağlandım nasıl olcak gerçekten bende üzüldüm ve konuşmuyoruz artik

Yorumla
    • Psk. Sümeyye Sağlam
      Psk. Sümeyye Sağlam
      +1 yıl

Bir kişiyle bir ilişkiye başlamak hayatımızın sonuna kadar onunla olacağımız garantisini vermiyor. İlişki öncesinde birbirinizi tanıyor olsanız dahi partnerimizin romantik ilişki bağlamındaki tutum ve davranışlarını ilişkiye başlamadan önce anlayabilmek pek mümkün değildir. İlişki içindeyken kişinin beklentileri ve duyguları da değişebilmektedir. Bu nedenle ilişkiyi bitirmek isteyen tarafa saygı duyulması en doğru karar olacaktır.
      Ayrıca; her ayrılık zordur. Literatürde ayrılığı yas sürecine benzeten birçok çalışma mevcuttur. Bu süreçte üzülmeniz oldukça normal bir durum anlayacağınız. Kendinize bir zaman tanıyarak keyif aldığınız aktivitelere yönelebilirsiniz.

Yorumla
    • HüzünlüDost
      HüzünlüDost
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim peki bazı kaygılardan nasıl kurtulabiliriz hissiz mutsuz hissetme sanki biseyleri basaramacakmis gibi his olması mutlu hissedememe oluyor

Yorumla
    • Psk. Sümeyye Sağlam
      Psk. Sümeyye Sağlam
      +1 yıl

Bu konuda burada net bir şey söyleyemem maalesef. Konunun detaylıca incelenmesi, geçmiş yaşantılarınızın, şimdiki deneyimlerinizin ne olduğunun öğrenilmesi gerek. Bu duyguların altında yatan düşünceler ve sürdüren davranışlarla çalışılması lazım. Bir uzman desteği almanızı tavsiye ederim.

Yorumla
    • yapayalnizadam26
      yapayalnizadam26
      +1 yıl

Bir erkek kabul görmemesi sonucu progestron hormonu (depo provera) ile kendi kendine ilaç alarak dürtü ve duygularından kurtulmasını nasıl bakıyorsunuz? Kadinlasma hissediyorum. Bir kaç defa erkekle ilişkiye zorla da olsa utanarak söylüyorum girdim yaptılar. Kendimi iyi hissetmiyorum ama kadına karşı aşırı nefret hissediyorum saygı duyuyorum. Erkekliğimi hissetmiyorum

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AdeM07
    AdeM07 Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Sen öyle diyorsun ben daha kötü durumdayım insanların sevgisine inanmıyorum hele aşka hiç inanmıyorum ama özellikle iki şeye inanıyorum birincisi Allahın sevgisine ikincisi ailemin sevgisine onun için çokta takmıyorum
    Bir kadınla tanıştım ben ona sırrımı anlattım oda anlayışla karşıladı hatta dedi ki aynı elbiseden iki tane alalım beraber giyelim dedi bende çok mutlu oldum o arada ona iki tane telefon laptop falan aldım iç çamaşırları beraber giydiğimiz kıyafetler ayakkabı falan arada süpriz hediyeler aldım çok mutluyduk kızıyla tanıştırdı o da anlayışla karşıladı en sonunda kızına duygularımı açıkladım o da benim telefonumdan annesine mesaj attı ona karşı olan duygularımı anlatan kadın hakaret eden bir mesajla cevap verdi kızı bana sahip çıktı kızıyla devam ettik onun yanında elbisemi giydim ara ara para gönderdim zor durumda kalmasın diye o ara 12 bin TL gitti en son yine para istedi göndermedim diye küstü bana ben Allaha şükürettim

0
    0 Yorumla
  • KAYBOLANHAYALLERİM
    KAYBOLANHAYALLERİM Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

gerçek aşk nedir biliyormusun? ya da neye benzer tarif edebilirmisin? etmesi zor tarifi olabilir bir şey damarlarında akan kan gibi hep senle olacak hep senin her hücrene erişebilecek kadar mucize bi o kadar da kurtulması imkansız bir durum zaman sana sadece onsuz yaşamayı öğretiyor ama hep senle kalıyor bu aşk ben sevdiğimden ayrılalı 4 yıldan fazla oldu 2017 den beri hala bak burdayım bu siteyi kullandığı için belki gelir diye bir umuda sarılıp yaşamaya çalışıyorum... gerçek aşkı tatdıysan asla kurtuluşu olmuyor ben başaramadım... mecnun gibi sevdiğinden gerçek olan aşktan geçmek unutmak imkansızdır..

