Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden evlenilsin ki Evlilik bir oyuncak değildir. Ev arkadaşı aramıyorsunuz. Kaldı ki onda bile sorumluluk paylaşımı olur. Kocasından hem çalışıp eve ekmek getirmesini hemde ev işlerini yapmasını beklemesi baya bildiğin bencilliktir. Kadın ev hanımı olmayı tercih etmişse herkesin sorumluluk alanları vardır. Biz nasıl kendi sorumluluk alanımızdan YÜKSÜNMÜYORSAK böyle bir lüks bize tanınmıyorsa onlarada böyle bir lüks tanınamaz. Madem ki evliliğin getirdiği sorumlulukları üstlenmeye rağzı değil madem ki bunlardan yüksünüyor. O zaman o kadından ne anne olur nede eş. Evlilik iki kişinin aynı zamanda hayatın yükünü beraber sırtlanması omuzlamasıdır. Bunun üzerine kurulmuş bir ahitname gibidir. Ben evlencem ama herşeyi sen yap bu arada ben istediğimlede görüşürüm istediğim gibi şunu yaparım bunu yaparım şuna karışamassın bilmem neler. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil her iki tarafında uyması gereken kurallar aşmaması gereken çizgiler yerine getirmesi gereken sorumlulukları varıdr. Buna kendini hazır hissetmeyen ne gidipde evlensin nede bunları üstlenmeye yanaşmayan dert yanan birisiyle evlensin, Kimse kusura bakmasın böyle bir insanı göz göre göre seçen enayinin tekidir. Zaten bu tarz evliliklerin çöp olduğunu görüyoruz erkeğin enayiliğine rağmen yürümüyor. Çünkü o kadın kendine koca değil köle arıyor evliliği arkadaşlık ilişkisi gibi görüyor böyleyken Devam eder mi sizce Elbette ki etmez. Görüyoruz zaten. Biliyorum Türk aileleri Erkeği illa evlen illa evlen diye başının etini yiyor. Beyler sırf çenelerini tutsunlar diye böyle kadınları kabul etmeyin sizin başınız yanar.
24 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar Dini unuttu yoldan çıktılar gelenek görenek diye bişey bilmiyorlar şimdiki kızlar kadınlar bi tuhaf
Cevap sahibi+1 yılÇok normal bir şey sosyal medya algı çalışması ve propagandası böyle çalışıyor maalesef bir yandan sahte videolarla dini hedef alırken bir yandan müslümanları hedef alıyorlar. Öte yandan ev hanımı olmayı yemek yapmayı evini temiz tutmayı aşağılık bir şey miş gibi lansediyorlar. Tabi bizim yalakalık yaparsam elde ederim diyen ap, tal erkeklerimizde bu tip şeylere arka çıkıyor yorumlarda da görüyorsun
Soran+1 yılEvet. Bunlar nasıl erkek böyle bizim babalarımız dedelerimiz bunlar gibi değildi. Şimdiki erkekler bir tuhaf şimdiki kızlar da bir tuhaf edepsizliğin adı özgürlük ve eşitlik olmuş yazık
Cevap sahibi+1 yılSorun müstehcen içeriklerin yayılmasından kaynaklanıyor Baş neden bu hani bir laf var gözden ırak gönülden Irak Ülkemiz por, no izlemede dünya 3. cüsü felan Şimdi olay şu ki İzleyip izleyip abazalaşıyorlar. Cinsel arzuları patlama yapmış durumda Hal böyle olunca Kafa şu oluyor. Kadın gelse senin ağzına sı, çarım dese Erkek tabi neden olmasın işin sonunda gö, tünü görmek var Nede olsa şeklinde bi kafa yapısına sahip Yani demem o ki yeter ki biri benle beraber olsun yeterki cinsellik alayım amacıma ulaşayım ayak paspası olmaya rağzıyım her türlü yalakalığı muammeleyi çekerim. Mantığıyla haraket ediyorlar Balık baştan bozulur derler Sen Erkeklerin tölöransının böyle düşük olmasa herşeye evet demeseler Sınırlar çizgiler koysalar böyle olacağını zannediyormusun. Misal dekolteli hatunlar orada burada geziyor Suratlarına bile bakılmasa erkekler böyle kadınlara hiç değer vermese böyle giyinmeye devam ederler mi Ev işimi yapmıyorlar gidip boşasalar veya daha evlenmeden sen yapcaksın diyen kadına Notunu verseler bunlar olur mu Sence Hepsi abazalığın uçkuruna düşkünlüğün nedeni, Eskiden Erkek demek Gurur demekti Saygınlık , Şeref , Haysiyet ve Onurdu. Erkek bu değerler için ölürdü resmen Şimdi hepsini bi or, uspu uğruna ayaklarının altında çiğniyor. Tabi bunu hak görürler
En İyi Cevaplar
