Kadınlar neden vefasız ki?

Her kadın icin yazmadım , alttaki yazıdaki gibi kadınlar için...

1' nci evliliginde duramayan bir kadın bakın şiddet ve ahlaksızlık aldatma dışı ayrılan kadınlar istisna, tvleri görüyoruz sosyal medya cahillikten geçilmiyor, sıkıldım deyip ya da ne biliyim basit bir sebep bulup tahammül göstermeyen pskolojisi bozuk bir kadından bahsediyorum, bir kocada duramayan kadın ikinci ve üçüncü evliliklerinde hiç durmazmış boyle bir atasözü vardı argolu, problem şurada hayat inişli çıkışlı ve herşeyin ilki güzel basit şeylere tahammül edemeyen yerinde durmamış sadakatsız vefasız biri en küçük zorlukta bırakıp gidebiliyorlar olan çocuklara oluyor, bunlara guvenip nasıl mal ya da ömür çocuk teslim edilecek karakterler gelişmemiş ve hayatı tam kavrayamamış insanlar, her insana demiyorum illa etrafınızda akrabanızda vardır böyle birileri, kadınlar icin her şey kolay gibi görünsede hani boşanınca o olmasa başkasını bulurum gibi ama o işler öyle olmuyor, erkeklerin bakış açısı bir erkekte durmayan bir kadın için zaten vefasız biri bu kadını sadece kullanıyim gibi kadında sanıyor bana deger veriyor seviyor sanıyor burası dünya imtihan yeri öyle çile çekmeden yaşamak yok bir söz vardı aklıma gelmedi eger çile yoksa hersey rahat ve güzelse, bilki dert ya da keder gelmesi çok yakındır diye... gahir zamandayız herkes güzeli arıyor herkes anlık zevk peşindeler, siz anladınız anlık heves ve gazlama sonucu hayatın zorluklarını düşünmeden en küçük şeyde vefasız kadınlar için yazdım bu yazıyı... aynı türde karaktersiz erkek var onu başka bir yazıda derlecegim...
Kadınlar neden vefasız ki?