KS'de geziyim derken karşıma çıkan şeye bak. Siz kadınlar neden böylesiniz Tanıdığım çoğu kadın erkekler aldatamaz ama biz onları gönül rahatlığıyla aldatabiliriz kafasındalar. Kadınlar yüzünden tüm psikolojim bozuldu artık.

KS'de geziyim derken karşıma çıkan şeye bak. Siz kadınlar neden böylesiniz Tanıdığım çoğu kadın erkekler aldatamaz ama biz onları gönül rahatlığıyla aldatabiliriz kafasındalar. Kadınlar yüzünden tüm psikolojim bozuldu artık.

Genel değil bu tip kadınlar Sosisten sosise atlayan tipler Bu yüzden bağlılıkları yok. Daha önce bakirelik konusunda bunu defalarca sitede dile getirdim. Şimdi bakirelikle ne alakası var diyeceksin veya hepsi böyle diyeceksin Bakire olmayanlar ordan oraya atlayanlar ağırlıklı olarak böyleler Çünkü """"PAİRBOUNDİNG""" aidiyet duygusu bağ kurma yetisi bu kadınlarda zayıflıyor. Kadınların ilişki sayısı arttıkca bozulmalar meydana geliyor. İşin detayına girerdim ama çok uzun gider Sosyolojik çalışmalar ve İstatikler var. Şunu bilki sevdiğine sadık kalamayan Aldatıp duran ondan ona geçen kadınlar çok büyük ihtimal Cinsel geçmişleri kabarık olan tiplerdir. Düşün yani erkek spreminin beyni bile etkilediği ortadayken şaşırmıyorum. Zaten ötede beride bakire kalmadı gibi laflar ediliyor. Zaten o yüzden genel bir şey gibi algılamışsın Ne kadar fazlaysa o kadar böyle kadınları görürsün burada zaten defalarca ifade ettim. Bakire olmayanla Sakın EVLENMEYİN diye en fazla takılmalık ilişki yürütülür bu kadınlarla daha fazlası değil. O yüzden değer verip sahiplenmeyin onu bunu yoksa böyle olur.
Cevap
1Cevap
aşkı bilmiyorlar..
Bunu yazan birisi zaten ahlaksızdır tam tersi ben her zaman bağlanmaktan korktuğum için aşktan kaçan birisiydim
Video trol gibi ayrıca tam tersi erkekler böyle gibi
troll bunların çoğu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?