Evliliğin sorumluluklarını reddeden birisiyle asla evlenmem. Lafa gelince köle köle köle demesini biliyorlar. Bu seferde kendileri köle arıyor heralde Hanfendi evde yan gelip yatacak ben hem çalışıp eşşek gibi para kazanacağım Eve gelince yorgun argın elinde bi kova bi vlada hadi kalk salonu temizle diyecek. Tabi canım tabi diyeceğim bende defolsun gitsin köle bulsun kendine o zaman. Bir Adam için olabilecek en büyük apta, llık böyle bir kadından anne ve eş olabileceğini düşünmedir. Zaten görüyoruz süzme sa, lakların yaşadıkları durumları Bu tip kadınlar çocuğuna bile acımıyor bi kenara fırlatıp it gibi gezmeye devam ediyor. İş öyle bir hale gelmiş ki Bi tanesi yazmış neymiş izin vermeliymişiz Erkeklerle gezip tozmasına Olum Erkeklere sesleniyorum Siz ne ara bu kadar Yüzsüz gurursuz onursuz oldunuz Sizin adamlığınız nerde Yanlızlık bu kadar mı dayanılmaz Cinsellik bu kadar mı sizi ayak paspası ediyor. Hepimiz biliyoruz ki bütün bunların sebebi Sizsiniz ki bunları söyleyebiliyorlar. Neyse ağzımı açarsam daha susmam sayıp söverim bitiremem. Kadınlara sadece şunu söyleyeyim Sakın bu zavallılara bakıpda genellemeyin Kendine saygısı olan gururu olan enayi olmayan değeri yüksek damsalak olmayan hiçbir Erkek Asla böyle saçma s, alak dayatmaları kabul etmez. Sizi oturduğunuz masada bi başınıza bırakır çeker gider. Benden söylemesi
20 Yorumla
+1 yılYorumları okudum.
Ülkede ne kadar başı boş yaşamaya gelenek edinmiş serseri hatun ve meriç müessesesinin kadrolu elemanı olmuş ne kadar oğlan varsa (erkek demiyorum) sorunun altında soru sahibine bağışlasın.
Yanlış anlaşılmasın dini falan referans göstermeden tamamıyla mantık çerçevesinde, vicdan yörüngesinde yorum yapacağım.
Evlilik, farklı kulvarlarda müşterek bir aile hayatı kurmak üzere kurulmuş bir müessese.
Erkeğin görevi, evin maddi kazancını sağlayıp kadını dış tehditlere karşı koruyup kollamak. Kadının görevi ise tutkulu bir eş ve şefkatli bir anne olmak.
Çocuğa bakmak zorunda değilim ne demek la. Ben çalışmak zorundaysan sen de çocuğa ya seve ya da... bakmak zorundasın. Sokak çocuğu mu ki o bakmak zorunda olmayasın. Senin çocuğun o, benim çocuğum. Sütçünün çocuğu değil tüpçünün diktirtmeyin bana belanızı...
Sen o çocuğa bakmazsan ben eve bir tane bekar genç çıtır çocuk bakıcısı tutarım. Akşam da yatağa seninle değil onunla girerim. Seni de boşarım ok. Çocuğa bakmayacak karıyla ne işim var benim la.
Kızlar öyle bir zihniyetiniz varsa yolun başında ifşa edin ki hiçbir erkek size maddi yatırım yapmasın, size nikah basmasın. Başını yakmayın hemcinslerimin.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılallah kadına erkeğe bakmakla yükümlü kılmışsa erkeğin de kadına karşı yapması gereken sorumluluk var kadın tek başına evi temizleyip yemek mi yapsın işte mi çalışsın biz bunları yapıyosak sizde bizlere yardım etmekle sorumlusunuz anladın mı aptal seni
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Soran+1 yılniye bağırıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenilir.. çünkü ben yemek yapsın ya da çocuk baksın evi temizlesin diye bir kızı sevmiyorum.. seviyorum çünkü onu aşık olduğum için kalbi için seviyorum tabi ki de.. kadının bu görevi değildir kadın bunları yapıyorsa kendi istediği için içinden geldiği için yapıyordur.. ayrıca bunları isteyen erkek o zaman kendisi de zengin olsun kadına ev araba alsın sürekli her şey karşılıklıdır nasıl olsa..
evlilik benim için ortaktır her şeyi birlikte yapmak gerekir tabi ki de... kadınlara değer vermek de gerekir.. çoğu kişi bunun farkında değiller..
10 Yorumla
+1 yılErkeklere hizmet etmek için mi yaratmış? Kafanıza göre fetva uydurup doğru gibi insanlarla paylaşmayın öyle bir şey yok. İslam dinine inanıyorsan bizim dinimizde kadın doğurduğu çocuğu emzirmek zorunda bile değil erkek süt anne bulmak zorunda ama, ya da kadın yemek pişirmek ev temizlemek çocuk bakmak zorunda değil kadına düşen tek vazife kocasına sadık kalıp kendi namusunu korumak, bizim örf adetlerimizde kadın ev işleriyle bu kadar ilgili ama dinde zorlama yok kadının inisiyatifine kalmış ister yapar ister yapmaz.
