Terk Eden Kız Arkadaş Geri Döner Mi? (Yardım Edin Lütfen)?

Lütfen tamamını okuyup akıl verin, çünkü bende kalmadı. Tam 1 yıl oldu işe başlayalı, ben avrupa (merkez) o anadolu yakasında (fabrikada) çalışıyor. İlişkimiz ufak ufak iş dışında muhabbetlerle başladı, anadolu yakasında müstakil bahçeli bir evde yaşıyor. Bir gün yine iş telefonu ile konuşurken komşusundaydı ve komşusu haftasonu çaya davet etti. Ben de seve seve gelebileceğimi söyledim, ertesi gün özel numaralarımızı paylaştık ve böylece birşeyler başladı. Bu sene 1 Nisan 'da görüştük ve artık her hafta cuma iş çıkışı onun yanına gidip pazar gecesi dönüyordum. Ailesi ile biraz sorunlu, annesi ve babası ayrı. Annesi farklı ilde yaşıyor. Babası zamanında çok çektirmiş, şu an alkol bağımlılığı sebebiyle alzheimer ve ondan başka kimse bakmıyor. Bir de ablası var, o da aykırı birisi ve meşhur diyebilirim ayrıntısına pek fazla gerek yok. Bir de 2 tane küçük ırk köpeği var çok sevimliler, birinin beni 2 kez ısırmasına rağmen seviyorum. Şimdi gelelim olaya, bu kız gerçekten çok çalışkan ve akıllı biri. Aynı zamanda inatçı, dediği dedik ve çabuk parlayan kavga edebilen biri. Fakat ben yüreğini bildiğim için pamuk gibi kalbinin olduğunu da biliyorum. Sadece yaşadığı olaylar onu bu hale getirmiş. Başından kötü bir evlilikte geçmiş. Koca evi o çekip çeviriyor, her gün düzenli temizliğini, yemeğini, köpeklerin bakımını yapıyor. İlk zamanlarımız gerçekten çok güzeldi, rüyada gibiydim mutluydum. Her hafta 200 km yol gidip geliyordum ama koymuyordu çünkü onu gerçekten seviyordum. Elbette benim de hatalarım var, kızgın olduğu zamanlarda üstüne gittim ama hiç küfür etmedim, şiddet asla. Tartışmalarımız belki incir kabuğunu bile doldurmaz. Saçma sebeplerden tartışırdık. O çok takılır bu konulara, bir şeyi bir kez der ikinci kez sorduğunda kıyamet kopar ya da emin olduğu bir şey o öyle değil böyle dediğinde de ayrı bir kıyamet kopar. En son kuzeni (kız) farklı ilden geliyordu, ben yine farklı bir günde ikinci kez rahatsız olur mu diye sorduğum için ters bir cevap verdi. En son geliyormusun gelmiyormusun dedi, bende zaten hazırdım ama sormak istedim dedim yine kızdı. Neyse ilk gün iyi geçti, ufak 2 genç var ona ev tadilat işlerinde yardım eden, o gün onları da çağırmış hep beraber alkol aldık, çocukları evine bıraktm iyi geçti. Ertesi gün telefonu artık eskidiği için yeni bir telefon aldık ve eski telefondakileri ona yükledik. Banka uygulamaları biraz sıkıntı çıkardı, onun ve babasının kimlikleri eski. O ara eski kimlikle artık bi işlem yapılmıyor diyip sinirlendi, biz de kuzeniyle yıl sonuna kadar işlem yapılıyor diye diretince yine bir tartışmaya girdik ve herşeyi en iyi sen biliyorsn zaten diyip kapamaya çalıştım. Akşam dönüşümde her zaman sarılıp öperek yolcu eden kız, benim zorumla soğuk bi şekilde sarıldı ama öpmedi. Ben ondan özür beklerken 4 gün yazmayınca en son ben ne yapmaya çalışıyorsun deyince ipler koptu. Seninle anlaşamıyoruz görüşmek istemiyorum dedi. Kaç kez yazdım yalvardım ama inadı inat.1 ay 1 hafta oldu onu görmeyeli, çok özledim. Telimi kapadım

Terk Eden Kız Arkadaş Geri Döner Mi? (Yardım Edin Lütfen)?