14
    1 Yorumla
    • moonss09
      moonss09
      5 ay

Peki şimdi ne durumdasın? Aynı acıyı çekıyorum ve hiç bir zaman unutamayacağım

Yorumla
  • 54srp
    54srp Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.

Unutmak için yollar aramaktan vazgeçmektir ilk iş.
    Nasıl ki uyumaya çalıştıkça, kendimizi buna zorladıkça uyku kaçar, birini unutmaya çalışmak da onu daha çok hatırlamaya sebep olur.
    En fazla kendinizi kandırırsınız unuttum diye ama bastırdığınız o duygu gerek rüyalarla gerekse ani öfke patlamaları ve ağlama krizleri ile daha acı şekilde yüzleştirir sizi onunla. En güzeli zamana bırakmaktır. Acısını çekin ve kendinize zaman tanıyın. Sonrasındaysa unutmak demeyelim de alışıyorsunuz hatıralarla yaşamaya.

11
    1 Yorumla
    • 54srp
      54srp
      +1 yıl

Teşekkür ederim 💮☺️

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

43

Cevap

42

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bana da aşık olan kızlar oldu. Bazıları takıntılıydı bazıları sadece onlara hissettirdiklerime aşık oldular. Geçtiğimiz ay içinde ise en son aşık olan kızla keyifli zamanlar geçirdikten :D sonra unutmasına yardımcı olması için konuşarak bitirdim ve ayrı yollara gittik. Hatta bana karşı o kadar bana bağımlı ve savunmasızdı ki kölem, oyuncağım olmayı kabul etmişti :)

Yaşın herhalde 18'den daha küçük, hepimiz hissettik senin gibi fakat belli bir süre hiç görüşmeyince unutuyorsun bazen de acımaya başlıyorsun.
    Biraz yatakta hüzünlü şarkılar dinleyerek ağla, biraz depresyon yaşa zaten bu tür şeyler hayatın bizi örsün üzerinde dövüp şekil vermesine benzer.

Her beynini kullanan bireyin yaşadığı gibi en geç 30 yaşında bu tür şeylere gülüp geçeceksin. Hormonların ve libidon çok yüksek...
    Kişisel gelişime ağırlık ver. Kalbinin kontrolü sen de olmasa bile, zihnini en iyi bir şekilde kontrol etmeyi öğren. Sonra bu tür şeyler için üzülmeyeceksin.

Zaman her şeyin ilacı. Mutlu günler diliyorum :)

5
    0 Yorumla
  • BenBal
    BenBal Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Birini kaybetmenin acısını unutmanın en iyi yolunun, yeni birini bulmak olduğunu söylüyorlar.
    Ama bence yanılıyorlar.
    Bunun tek yolu yeterince zaman geçene kadar beklemektir.

Birini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın.
    Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız diridir.

Birini unutmanın en iyi yolu kendini hatırlamaktır.
    Onu tanımadan önceki hayatını, mücadeleni, düştüğünde ayağa kaldıran enerjini, hayallerini hatırlayıp, içindeki iyimser sesi yeniden duymalısın.
    Çokta zor değil..

13
    0 Yorumla
  • Serkan_budak
    Serkan_budak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

sadece unutmaya çalışma kendi kalp ve aklını ruhunu ne kadar zorlarsan o kadar qarşı tepki alırsın uzuluyorsan uzul ağlıyorsan ağla iyice düşün istediyin kadar hayal bile edebilirsin. Aranızda ne geçti bilmiyorum ama sen onu gerçekden düzgün sevdiyin halde o buna değer vermemiş ve umrunda olmamış ise niye bunu görmezden gelen biri için ediyorsun kendine bi düşün. Yok eğer kendi içinde onun ve öz sevgini de sorguluyorsan niye böyle oldu diyorsan o zaman sorun sende kendini iyi yönde geliştirmelisin. Gerçekden yardımı dokunucak. Seviyorsan hep seveceksin bırak kalbin aklın ruhun sevsin ne olacak. Her kes sevdiği ile birlikde değilki. O semiyor sen sev sevmek bir sanatdır. Eğer sevgin böyle büyükse sen onu değil irelileyen yaşında onu sevmeği seviceksin ve hep hatıralarında olacak. Ama mutlaka ona karşı nefret falan bişeyler varsa onunla çözmekle ve ya kendine anlatmakla yok etmelisin aksi halde sana zarar. Doğru sevmek böyle olmuyor

2
    0 Yorumla
  • Uaena_
    Uaena_ Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

En mantıklısı okula odaklanmak, masa başında uyuklamaya başlayana kadar çalış. Dersler rüyalarına girmeye başlayacak yani onu rüyanda bile göremezsin.