37 Yorumla
Soran+1 yıl"Kocası yanında iken onun iznini almadan bir kadının nafile oruç tutması helal olmaz. Kadın, kocasının izni olmadıkça, evine hiç kimsenin girmesine izin veremez." (Buhârî, Nikâh 86; Müslim, Zekât 84)
- +1 yıl
Benim yazdıklarımla bu ayetin ne alakası var? Söyleyecek bir şey bulamadınız galiba evine geleni gideni elbette eşine söylersin bu erkekler içinde geçerli. Ama siz kadın sadece erkeklere hizmet etmek için var yaradılış amacı bu diyorsunuz bende öyle bir şey olmadığını söylüyorum cenneti kadınların ayakları altına seren bir din, niye kadınları erkeklere hizmetçi kılsın? Anlayamadım islamı karalama kampanyası mı başlattınız?
Soran+1 yılKadınlarınız sizin tarlalarınızdır. Artık tarlalarınıza istediğiniz gibi varın. Kendiniz için de ileride yararlanacağınız şeyler hazırlayın. Allah'a karşı gelmekten de sakının ve bilin ki siz O'na kavuşacaksınız. Mü'minleri de müjdele.( Bakara 223 )
Soran+1 yılAlakasız şey değil
Soran+1 yılVallahi pes laftan anlamıyorsunuz
+1 yılAşko kuşko özentisi olan kızların pek evlilikte huzur verebileceğini sanmıyorum. Kadının ve erkeğin görevlerini kabul etmeyen, ay ojem bozulur kafasında olan kızlardan uzak durun 🙄
80 YorumlaBuna kimse karar veremez! Bir kadın iş yapmıyor diye evlinilmez konumuna koyamazsınız! sen ne biliyorsun o kadının anne olamayacağını ya da evlenilmeyecek kadın olduğunu, kaldı ki Kur'an'ı Kerim'i açıp iyice anlamamış cahil olan sen ne hakla konuşuyorsun?
"Kadınlar size Allah'ın emanetidir."
Hz. Muhamed (sav)
Bak bu sözü iyi oku belki anlamazsın sen ama dursun burada cahil kesim de faydalanır.56 Yorumla
Soran+1 yıl"Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları olduğu gibi, kadınların da erkekler üzerinde hakları vardır. Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları bir derece daha fazladır." (Bakara, 2/228)
Soran+1 yılKadınlarınız sizin tarlalarınızdır. Artık tarlalarınıza istediğiniz gibi varın. Kendiniz için de ileride yararlanacağınız şeyler hazırlayın. Allah'a karşı gelmekten de sakının ve bilin ki siz O'na kavuşacaksınız. Mü'minleri de müjdele. -Bakara 223
Soran+1 yılAyet inkar et hadi görelim
- +1 yıl
Hala aynı kafada aynı cahilliktesin ve hala anlamını tam kavrayamadan bana ayetler gösteriyorsun 😅😂 rabbim sana hidayet versin "sen hala kadını köle, hizmetçi gibi gören" vasıfsız birisin bu değişmedi ileride evlenirsen hanımına da sen bana hizmetçilik yapasın diye yaratıldın de bakalım neler olacak.
Sizin sağ kaburga kemiğinizden yaratıldık ya hani sağ taraf niye? Çünkü kadının yeri erkeğin yanıdır kalbi, evinde hizmetçi olsun diye değil gerçi kafanız cahil basmaz böyle şeylere 😂 sizinde anneniz var oturup düşünün bakalım hizmetçi mi olarak yaratılmış? 😏
Soran+1 yılAyet inkar ediyorsan Dinden çıkarsın aklını topla
- +1 yıl
Ay sen dedin diye dinden çıktım öyle mi? 😂 sözde müslüman hadi işine muhattab olma benimle ya, cahille etme muhabbet olursun ahlakından derler selametle.
Şu sitedeki modlar da biraz seçici olsun milleti zan altında bırakacak soruları göz önüne koymasın. Kalkmış milletin dini sorguluyor hadsize bak.😂😏
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kadın erkeğe hizmet etmek için yaratıldı demek saçmalıktır.
Evlilikte bir sorumluluk dağılımı olur.
Erkek çalışıyorsa ev işlerini kadın yapar.
İki tarafta çalışıyorsa olabildiğince ev işleri ortak yapılmalıdır.
