Aşk İlişkileri Sevgiliniz ile bazen düşünemediğiniz bir aktivite olunca beraber kalmayı mı tercih edersiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz ile bazen düşünemediğiniz bir aktivite olunca beraber kalmayı mı tercih edersiniz 🤔#Aşkİlişkileri Sevgiliniz ile bazen düşünemediğiniz bir aktivite olunca beraber kalmayı mı tercih edersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Elbette sevgilim de sevgilim djdj 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evet tercih ederdim olsaydı 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Her şeyi beraber yapmak isterim. Beraber oyun 🎮 oynamak vakit gecirmek eğlenmek hayal kurmak. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Soruyu asla anlamadım 😄 görsel hoş 2 8 Yorumla FiqHShott +1 yıl Mesela gezmek için falan plan yapıyorsun ya sonra canınız sıkılıyor düşüncelere dalıyorsunuz falan 😄 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Eee 😂😂 bunun soru kısmı ne 😂😂😂 Yorumla FiqHShott +1 yıl İşte karar veremeyince beraber kalmayı mı düşünürsün 😄😄 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Yahu sevgilim yanındaysa başka seçenek var olabilir mi Yorumla FiqHShott +1 yıl Haklısın 😄 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl 😂😂 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl @Degisik_-_ çok tatlısın ya 😃😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @Bidolutatlılık 😂😂 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Öyle tabii beraber yapmak güzel olur. 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yapacak bişey yoksa otururuz artık. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aynen 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. evet tercih ederdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elbette sevgilim de sevgilim djdj
Evet tercih ederdim olsaydı
Her şeyi beraber yapmak isterim. Beraber oyun 🎮 oynamak vakit gecirmek eğlenmek hayal kurmak.
Soruyu asla anlamadım 😄 görsel hoş
Mesela gezmek için falan plan yapıyorsun ya sonra canınız sıkılıyor düşüncelere dalıyorsunuz falan 😄
Eee 😂😂 bunun soru kısmı ne 😂😂😂
İşte karar veremeyince beraber kalmayı mı düşünürsün 😄😄
Yahu sevgilim yanındaysa başka seçenek var olabilir mi
Haklısın 😄
😂😂
@Degisik_-_ çok tatlısın ya 😃😂
@Bidolutatlılık 😂😂
Öyle tabii beraber yapmak güzel olur.
Yapacak bişey yoksa otururuz artık.
Sevgili
Aynen
evet tercih ederdim