Benim hiç içimden gelmiyor yeni biriyle tanışmak :/
Yaklaşık 3 senedir yalnızım yaş 25 sizce normal mi?
Aşk nerede?
Benim hiç içimden gelmiyor yeni biriyle tanışmak :/
Yaklaşık 3 senedir yalnızım yaş 25 sizce normal mi?
Aşk nerede?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben de aynı durumdayım. üstelik hayatımda ailem dışındaki insanlar yük gibi geliyor. hele karşı cinsi hiç çekemem
bıktık galiba :d ya da doğru yolu bulduk yalnızlık :D
aynen bu açıdan yalnızlık, rahat kafa, bol zaman ve özgür bir yaşam sağlıyor.
evliliğin tek güzel şeyi bence yan odada beşiğinde uyuyan bir bebeğinin olduğunu bilmek gibi geliyor bana geri kalanı sinir stres ya :D bilmiyorum galiba aşık olamadığımız için de böyle düşünüyor olabiliriz
ıyy bebekler. hiç sevmem. aşırı bağıran küçük canlılar.
belki ilk zamanlar öyle ama şu an ablamın 1 yaşında çocuğu var ona bir şey olmasın diye canımı veririm bu hissi ben bu kadar uzaktan yaşayabiliyorsam evladım olsa nasıl olurdu bence sende anne olsan aynı şeyi düşünmezdin
o yüzden anne olmamak lazım. uyuşmuş bir beyinle köle gibi yaşıyorsun o canlının uğruna. sonra büyüyüp ne halt olur tanrı bilir. mantıken çocuk gereksiz.
neden olumsuz düşünüyorsun ki belki senin çocuğun bi doktor olacak ya da geleceğin cumhurbaşkanı kim bilir ve her zaman senin yanında olacak senin kanından senin canından
ne gerek var peki? Ben hayatımı ona adayacam, büyüyecek gidecek doktor olacak,, sonra da arapları suriyelileri filan tedavi edecek. çocuk sevsem ve dlei gibi istesem bile yapmam böyle çevresel ve toplumsal koşullarda. her açıdan mantıksız. çocuğu olanlara bakıyorum, kadınlar resmen perperişan yaşıyor. onun peşinde köle gibi 24 saat yaşıyor kadın. erkek için konuşması rahat tabi, sadece sevmesi kalıyor erkeğe.
bana göre yanlış düşünüyorsun hayat bu kadar da kötü değil umarım haklı değilsindir
o da senin fikrin yapacak bir şey yok. şu çevreden, olup bitenlerden, sosyokültürel değişimlerden memnun da olabilirsin.
Samimi insan kalmadı insan tanıyim. herkes disgorunus derdinde
kankam bunu bende aynı şekilde düşünüyorum o zaman şu an sorun karşı karşıya gelemediğimiz için mi oluyor sence?
Birinin etkisinde mi kaldın
yok be reis eski sevgililerimin hepsi evlendi galiba :D çoluğa çocuğa karıştı galiba her şeyin farkında olmaya başladım tozpembe hayaller kurmanın pek manası yok
Kral geçmişte hızlı yaşadıysan tanışma süreci sıkıcı gelir. Seni direkt evlilik keser görücü usulü gibi 😄
öyle bir yaşantım olmadı ya şu an saydım toplasan 4-5 kişiyle sevgili oldum ama hepsi de tabi farklı insanlardı hoşuma giden tipler değildi ve çoğu kadın bu şekilde
Geliyor