Ama annelik kadının kutsal görevidir. Bence her çocuğu annesi büyütmelidir bakıcıya bırakılmamalıdır. Erkekte baba olarak elinden geldiğince yardımcı olmalıdır tüm yükü anneye bırakmamalıdır.11 Yorumla
Soran+1 yılKadın erkeğine sadık olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılInsanlari dinden soğutmaya çalışma. Sorduğun soruya neden dini ekliyorsun? Sen kadinlari boş ver. Herkes ilk önce kendine bakmali. Dört dörtlük insansan, ozaman elestirirsin dicemde. Dört dörtlük insan dini böyle bir soruya katmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka Rabbimizin emirleri Müslümanlar için HER ZAMAN geçerlidir
+1 yılKadınlar erkeğe hizmet için doğmadı en azından Türk kadınları doğmadı. Ev işi de yemek işi de çocuk bakmakta tek başına kadının görevi değildir. Ortaklaşa yapılır evlenirken tek başıma evlenmiyorum çocuğu da tek başına yapmıyorum sonuçta
20 YorumlaDinde ne kadın ne de erkek hizmetçi değildir hatta kadın doğurduğu bebeğini bile emzirmek zorunda değil. O evde sadece erkek ya da kadın yaşamıyor. Beraber yemek yapılır, beraber iş bölümü yapılarak temizlik halledilir. Bu kadar kadını gözünüzde alçaltmayın artık. Peygamberimiz s. a. v deve güreşleri olduğunda boyu kısa diye eşini omuzlarına almıştır. Kadına verilen değer, hürmet nasıl bu kadar batıyor gözünüze. Açın Kuran-ı Kerim'i düzgün okuyun lütfen.
23 Yorumla
Soran+1 yılKadın eşine hizmet etmelidir
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınları sadece bu vasıflardan ibaret gören erkekler için hayır ama her bakımdan kadın erkek eşitliğini savunan kişiler için bunlar bir kriter olamaz bile
11 Yorumla
Soran+1 yılKadın - Erkek eşitliği diye bişey yok Fıtratımıza ters
+1 yılErkeklere hizmet etmek için yaratilmisiz demek haaa.. siz erkekler de kul köle olun bi önce bize. Allah akıl fikir versin.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılYok ya olmaz ondan ha bana gore erkekte kendi isini gorebilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç bir kadın erkeğe hizmet için yaratılmamıştır kimse kimsenin kölesi değildir benim sevdiğim kadın eğer bana geri dönseydi bırak yemek yapmayı ben ona yemek yapardım kadınlar başımızın taçıdır
143 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman mısın
Cevap sahibi+1 yılne alaka şimdi
Soran+1 yılBen Müslüman olarak Allahın emirlerine göre konuşuyorum Ayetler hadisler ortada
Cevap sahibi+1 yılayette kadınların köle olduğu mu yazıyor olabilir kız yemek yapmasını bilmeyebilir bu büyük bir sorun değil benim için
Cevap sahibi+1 yılyemek yapmasını bilmiyor diye yüzde 67 bundan anne olmaz demiş onu diyenlerden de bir b*kum olmaz :D
Soran+1 yılYemek yapmasını bilmeyen DEMEDİM.
Yemek yapmayan yapmak istemeyen kadınlardan bahsettim.
OKUDUĞUNU BİLE ANLAMAYAN ADAMLARLA NE TARTİŞACAĞİM BENİ ENGELLE VE DEFOL GİT
Cevap sahibi+1 yılkadınlara bu gözle bakıyorsan kral zaten evlenemezsin eski yıllarda yaşamıyoruz yıl 2023 sen böyle düşüncedesin kadın dediğin iç çamaşarımı yıkayacak çoraplarımı giydircek bulaşıkları yıkayacak öyle bir dünya yok kanka zamanı gelince sende kadına yardım ediceksin sende bulaşık yıkayacaksın evlilik bu değil yani birbirinize destek çıkacaksınız
Cevap sahibi+1 yılyobazlarla işim olmaz
Cevap sahibi+1 yılengel atmaya bile değmezsin
Soran+1 yılBu Yobaz senin aksine okuduğunu anlayabiliyor Cahil adam
Cevap sahibi+1 yılcahilin kim olduğu belli herşeye dini katan benim için yobazdır cahildir
Cevap sahibi+1 yılsen bu kafayla evlencek kadın bul bakalım bulacak misin sana kız verenin zaten ta neyse
- +1 yıl
Yorumunu okudum. Şunu anladım sen hatunlara meriçlik yapmak için yaratılmışsın. Kadınları böyle elde edebileceğini ya da elinde tutabileceğini sanıyon. Geri dönseydi o hatuna yemek yaparım. İşte sen böyle light zero meriç uydu erkeği olduğu için kaybettin o kadını zaten. O sana hiçbir zaman dönmez kafanı yorma.