9
    3 Yorumla
    • Starwarsxd
      Starwarsxd
      +1 yıl

😟😔

Yorumla
    • Starwarsxd
      Starwarsxd
      +1 yıl

Ya onu görmek istiyorsam

Yorumla
    • Uaena_
      Uaena_
      +1 yıl

Olmayacak bir işse unutmaya bak, kimse ömürlük değil. Birkaç aya aramazsın.

Yorumla
  • SiyahNeftt
    SiyahNeftt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ders çalışmaya kendini ada bir sürü meşgale bul derim

3
    2 Yorumla
    • Starwarsxd
      Starwarsxd
      +1 yıl

Ok ama uyurken napcam uyuyamiyorum

Yorumla
    • SiyahNeftt
      SiyahNeftt
      +1 yıl

Anlaşılan kaygı bozukluğu yaşıyorsun. Bunun için tavsiyem belirli bir saat belirle ve o saatte her şeye rağmen gözlerini kapat ve hiçbir şey düşünmemeye çalış. Elbet kolay olmayacak ilk zamanlar belki hiç olmayacak ama kesin olan şey istemezsen hiçbir zaman olmayacak

Yorumla
  • Kbrarh27
    Kbrarh27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 80%
    +1 yıl

Belki o kişiyi unutabilirsin ama hissettiklerini , yaşadıklarını unutamazsın. Sadece zamanla alışıyorsun. Canini yakan şeyler eskisi gibi acıtmıyor mesela.
    Bende 4 yıl boyunca acı çektim ask yüzünden ama şu an aci çekmiyorum. Sadece eski yaşadıklarımı eski acılarımı hatırladıkça üzülüyorum. Sende anlarsın zamanla üzme kendini.

2
    0 Yorumla
  • inciiiiiix
    inciiiiiix Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

bence doya doya yasını tutun. öfkenizi de acınızı da içinize gömmeyin ki gerçekten bir zaman sonra tam anlamıyla unuttum dediğinizde tekrar anımsayıp sizi acıtmasın. aşkı nasıl dibine kadar yaşamaktan haz alıyorsa insan acısını da dibine kadar yaşamalı diye düşünüyorum. ve artı olarak sosyal medya mecralarından takip etmeyin görmeyin mümkünse. zor bu ama gördükçe harekete geçirir insanı istemsizce. farklı şeylere yönelin ilgi alanlarınıza, öfkenizi kusmanıza yardımcı olabilecek bir hobiniz varsa buna mesela, ya da sizi anlık da mutlu eden bir ilginiz varsa buna da olabilir. sonrasında ise sizi düşünmeye sevk eden ne varsa anı fotoğraf hepsini silin uzaklaşın. düşünmemek için kendinize uğraşlar edinin, zamanınızı iyi yönetin. umuyorum ki daha iyi hissedeceksiniz.

1
    0 Yorumla
  • Elaiffet
    Elaiffet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 87%
    +1 yıl

Sürekli kendini meşgul et sürekli biseylerle uğraş zamanla azalacaktir emin ol..10 yıllık evlilikler bitiyor sonuçta

4
    0 Yorumla
  • HüzünlüDost
    HüzünlüDost Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Farklı şeyler yap diyeceğim ama daha yaran taze sadece dertleşip sohbet edip içini dokecegin birileri lazım sana ancak ozaman rahatlarsın benim gibi

4
    0 Yorumla
  • Asınmineişte
    Asınmineişte Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Ben ölmeyi yeğlerim aslında nerdeyse 80 saat yanyana geçirdik ve göğsünde uyurken çok huzurlu ve mutlu hissettim ama o sadece eğlenceyi seviyordu o an gerçekten huzurlu olduğumu görmüyordu ben aşık mı oldun yoksa huzurumu sevdim bilmiyorum ama tek bildiğim onu her düşündüğümde kalbim sıkışıyor ölmek istiyorum nefes alamayıp agalmaya başlıyorum ondan haber alınca havalara uçuyorum ama o eminim ki adımı bile hatırlamıyor...

