Kekeme olmam yüzünden en büyük hayalim olan pilot olamadım. Nasıl yeneceğim bu rahatsızlığı?

Çocuklukta ilk hayatı anladığım dönemlerden beri uçaklara büyük ilgi duydum ve pilot olmak istedim. Bu öyle böyle bir ilgi değil. Tam anlamıyla büyük bir AŞK, Fakat,3-4 yaşında yaşadığım psikolojik travma sonucu kekeme oldum ve vaktinde tedavi olamadığım için bu alışkanlık haline geldi. Tüm hayatımı bana zindan etti. Yakınlarda bana obsesif bozukluk ve sosyal fobi tanısı konuldu. Tüm bunlar aşırı hassas olmamla kekeme olmamın bir arada olması sonucu oluşmuş.17 yaşıma ulaştığımda kekeme olduğumu ve pilot olmak için sağlık müayenesinden geçemeyeceğimi anladım ve pilot olmaktan yürek acısıyla vazgeçtim. Şimdi, uçak mühendisliği (mühendis-teknisyen) okuyorum. Hayatımdan memnun değilim. Çünkü uzun yıllardır kronik bir depresyon içindeyim. Kendime acıyorum. Benim çok uzun yıllardır yüzüm gülmedi, hiçbir şeyden zevk alamadım. Şimdi de resmen bir an önce ömrüm bitsin ve öleyim diye sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdi hiçbir şeyi olmayan çulsuz, değersiz, çirkin, işeyaramazın tekiyim. Sizce ne yapayım bundan sonra?
Kekeme olmam yüzünden en büyük hayalim olan pilot olamadım. Nasıl yeneceğim bu rahatsızlığı?