Sen müşterek bir aile hayatı savunmuyorsun. Sen kadın totosu yalayan zero koca uydu oğlan olmaya dünden razısın. Sen bu kafayla bir kadının oyuncağı olursun.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi 34 yaşında olup bekar yobaz konuştu
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi KS de takılmaya devam et 34 yaşında yalnız asosyal arkadaş :D
- +1 yıl
Yaşı belirsiz meriç laf bitti de konuştu. Senin gibi meriç olacağıma bekâr olurum daha iyi la.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi sen o tipinle zaten afrika kadını bile tavlayamazsın fgd. fgd. hele o düşüncelerinle hiç şansın yok hadi bb
- +1 yıl
O beklediğin kadın da şu anda yumruğunu masaya vurmasını bir erkeğin altında inliyor şu an. Boşuna bekleme gelir diye.
- +1 yıl
O beklediğin kadın da şu anda yumruğunu masaya vurmasını bilen delikanlı bir erkeğin altında inliyor şu an. Boşuna bekleme gelir diye.
- +1 yıl
Tipimi yargılayan küfür etmicem bak. Sen tipine güvendiğin için gizliyon kendini her yerden.
- +1 yıl
Tipimi yargılayan g.. verene bak. Sen tipine güvendiğin için gizliyon kendini her yerden.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi evlendi zaten bir zahmet senin gibi yobazla evlenmedi :D
- +1 yıl
Ben senin ananın a.. na sokayım o.. pu çocuğu
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi onun adına mutlu oldum herşeye rağmen hayat devam ediyor benimde hayatımda biri olcak ama onu hiç birşeye zorlamıcam sizin gibi geri kafalı olmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi kendini belli ettin ezik hemen eleştirdik mi nasıl kuduruyor özgüvensiz. dfgfg.
- +1 yıl
La git ne b. k yersen ye lan bana ne senin toksik ilişkin hayatın
- +1 yıl
Sana kufretmedim. Ne çocuğu olduğunu ifşa ettim hepsi o
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi ne yazıyorsun ozaman kardeşim kafası yorumuma zaten 1 tane yobazla konuştuk yeter senin ezik yorumunu görmek zorunda mıyım :D
Cevap sahibi+1 yıly*rammın kafası
- +1 yıl
Senin gibi g.. verenin y.. raği ne ki kafası ne olsun. Pasif cuckold.😏
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi gördün herhalde ağzına aldın dfgdfg
- +1 yıl
Sen ancak boş hayallerle fantezi kuran mastürbasyoncu TC oğlanı abazanın tekisin. Erkek olamamışsın. Oğlan olarak kalmışsın. O yüzden hiçbir kadının gözünde saygınlığın otoriten. Uydu erkek olarak kadınların gözüne giremezsin. Senin kanka diye g.. ünde döndüğün kızlar benimle sevgili oldu bu yaşıma kadar. Sen ancak onlarla iki kanka olarak oturup benim dedikodumu yaparsın.
- +1 yıl
Senin gibilere abazanlara meriçlere, modern cuckoldlara erkek denmez oğlan denir
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi sen kimsin ki dedikodunu yapayım maymun yazma artık la boş adamsın kız mı kapıştırcaz burada ee senin oldun da benim olmadı mı yar*k kafasına bak klavyeyi sana çaprazlama sokarım şimdi uza şurdan adamlığı senden öğrenceğim son insan bile değilsin orangutan
- +1 yıl
Sen erkek ol da var tipsiz ol. Sen erkek bile değilsin. Pasif modern cuckold bir oğlansın.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi reel de karşıma çık tek yumrukla indiririm seni
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi pasif kimmiş görürsün
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi s*ktir git artk uğraşamam benim vaktim değerli aslan parçası hadi az öte de oyna
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi gaylarla muhatap olmuyorum by
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi daha yazmıyorum son artık bys sana yeter bu kadar prim
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi kovuyorum çünkü annenle işimiz var dfg
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi neyse yazmıcaktım hadi by
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi halen yazıyor a*k engel atıyorum tipini s*keyim
Evlenilmez ama öyle kızlar daha kıymete biniyor. Örneklerini çok gördük.
10 Yorumla
+1 yılBen erkeğe hizmet için yaratıldı isem erkekte bana hizmet için yaratıldı yok öyle
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılTamam kadında yapacak ama erkek de ona yardım edecek işten gelip de yatmayacak şimdi kadınla erkek de çalışıyor eşitler yapacaksa birlikte
01 Yorumla
Soran+1 yılKadının görevi çocuk bakmak evi temizlemek yemek yapmak. Erkeğin görevi para kazanmak eve ekmek getirmek evini ailesinin namusunu korumaktır
Oldu canım lafa bak kadın erkeğe hizmet edecek. Az yiyin de hizmetçi tutun kendinize hcbir kadın bir erkeğe hizmet etmek zorunda değil .
