Sıkıldım ya hafta sonları el ele tutuşup pazara gidip 1 kg balık alıp gelince birlikte salata salgam eşliğinde yemek istiyorum asfagwha
Bu kdr basit hayallerim yani.
Sıkıldım ya hafta sonları el ele tutuşup pazara gidip 1 kg balık alıp gelince birlikte salata salgam eşliğinde yemek istiyorum asfagwha
Bu kdr basit hayallerim yani.
Bende 29 yaşındayım. Üç yıldır hayatımda kimse yok, zaten zamanında pekte aradığım söylenemezdi. Ancak şu sıralar bende hayatımda biri olsa keşke, el ele gezebileceğim, motorumla birlikte seyahat edebileceğim, birlikte yemek yapacağım, film izleyeceğim bir hayat arkadaşı ancak yaşadığım son bir kaç denemede biri iyi bir ve kibar bir insan olduğum için kendisi daha çok serseri badboy tarzından hoşlandığı, bir diğeri ise bu devirde sanal dünyada var olmayan insan var mı diyerek reddetti. Açıkçası ikisi de pek anladığım konular değil, son zamanlarda kendisini hazır hissetmeyen, yanlış karakterli kişilere denk gelmekten kendi özgüvenimi kaybeder oldum. Halbuki işi gücü yerinde, eğlenmeyi seven kendi halince biriyim, bazı şeyler olmayınca olmuyor gerçekten...
Cevap
12Cevap
Çok basit hayal be ben sana yardımcı olmak isterdim ama ben balık sewmiyorum
Afagaga teşekkürler
Bende aynıyım knk merak etme rüyamda bile evlenemiyorum durumum vahim fhhh
Bende 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım flörtüm sevgilim nişanlım hiçbiri olmadı
Koca istiyom gel beni aaall
Tamam sana şimdi yardımcı olacaklar
Kim yardımcı olacaktı hahah
güzel hayallerin var zor değil
Ben bi kere nişan yaptım
Henüz sevgilim bile olmadı
Beni zorla nişanlandıracaklar gibi
Gel evlenelim direk
Bekarim
Bende de yok
Acele etme yaa :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?