Neden eşofman giyindiğini laf ve sohbet arasında sorarım özel bir sebebi yoksa aşağıda yazacağımı yaparım... O önem vermeyip eşofman ile geldiyse bende onu iyi ve elit bir yere götürürüm Sen otur ben Lavoboya kadar gidip gelicem derim herkes ona kro gözüyle bakarken ben çok uzaklara gitmiş olurum Az ciddiyet yahu ilk buluşma el-insaf
İlk buluşma için üstümde olumlu bir etki bırakmaz, özensiz olduğunu düşünürüm. Aradan biraz samimiyet geçtikten sonra gelebilir tepki göstermem ama ilk buluşmada kesinlikle izlenimim olumlu yönde olmazdı. Geçerli bir sebebi yoksa tabii, mesela zorunda kalmadıysa falan
kötüye yorucak bir durum degil, vardir bir sebebi.. çıplak gelse ya da yari ciplak kiyafetle, asil sorun o olurdu.. dunyanin en luks mekani bile hanfendi, beyfendi neden pijamayla, eşofmanla geldiniz alamayiz sizi iceri demez.. gelsinde neyle gelirse gelsin diye bekler insan sevdigini.. sevdigi biriyse tabi
Oncelıkle soru güzel :D Kendi dusuncelerımı soyleyecek olursam; Bulustuğumuz mekana ve çevreye göre değişebilir. Baş başa olabılecegımız biyer ise rahat olabılır. Fakat bir topluma cıkıyorsak ve bu toplumda benım bir payım varsa [ beni tanıyan insanlar ] olumlu bakacağımı sanmam.
Kendine güveni çok senide takmıyor pek. Parası var belli bir işi vs.. Sen olsanda olmasanda tii.. demektir. Ben altınım alırsan değer kazanırsın sende der gibidir. kendine güveni çok ama gerçekten öylemi? Dolu başakların başı düşük olur boş başakların başı dik olur.
Yani giyimine göre yargılamam, düşünceleri ve karakteri basit ve paspal ise itici olur sadece. Ayrıca ben de rahat giyinmeyi seven biriyim. Kasıntı olmak şart değil. Sözün özü, eşofmanı çok normal karşılarım. Benim için aldığım elektrik önemli.
Mesela o ilk bulusmada yuruyus spor falan yapacaksaniz normal ama bir yere gidip oturacaksaniz birsey yiyip ya da icecekseniz tabiki daha ozenli birsey giymeli
Özensiz ve ciddiye alınmadığımı düşünürdüm. Sonuçta, tanımadığımız bir insanla buluşuyoruz. Hayata bakış açısından da fikir sahibi olmamıza neden olur. Herşeyin başı saygıdır. Saygı esas olmalıdır.
Bizzat yaşanmıştır. Bir sonraki buluşmayı düşünmediğim için adresini isteyip bir eşofman alıp gönderdim ve sana hayatında yeni eşofmanınla mutluluklar dedim.
insanlarin yaptigini disundugun ilk hatasinda boyle davraniyosan senin sahiplenme erkeklik güdünü sorgularlar.. sana gore abes gelen bir davranis baskalari icin dogaldir belkide..
Ben bana gösterilen saygıya bakarım ben nasılki özenle hazırlanıp gittiysem o buluşmaya karşımdakinden de o özeni saygıyı beklerim ilk izlenim benim için önemlidir.
hiç bir şey olmaz , günlük hayatımda pantolon giyen biri değilim okulumda pantalon mecbur sayılıyor ama yine eşofman ile gidiyorum öyle rahat bir insanım, 5 yaşında teyzemin düğününe giderken bile giydirememişler bana pantalon, kendimi nasıl rahat hissediyorsam öyle devam ederim
Evlenmeliyiz bayım çünkü; siz hamilelikte aldığım kiloları önemsemeyecek, makyajsız halimi umursamayacak , deprosyana girip yenmiş tırnaklar ve yağlı saçlarla gezdiğim hallerime katlanacak , gece yatakta sağa sola dönerken osurmama gülebilecek bir adamsınız. Yanı ben neysem neyim siz neyseniz osunuz. Bu yüzden evlenmeliyiz.
Samimi bulursun ama eşortmanın da dengesi var şık bir eşortman üstü takım üstünde şık bir mont ayakkabıları temiz :) hem samimi hemde düşünceli. Saygılı bulurdum.
Gelebilir ben şahsen iş görüşmesine eşofmanla gitmiş bir insan olarak karşımda ki insana Nike bu Nike BEŞYÜZ LİRA VERDİM diyerek ofisten zengin çıkışı yapmış idim.
İki türlüde sıkıntı. Önem vermediğini düsünürsem zaten o iş olmaz. Rahat oldugunu düsünürsem laylaylom der gecerim. Hertürlü esofmanla ilk bulusmaya gitmek sıkıntı
Valla soyle spor giyinmeninde bir tarzı sıkligi var sporla ugrasan biriyse bunu anlayisla karsilarim ama iste sporla ugrasmior evden kalkmis gelmis oyle bana deger vermedigini dusunurum
En İyi Cevaplar