09 Yorumla
Soran+1 yılRabbim emrediyor. Sen kim oluyorsun
Soran+1 yılAyeti Hadisi inkar ediyorsan yapacak bişey yok Rabbim kurtarsın seni
- +1 yıl
Şeyda sen zaten evlenilecek kadın değilsin. Kim senle evlenme ister. Seni yatağa atan atar ondan sonra da k. cına tekmeyi basar. Senin evlenilecek hatun olmadığın profilinden belli.
- +1 yıl
@seyda028 Vay vay vay bir de evliymiş. Vay o adamın haline. İki tane boynuzla geziyor desene. Kusura bakma senin kocandan karakterli olduğum kesin. S.. tirip gitmem s.. er giderim. Böyle bir delikanlıyım ben.
Ben hiçbir erkeğe hizmet etmek için doğmadım klinikte insanlığa ve bilime özel hayatımda kendime hizmet ediyorum
10 YorumlaBahsettiğin kızlarda sanki senin gibilerle evlenmeye çok meraklıydı yanından bile gecmezler
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecekler
+1 yılErkeklerine hizmet etmek için yaratmıştır mı
332 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İnsanları dinden soğutan kitleden misiniz acaba
Soran+1 yılSiz dini şey mi sanıyorsunuz mesela Kadın Erkek eşitliği filan mı
Soran+1 yılİşine gelmiyorsa çık bacım kimseyi zorla Hak yolda tutacak degiliz
- +1 yıl
Hayır
Birbirinden farklı olan iki cins eşit olamaz
Ama erkeklerine hizmet için yaratmaz Allah kimseyi
Kendine kulluk etsin diye yaratır - +1 yıl
@heavymetal-shark kadını dinden çıkaracağına sen kendin çık. Daha dinini bilmiyorsun, gelmiş burada imamlık yapıyorsun. Aç da bir Veda hutbesini oku, bir Kur'an-ı oku, sonra göster bakalım neresinde kadın erkeğe hizmet için yaratılmıştır diyor. Sen Kur'an'dan önceki cahiliye devrindeki insanlardan olursun anca.
- +1 yıl
Ben cinleri ve insanları, başka değil, sırf bana kulluk etsinler diye yarattım
Zâriyât Suresi - 56 - +1 yıl
İşine gelmek değil koçum bu senin lafınla inandığım seyi terk edecek değilim
Ama sen çıkar göster bakalım
Bizim erkeklere hizmet için yaratıldığımızı gösteren ayeti
Sen kendi yarattığın tabularından çık
Soran+1 yılKadınlarınız sizin tarlalarınızdır. Artık tarlalarınıza istediğiniz gibi varın. Kendiniz için de ileride yararlanacağınız şeyler hazırlayın. Allah'a karşı gelmekten de sakının ve bilin ki siz O'na kavuşacaksınız. Mü'minleri de müjdele. (Bakara 223)
Soran+1 yıl"Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları olduğu gibi, kadınların da erkekler üzerinde hakları vardır. Erkeklerin kadınlar üzerinde hakları bir derece daha fazladır." (Bakara, 2/228)
Soran+1 yıl"Kocası yanında iken onun iznini almadan bir kadının nafile oruç tutması helal olmaz. Kadın, kocasının izni olmadıkça, evine hiç kimsenin girmesine izin veremez." (Buhârî, Nikâh 86; Müslim, Zekât 84)
Soran+1 yıl"Kişi cinsel ilişki için karısını çağırdığı zaman, karısı ocak başında yemek pişiriyorsa da kocasının davetine icabet etsin." (Tirmizî, Radâ 10)
Soran+1 yıl"Size cennetlik kadınları tanıtayım mı? Onlar bir hata ettikleri veya kocaları tarafından bir haksızlığa uğratıldıkları zaman kocalarına karşı: 'Seni hoşnud etmedikçe uyumayacağım.' diyebilen kocalarına düşkün kadınlardır." (Tefsir-i Kurtubi, III, 124)
Soran+1 yılAyetlerde ve Hadisi şeriflerde görüldüğü üzere Kadının amacı erkeğine (kocasına) hizmet etmek onu memnun etmektir yani Kadınlık görevidir.
Soran+1 yılKadın eğer Müslüman olduğunu beyan ediyorsa Allahın ve Resulunun buyruklarına itaat etmelidir
Soran+1 yılAyetleri ve Hadisleri inkar edenler İslamdan çıkarlar bunu da söylememe gerek yok herhalde. Aklınızı başınıza alın küfre girmeyin.!!
- +1 yıl
Bakara Suresi - 22
Rabbiniz ki, sizin için yeri döşek, göğü bina kılmıştır; gökten su indirmiş, bununla sizin için rızık olarak çeşitli ürünler çıkarmıştır; artık siz de bile bile O’na eş ve ortaklar koşmayın.
