♾️ İlk buluşmada sizi soru yağmuruna tutan hakkınızda en küçük şeyi bile merak eden flörte ne tepki verirdiniz, normal bulur muydunuz

Normal..
Bu kadar soru normal değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ İlk buluşmada sizi soru yağmuruna tutan hakkınızda en küçük şeyi bile merak eden flörte ne tepki verirdiniz, normal bulur muydunuz

Bence şahane olur çünkü ben bana ilgisini sorularıyla daha samimi hisseder mutlu olurum.. İçten ve sevgi dolu olması yeterli. Zaten önceden tanıyıp uyum hissettiğimiz için birbirimize, güzel olurdu.. Kendimi aşk dolu bir röportajda hissedip Süper Star gibi hissederim kahve ve tatlı varsa konuştukça konuşurum😃🍀🗝️
Bir insanı tanımak istiyorsan, hakkında herşeyi bilmek zorundasın. Nedir, necidir, ne iş yapar, kimlerle takılır, hangi ortamlarda gezer, bağımlı olduğu şeyler var mı, kişisel karakteri nasıl, insanlara nasıl davranır vb gibi onu tümüyle tanımlayıcı şeyleri bilmek zorundayız. Bugün tanıştık, ertesi gün kız beni soyup gitti. Ya da çekti bir yere önce iki kadeh içtik sonra kafama sıktı attı beni bir çukura. Kim hesabını verecek?
Gördün beni bülbül gibi şakıyorsun derdim. Normal karşılayabilirim o anki moduma ve onu beğenip beğenmememle alakalı 😃
Teşekkür ederim ballişko 😃
Rica ederim ablişkoo :D ✌️
Heyecanına veririm ya sorsun sıkıntı yapmam
Teşekkür teşekkür
Rica ederim 🥰
Cevap
30Cevap
Çok özel sorular değilse hoş karşılarım. Beni tanımaya çalışıyor ve bu normal
İkinci buluşma zor olurdu
Hepsine cevap vermem ve çok soru soruyorsun diye söylerim.
Çok özel olmadığı müddetçe sorun yok, istediğini sorabilir. Tek şartım bana sorduğu soruyu kendi de cevaplamasi. Kendi cevaplamayacagi soruları bana da sormasın bir zahmet.
Art arda bu kadar soru sorması normal değil bence. Neler sorduguna da bağlı tabi ama bu kadar soru saçma bence. Ve hep kendisinin de konuşması saçma olur.
Soru sormayıp napacaz? Cidden gözümüzün içine bakıp tahmin mi edecez? Zaten sikilacaksa sorulardan gelmesin daha iyi. Tanımak için soru sorulur elbet çok abartmadikca.
Sonuçta tanışmak için buluşuluyor mantık çerçevesinde istediğini sorabilir bence
Yani yerinde sohbetin gidişatına göre olması rahatsız etmez sorgu odası havası sıkıcı ve soğuk ortam yaratır.
İlk gün sohbetinde tanımak, tanışmak, anlamak için birbirinizi sorulacaktır elbette ki, sıkmadan, boğmadan, akışında ilerleyebilir sorular.
Tepkim ne sorduğuna ya da ne kadar fazla sorduğuna bağlı olurdu, cevaplamaktan yorulursam da açıkça söylerdim 😅
Ya bence normal.
Ne yapar edersin şundan bundan hoşlanır mısın?
Soru sormak normalde nereden girdiği hangi konuda topa tuttuğudur önemli olan🙄
Mesele soru çok ya da az sormak değil ki. Ne sorduğun. bazen sorsa da diye gözüne bakar bazen sussun diye. onu ayarlayamıyorsunuz :D
flörtün amacı bu değil mi zaten karşı taraf hakkında bilgi almak ama çok soru sorarsa rahatsız olurdum işim çıktı diye giderdim.
Merak edebilir tabi ama bi ankette dönmesi sohbetin sıkıcı bi hal alabilir… sohbetin dengesi soruların sorulma biçimi önemli..
Çok abartmadan olabilir sonuçta tanışmak için bir araya gelmişiz
Yavaş yavaş tek tek sor hızına yetişemiyorum derdim 😄
Gayet normaldir ama aşırı fazla olmamalı tabiikide...
İlk buluşmada ne kadar soru sorulursa sorulsun kimse kimseyi çözemez zaten.. çok acemice bulurdum..
Sorduğu sorular mülakata giriyormuşçasına ise gergin bir şekilde gülerim bir daha da buluşmam
Diğer buluşmalara da kalsın, bir sakin ol derdim.
Benim hoşuma giderdi çok soru sorması, hakkım da herşeyi merak etmesi
demek ki begenmis beni tanimak istiyor derim :D
Bu kadar soru normal değil
soru sorulmasından hiç hoşlanmam
Çok soru olduğu an sorgudamıyım diyorum kim olduğu farketmeksizin
Bana, benim hakkımda fazla soru soran insanlardan hoşlanmam.
Ilgi duyuyorsam bunu bende yapıyorum o yüzden sakince dinler ve cevaplayabileceklerimi cevaplarım
Yani tabii ki de merak ettiği şeyleri sorabilir de bi sınırı olmalı bence
Tek tek sor derdim herhalde
Hoşlandığım biri ise istediğini sorabilir bana
Benimle ilgilendiğini düşünürüm
oooo kankı bulusma mı ayarladın agssg
Yeter içimi baydın sus artık derim 😂
Sorular çok sorulur çünkü merak vardır
hiç hoşuma gitmez
Sakin ol şampiyon derdim
İlk buluşmada bu kadarı rahatsız eder
Çok soruya bayılırım yardır gelsin... derim
Çok soru soran takıntılıdır ondan hayır gelmez
Sıkar insanı ha bire soru ha bire soru
İlk görüşmede çok soru normal değil.
Karşı sorularımla boğarım 😃
Sakin ol her şey olacağına varır derdim heralde 😄
Bir kere olacak sonuçta sorusuna da razıyız.
Normal karşılardım insanlık hali merak yani
Normal karşılarım ama bı tere kadar.
Bu kadar soru normal değil.
Çok soru soğutur beni.
İkinci buluşmaya gitmem
Normal görürüm
#Hükümdar
normal diil. sevmem
Sinirlerim tepeye atardı herhalde;_;
Kalkar giderim o ne öyle
2. buluşma olmazdı..
Sıkılırım soğurum