3
    0 Yorumla
  • nazli0103
    nazli0103 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

kabullenerek. Unut gitsin diyenleri anliyamiyorum. Unutmicaksin ki, guzel gunler niye unutulsun. Sadece artik kabulleniceksin bitti. Hayirlisi boyleymis.. Cokta sey etmemek lazim

2
    0 Yorumla
  • morkelebek01
    morkelebek01 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 88
    +1 yıl

Ya inanın bizim millete şu var aşk acısı falan yok abi bizim millet hırslı ayrılıyorlar sonra karşı taraf birini buluyor hırs bürüyor insanın gözünü ya onu elde edinceye kadar ya da onu elde etmeye çalışılan süre zarfında başka birini bulup o hırs sönüyor ve bidaha yüzüne bakmıyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • kafatakan123
    kafatakan123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Ağlamadan kendini yerden yere vurmadan unutamazsin. Şöyle soyliyim o cocuk icin cok uzuluyosndur belki agliyosundir ya da vs vs. Ama bu çocuğu unutmak icin kendini ağlamamak üzmemek için zorlama. Ya üzülmeden unutamazsin. En sonunda farkedeceksinki hiç birşey hissetmiyorsun. Ve şunu da unutma ki , Nefret ettiğin birini asla unutamazsın. Nefretfe bi duygudur...

3
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Fazladan kelimeelre cümlelere hiç gerek yok bence. Aşık olduğun kisiyi unutmanın tek yolu yeniden aşık olmaktır. Çivi çiviyi soker

0
    0 Yorumla
  • agabey38
    agabey38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 79%
    +1 yıl

bunun ilacını bulan inan dünyanın en zengini olur ama tavsiye olarak eğerki artık istemiyorsan ya başka birini bul ya da hobi edin kendine

1
    0 Yorumla
  • Excel23
    Excel23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 70%
    +1 yıl

Özelden yaz seni çok iyi bilgilendiririm. Hem o mesajları silmez göstermek istediklerine gösterirsin:)

0
    0 Yorumla
  • cahilkızpariste
    cahilkızpariste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Bunun çözümünü bulursan bana da söyle lütfen. Ailemden ötürü onu terk ettim ama unutamıyorum ve canım çok yanıyor.

0
    0 Yorumla
  • DertLy1995
    DertLy1995 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

40 gün dişini sık bekle. Unutamayabilirsin ama alışırsın

1
    0 Yorumla
  • TicTacJoe
    TicTacJoe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 83%
    +1 yıl

Zamana bırak. Zaman herşeyin ilacı. İyileşene kadar acı çekeceksin.

0
    0 Yorumla
  • Clarissaben
    Clarissaben Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 77%
    +1 yıl

Unutturacak çevren varsa unutursun ama yoksa sanmiyorum

1
    0 Yorumla
  • Rosemarry1
    Rosemarry1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    1 yıl

Ya bence bu 6 ayda unutursun, zaman her şeyin ilacı falan diyenler gerçekten aşık olmamışlar, hiç öyle kolay değil yani. Kahretsin ya her gün özlüyorum... Unutmak için duygularımı tamamen aldırmam gerekir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Daha yakisikli birini bul ona yuru. Bi gun sora unutursun

1
    0 Yorumla
  • bosbiradam
    bosbiradam Takip Et
    +1 yıl

Knk Ben de o durumdayım şöyle yapıorum dusunuorum ama takmıyorum kendini onla mutsuz gör yani beyin oyunu denilio inandir kendini en etkili yöntem bu ama zor bi yontem

0
    0 Yorumla
  • ahmetsahin0_
    ahmetsahin0_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Unutamazsın sadece kalbinde acılan o derin yaranın üstü kabuk bağlar her aklıma geldiğinde sızlar ama korkma insan bir zaman sonra alışıyor. Sadece alışıyor...