JDGDMSBS
Aynı Kur-an'ı Kerim'den mi söz ediyoruz - +1 yıl
Peki o bir derece daha fazladır dediği hakkın hizmetçilik olduğunu mu zannediyorsun
Yazık sana
Soran+1 yılSenin attığın ayetin Kadın erkek ilişkisiyle hiçbir alakası yok alakasız ayetlerle gelme
- +1 yıl
(Buhârî, Nikâh 86; Müslim, Zekât 84)
Mümin erkeklere ve kadınlara söyle gözlerini haramdan sakınıp iffetlerini namuslarını korusunlar
Nur 30 31
Bu zaten bizim görevimiz oluyor
Kocaya sormaya gerek yok
Bunu yapmamız gerek
Buradan da kocamızin hizmetlisi olduğumuzu çıkaramayız - +1 yıl
Ya senin bu attıklarınin hepsi normal insanlarda olması gereken durumlar
Sen insanın insana sadakatinin hizmetçilik olduğunu mu zannediyorsun
Ne kadar cahilsin sen öyle - +1 yıl
Kufre giren kimdir acaba
Allah kendisi buyuruyor
Tabi ona laf edemiyorsun
Herkesi kendisine kulluk etsin diye yarattı
Buna itirazın var mı
Yok
Varsa eğer küfre giren sensin biz değiliz
İtirazım yok diyorsan
Allah kadınları erkeklere hizmet etsin diye yarattı diyemezsin - +1 yıl
Bu kadar açiklama yapma sebebim asla seni o dusüncelerinden kurtarmak değil
O dusüncelerinde boğul
Dini yanlış bilmesin kimse diye yazıyorum belki okuyan olur
Ne yazarsan yaz boş
Böyle devam
Soran+1 yılAllah kadının en hayırlısının kocasını memnun eden olduğunu söylüyor artık daha fazla sacmalama
Soran+1 yılAyeti hadisi inkar ediyorsan Dinden çıkmış oluyorsun Allah seni doğru yola çevirsin inşAllah
- +1 yıl
Işte bak haklı olmayınca da sadece saçmalama dersin
Nur suresinin o kadar alakası vsr ki konumuzla
Bu alakayı bile saptayamiyorsun
Bu da son lafım buyur konuş kendi kendine devam - +1 yıl
@heavymetal-shark bu bulduğun hadislerin hepsi farklı görüşlerdeki din adamları tarafından insanları dinden soğutmak ya da yanlış yollara saptırmak için değiştirilmiş oynanmış yalan hadisler. Hadisler peygamberimiz devrinde asla yazıya geçirilmediği için insanların internete ya a şuraya buraya yazdığı hadislere inanılmaz. Bu kadar da yobaz, cahil olmayın cidden. Kuran en doğru kaynaktır ki senin Kurandan verdiğin 1 ayette hiç bir şekilde kadınlar erkeklerin hizmetçisidir demiyor.
Soran+1 yılBen Ayet de attım. Ayrıca Kuran Müslümanlığı sapkınlıktır
Soran+1 yılİslamda Hadisi Şeriflerin de yeri vardır Hz. Peygamber efendimizin sözlerinin uydurma olduğunu söylemek büyük günahtır
Soran+1 yılHaşa sen Hz. Peygamberimizin sözlerine yalan diyemezsin
- +1 yıl
Kuran müslümanlığı da ne demek
Müslümanlık müslümanliktır
Sen bize bu kadar laf ettin
Ama Allah'ın ayetine karşı geliyorsun sadece
- +1 yıl
Haşa sen Kur'an'da bulunan ayeti değistiremezsin
Birliğin mutluluğunu sağlama, sadakatli olma, birlikte yaşama, dayanışma ve yardımcı olma, çocuklara bakma ve yetiştirme, giderlere katılma, meslek seçiminde özen gösterme, evlilikte eşlerin hakları ve yükümlülükleri arasındadır.
114 Yorumla- +1 yıl
Zaman değişti. Sahabe döneminde yaşamıyoruz. Elbette çağın getirdiklerine ayak uyduracağızArtık kadınlarda iş hayatında değer kazandı söz sahibi oldu. Daha şurda ne ki kadınlar haklarını yeni kazandı. Yıllarca kadınların bütün haklarını elinden zorla alıp istediğinizi yaptınız. Neden kadınlar arasında feminizm diye bir akım var hiç düşündünüz mü? Artık kadın zulmüne son hokkabazlar kadın düşmanları. Şimdi sıra bizde durun daha yeni başlıyoruz ona göre 😂✌️
Soran+1 yılBurası Müslüman bir ülke
Soran+1 yılKonunun Özgürlükle hiçbir alakası yok mert olsan Müslüman değilim desen anlardım
Soran+1 yılSenlik bişey yok o zaman
Soran+1 yılMüslüman olduğunu söyleyip Hak Dini unutan bacılarımıza Hak Dini hatırlatmazsak Allah bizden hesabını sorar.
