İlişkimizin son bir ayında başkasıyla görüşmeye başlamış. Sevgilisi varkende bana yazdı. Geçen ayda yazdı ondan öncede. Geçenlerde instadan once sildi sonra engelledi. 2 3 öncede numaramı sildi.
Yaşamak istemiyorum resmen yardım edin sevdim güvendim ihanete ugradim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
merhaba.. kim için ne için açı cekiyor ve kendini sucluyorsun bir el oğlu içinmi bak bir çevrene ne tür insanlar var ve ne dertler içinde açı cekiyor sen çok şanslı birisinki kendini gerçek yüzünü sana erken göztermiş değmeyecek biri için kendini üzme değmez bence.. 35 40 yıılıkl evlilikler biterken sen bunun hesabını yapma bence bırak gitsin nereye gitmek istiyorsa gitsin..
Gözümün önünden gitmiyor
Bni ilk öpen bile oydu
anlıyorum ama yapacak bir şey var mı sence karşın daki kişinin karakteri ve kişiliği beli. bırak gerçek yüzünü gördüğün biri için kendini üzmekten vaz geç biran önce..
bu dünya saddece onun üzeri ne mi kurulu bundan önceki hayatında sadece o mu vardı.. hayır dimi bu hayat gelip geciçi yan bugun var yarın belirsiz o bakımdan değmeyecek biri için kendini üzme değmez..
Haklısın ams gözüm kurumadı inan. Boğulacak gibiyim
Bide o kizls evlenecek
bir insana hadinden vasla güvenip değer verip onu bu hayata vaz geçilmez yaparsan sana yapılanları hakatmediğini düşünürsün işte. kimse vaz geçilmez değil bunu sakın unutma bu hayata ne sevgiler ne aşklar son buldu buluyor.
Koşulsuz güvendim inandım
Konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki
bırak ne hali varsa görsün. kiminle evlenmek istiyorsa evlensin özgür yani..
işte koşulsuz sevmek.. bu hayata insan ailesine bile güvenemezken sen bir başka el ogluna bu kadar güvenmen ne kadar dogru. sakın şunu da unutma hiç bir şey karşılıksız kalmaz bu hayata bir gün bunu göreçeksin.
ne kadar sürelik bir ilişkiydi
8 9 ay
Umarım bir an önce toparlanırsın
Yaşamak istemiyorum şu an öyle diyim
Teşekkür ederim
kac yasındasınız
28 ben 26 o
Bni ilk defa opende oydu ilk elimi tutanda
Böyle bir insana değmez ki yasamanı sorgulaman için.
Seni cok iyi anlıyorum şu an ne desem kulagından girip cıkıyordur fakat hayatta devam etmek zorundadır.
Şu an arkadaslarına yaz vakit geçir kafanı dağıt. İçini dökmene ihtiyacın var. biraz rahatlatır seni.
Hemde çok fazla icimu dökmek istiyorum
Nasıl toparlancam bilmiyorum
Yakın arkadasların var ise içini dökmekle basla
sonra umarım toparlanmaya baslayacaksınn şansın hep açık olsun