1
    0 Yorumla
  • kirginsaripapatya83
    kirginsaripapatya83 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

canım benim henüz çok gençsin önünde kocaman bir hayat var ve dünyada sevilecek 7 milyar insan var canım gibi aşık olacağına önüne gelen herkeze çakmaya bak

0
    0 Yorumla
  • aytenn23
    aytenn23 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Ben aşık olduğum kişiyii , yeni bir şey naşlayarak unutdum, hayalindeki nir şeyi gerçekleşdir ve onun ilgili telefonunda hər şeyi sil, eşyaları çöpe at, ve onunla ilgili hiçkimseyle konuşma

1
    0 Yorumla
  • gercektenyuh
    gercektenyuh Takip Et
    +1 yıl

Stalk yapmayi azalttikca daha az dusunursun ve dikkatini dagitacak seyler yap bence onu dusunecek vaktin olmasin eger agliyorsan da playlistini yenilemelisin

0
    0 Yorumla
  • MonteCarlo615
    MonteCarlo615 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Hobi ara bilgisayar oyunu gibi şeyler gerçi bir kız bilgisayar oyunu prk sevmez ama kafanı dağıtır çok kolay unutturur bende sevgilimden ayrıldığımda onu unutmak için yapmıştım işe yarıyor

0
    0 Yorumla
  • Ahmetyakut
    Ahmetyakut Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Unutmak değilde alışırsın. zamanla başka biri dahi olsa hayatında yinde unutmak zor ama alışırsın yani herşey zaman ister.

1
    0 Yorumla
  • Ayıkkıyak
    Ayıkkıyak Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Daha iyi birisini bularak..

2
    0 Yorumla
  • Delirttiniz0beni
    Delirttiniz0beni Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Farklı aktiviteler bul aklına getirmemeye çalış

2
    0 Yorumla
  • Ferhatçelik35
    Ferhatçelik35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

Zor çok zor hele ki ilk aşık olduğunsa en zoru. aynı durumdayız. uçmak istiyorsun ama sadece bakıyorsun. onu görüp susuyorsun.

1
    0 Yorumla
  • pelo_86
    pelo_86 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

unutmak için kasma bence, acını yaşa sonra kabullenme evresine girdiğin zaman zaten bi rahatlama geliyor.

1
    0 Yorumla
  • SSerdar32
    SSerdar32 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Başka birisini bularak tabikide. Ama bu insan zaaflarindan faydalanmamali iyi biri ve seni anlayam biri olmali

0
    0 Yorumla
  • Hayatinanlami112
    Hayatinanlami112 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Valla benimde ağız kokum var neyaoacam bilmiyorum bana yardimci olacak var mı çok şükür dert degil ama toplum arasina girince sorun oluşturuyor

0
    0 Yorumla
  • anaonimiremiş
    anaonimiremiş Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Meditasyon yap bebeğim ilk önce uzmanına git sonra kendin evde yap ben bile gram unuttuysan kimsenin unutamıyacapı kimse yok

0
    0 Yorumla
  • cicekburcicek
    cicekburcicek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Unutamazsın evlenirsin çocuk sahibi olursun yine unutamazsın eğer ki gerçekten aşık olmuşsan

1
    0 Yorumla
  • Erh_Atabey
    Erh_Atabey Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Terapi ve rütliyel lerle mistik yol uygulamasini indir deneyin

0
    0 Yorumla
  • threebacaklı
    threebacaklı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

bu sorunu youtube a yaz entera bas oradaki videoları izle. Çok kaliteli videolar var tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aynısı bendede var geceleri uykumdan kalktığım cok oldu boğazım düğümlemiyordu ve sevgilisi vardı imkansizdi ama bildigim halde basaramadim unutamadim zamana birak

0
    1 Yorumla
    • Selimwebster34
      Selimwebster34
      1 yıl

Ark bir niyetim yok seninle özelden dertlesebilir miyiz eğer istersen şuanda çok ihtiyacım var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

maalesef böyle bir şey çok mümkün değil unutmak için üzerinden baya bir vakit geçmesi gerekiyor ki gerçekten seviyorsan bu bile zor zaman her şeyin ilacı bunu söyleyebilirim

0
    0 Yorumla
  • busesu16
    busesu16 Takip Et
    +1 yıl

Çok zor unutulmuyor ki hep kalbinin bir köşesinde yara olarak kalıyor

0
    0 Yorumla
  • KingBaşkan
    KingBaşkan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Knk bendense oldu tek çözüm psikiyatri ilaç verir rahatlatır gevşetir ve uyursun

1
    0 Yorumla
  • senakoca
    senakoca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

başka bir uğraş bulamazsan katlanarak devam eder bu takıntı

0
    0 Yorumla
  • Tenebris0
    Tenebris0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

başkalarıyla konuşarak her ne kadar doğru bi yol olmasada işe yarayabilir

0
    0 Yorumla
  • serraggjk
    serraggjk Takip Et
    +1 yıl

Kafanı dağıtabileceğin bir şeylere önermeni tavsiye ederim. Aşkı unutmak kolay değil.