Soran+1 yılRahatsız edici bir şey yok Allahın kelamları sizin işinize gelmiyor çünkü.
Soran+1 yılAyet ve hadis atıyorum hala inkar ediyorlar.
Soran+1 yılwhataboutism yapıyorsun.
+1 yılYokya kim diyor onu uydurma hizmet için yaratmıştır he işinize öyle mi geliyor siz kimsiniz ki Allah sizi yaratıp üstüne birde hizmetçi yaratacak Allah in başka işi yokta hizmetcinizide yaratacak öylemi
17 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarınız sizin tarlalarınızdır. Artık tarlalarınıza istediğiniz gibi varın. Kendiniz için de ileride yararlanacağınız şeyler hazırlayın. Allah'a karşı gelmekten de sakının ve bilin ki siz O'na kavuşacaksınız. Mü'minleri de müjdele.
Soran+1 yılBakara 223
Soran+1 yıl"Size cennetlik kadınları tanıtayım mı? Onlar bir hata ettikleri veya kocaları tarafından bir haksızlığa uğratıldıkları zaman kocalarına karşı: 'Seni hoşnud etmedikçe uyumayacağım.' diyebilen kocalarına düşkün kadınlardır." (Tefsir-i Kurtubi, III, 124)
Soran+1 yıl"Kişi cinsel ilişki için karısını çağırdığı zaman, karısı ocak başında yemek pişiriyorsa da kocasının davetine icabet etsin." (Tirmizî, Radâ 10)
- +1 yıl
Birtek dini siz biliyorsunuz zaten Allah kadını ve erkeği yaratmıştır ikiside eşittir bir nevi kadina güzellik erkeğe güç vermiştir kadina merhamet ama erkeğe vermemiştir bunlar birbirini tamamlayan unsurlardır daha neler yazarım da üşeniyorum sizin gibi kıt akıllara kendinizi bu kadar yüce görmeniz kadını da bu kadar alçak görmeniz Allah'a şirk olmuyor dimi hoşunuza öyle gidiyor çünkü biz arap değiliz arapların adetlerini de din olarak karıştırdınız iyice islamin cılkını çıkardınız kusura bakma da Allah adaletsizlik yapmamıştır bunu sizin gibi beyni uckurunda olanlar din diye yutturmuslardir beni konuşturmayın daha fazla heryerde ne olduğunuzu görüyoruz kurs egitimi diye çocuklara neler ettinizi de gördük sakın bana kendinizi temize çıkarmayın hepiniz suçlusunuz çünkü sustunuz yapmasanizda susmamaliydiniz
Soran+1 yılİslamda eşitlik , feminizm vesaire yok artık daha fazla cahillik yapmayın rezilleşmeyin Allah rızası için Kur'an okuyun hayırlı günler bacım
- +1 yıl
Ben kuranida okuyorum anlaminida okuyorum işinize gelmedi dimi hemen kaçın
+1 yılBen hepsini yapıyorum. Üstüme alınmadım ama bir şey söylemeden edemeyeceğim. Siz de yapmıyorsunuz ama biz kadınlar sizlerle evleniyoruz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBunları yapmak Kadının görevi Erkeğin değil
- +1 yıl
Yürü git çakacağım bir tsne
Soran+1 yılNeden deliriyorsunuz ki
İslamı yalan yanlış yorumlayıp da millete laf atma ve eş yerine hizmetçi tut. Hiçbir kadın sana hizmet etmek zorunda değil.
10 Yorumla
+1 yılne evlenmesi ya yuzune bakmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben yaparım sorun yok
05 Yorumla
Soran+1 yılSen önce cinsiyetine karar ver
Soran+1 yılErkek misin kadın mısın
Soran+1 yılTövbe estağfurullah ya
+1 yılSen ne yapacak bu karsilik icin?
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin görevi ailesini korumak eve ekmek getirmek
+1 yılEvlenilmez bunlardan anne olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOyy kurban olurum sana kız mı begenmiyon sen😢
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır edepli tesettürlü kızlar da var onları begeniyorum
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun 👏👏 gerçek müslüman adamı
Soran+1 yılEyvAllah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeynin tam bir mumin beyni. Tedavisi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygıya davet ediyorum sizi
+1 yılEvlenilmez
10 Yorumla
+1 yılNaptin Jennieye
10 YorumlaO yüce allahı sevsinler
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorsan saygı duy
Evlenmesin o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyumuz mu kurusun
+1 yılKöylü ya 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi babası belli olmayan birinden din öğrenecek değiller 🤣🤣
- +1 yıl
Adamın sorusuna cevap vermek yerine köylü p. ç demişsin. O sana şehirli o.. spu diyo mu?
- +1 yıl
Sen de babası belli olmayan p. c kururusun annen bütün köyü elden geçirmiş
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne