Bebek doğunca niye değişiyosunuz beyler ya?

çok büyük bir aşkla evlendik senelerce tanışıyoduk gerçekten evleneceğim kişi bu kesinlikle diyerek evlendim evlenmeden önce ölüp biten adam bebek doğunca birden değişti bebek 4 aylık bu 4 ayda 1 kere bile gece kalkmadı en azından bi emzik vermedi uyanıp daha fazlasıno beklemiyorum hafta içi çalışıyor yorgun diyorum haftasonu eline 2 dakka almıyo çocuğu çocuğa karşı 0 adam bazen yanından geçerken mıncıklıyp okadar bi insan eline kendi istediğiyle bebeği alıp sevmez mi wcdeydim çocuk krize girmişti yemin ederim kalkıp bakmadı çocuğa ben bu adama deliler gibi aşıktım ama şu an bir okadar nefretliyim artık birlikte yatmıyoruz yemeğimizi ayrı ayrı yiyoruz ihtiyacı için yanıma geliyo anca… evet sadece o ihtiyacı olunca geliyo yalakalık yapıyo derdimi anlatıyorum bebekle biraz ilgilen en azından insan gibi sev salla biberonunu tut diyorum arada çıldırıyo sinirden e ben de çıldırıyorum kötü sözler söylemeye başlıyorum bu sefer de memnun değilsen evine git diyo yuvamı korumak istiyorum çocuğumla biz üçümüz yaşayalım istiyorum ne yapmam lazım akıl verin😞 bebek doğunca niye değişiyosunuz beyler ya
Bebek doğunca niye değişiyosunuz beyler ya?