0
    0 Yorumla
  • Ardenn10y
    Ardenn10y Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Beğendiğin erkeklerle ilişki yaşayarak flortleserek ilişki yaşanınca daha kolay oluyor

0
    0 Yorumla
  • Hayatsuca
    Hayatsuca Takip Et
    +1 yıl

Unutmak zor ve aşk hiç bi zmn unutulmuyo sadece açısıni alışıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Aysima_6
    Aysima_6 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Takip etme, ondan söz etme sevdiklerinle zaman geçir. Unutursun

0
    0 Yorumla
  • Aytekiloyy
    Aytekiloyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Aşık Veysel bulamamış cevabı ben nasıl bulayım sana 😅

0
    0 Yorumla
  • BŞKNTLİ
    BŞKNTLİ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Psikoloğa git

1
    2 Yorumla
    • Starwarsxd
      Starwarsxd
      +1 yıl

Niye

Yorumla
    • BŞKNTLİ
      BŞKNTLİ
      +1 yıl

Takıntı da bir Psikolojik hastalık 🤣

Yorumla
  • nghtskip
    nghtskip Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Bi başkasına aşık olarak

1
    3 Yorumla
    • Hafsa44
      Hafsa44
      +1 yıl

Birine aşıkken bir başkasına aşık olabilir mi ki insan

Yorumla
    • nghtskip
      nghtskip
      +1 yıl

Olur tabiki onda bulduğun özellikler ya da onda seni etkileyen şeylerden daha fazlasını karşındaki kimselerden bulursan zaman içinde mutlu olduğunu ve böylelikle karşındaki kişiye de sevgi bağının oluştuğunu görürsün

Yorumla
    • Hafsa44
      Hafsa44
      +1 yıl

Anladım ☺️

Yorumla
  • Boşbeleşinbiriyim
    Boşbeleşinbiriyim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

İmkansız bence bende unutamıyorum

0
    0 Yorumla
  • aloneman530
    aloneman530 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 100%
    +1 yıl

Aşıksın farkında misin

0
    0 Yorumla
  • gÜVERCİNKAnadı
    gÜVERCİNKAnadı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 88%
    +1 yıl

Daha küçüKSün, zamanla geçeceğini öğrenirsin

0
    0 Yorumla
  • Curious221
    Curious221 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 84%
    +1 yıl

Üzümdüm şu an sana.. bilirim o çaresizliği

0
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Dünyada tek insan olarak onu olmadığını düşünerek

0
    0 Yorumla
  • -Ufuk
    -Ufuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

Başkasını bul

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Onun seni sevmediğini düşün soğursun

1
    0 Yorumla
  • mrt0061
    mrt0061 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Yemek ye çok iyi oluyor 😂

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum 🤔?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum? 13 cevap verildi
Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum? 7 cevap verildi
Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum? 12 cevap verildi
Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum? 7 cevap verildi
Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum? 5 cevap verildi
Aşık olduğum kişiyi nasıl unuturum? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • "Hiçbir şey olmamış gibi davranmak" neden içimizde bir şeyleri eksiltir?
  • Benimle ilgili bir şey söyler misin?
  • Cinsiyet değiştirmiş biriyle sevgili olur musun?
  • Ansızın gelen acıkmaya hangi pratik atıştırmalık ve lezzet iyi gelir?
  • Kadınlar neden eski sevgiliye geri dönmez, derin aşk yaşasa bile sebep ne olur?
  • Yemek yapma konusunda, seni alan vezir mi olur rezil mi?
  • En son ne zaman kokoreç yediniz?
  • Kadınlar mı daha estetik, erkekler mi?
  • Dolunay Etkisini Hissetmeye Başladınız mı?
  • Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