Çok guzel iradeleri var hayallerimi süslüyolar
sabirlilar, Ahiret icin yasiyolar
Çok guzel iradeleri var hayallerimi süslüyolar
sabirlilar, Ahiret icin yasiyolar
Konuşmadan iletişime geçilmeden nasıl karşı taraf tanınacak bana biri bunun sosyolojik bir temelini anlatabilir mi mantık çerçevesinde tabi primat seviyesinde bir zekaya ve topluma sahip olacağız ki dediğin anca öyle olsun
edepli erkekler ve edepli kızlar bir çatı altında şurada diye sana göstermem mümkün değil. yapman gereken ahlaki olarak bu bahsettiğin manevi hisler içinde olan sana benzeyen insanların kulvarına yönelik yaşam tarzı belirlemendir
Eğer böyle bir şey istiyorsan seninde bu yolda olman gerek, 2. Si şöyle bir şey olabilir bir arkadaş aracalığı ile kısmet olabiliyor, tabi kısmetinde varsa
Nasibinde yazılı olan, vakti saati geldiğinde seni bulacaktır.
Cevap
23Cevap
arayarak
Sana bir şey söyleyeyim mi?
Eskiden Süleymaniye dediğinde bu bu tarz insanlarla doluydu. Şimdi ise tam tersi. İnsan insandan korkar oldu. Herkes yara bere içinde Onun için bu tarz insanları bulmakta çok zor.
Not: "İnanci geregi kizlarla konusmayan edepli erkekle gercek hayatta nasil denk gelebilirim?" bu sorunun cevabını burada bulamazsın.
En iyisi samimi olduğunuz kişilere, çevrenizde öyle tanıdıkları olan kişilere aracı olmaları için bahsetmek. Sonuçta hayırlı bir iş kimsenin yanlış anlayacağını düşümüyorum, kadın da erkek de bu niyette olabilir yani görüsmek için.
Biraz ben ama biraz. Ben çok fazla konusurum kizlarla. Severim konusmayida. Ama asla temas etmem. Tokalaşmam bile. Sarılmam. Bu benim kendi takintilarimdan dolayi. Yoksa çok dindar olsam kizlarin yuzune falan bakmamam lazm. Tarif ettigin erkegi bulman icin seninde oyle olman lazım.
Her nasil vaktine esirdir… senin olan gelip seni bulur
Böyle birini en doğru şekilde çevrenden bulabilirsin. Akrabalarının bilgisi olsun aracı olsunlar bence
Seninle konuşmaya çalıştım, hangi partilisin dedin parti muhabbeti yaptın siyasetle işim yok dedim. cevap atmadın daha. siyasetin kirli bi iş oldugunun farkına vardıktan sonra tanışabiliriz.
Üzgünüm şimdi oyle birileri yok. edepli gorunenlerde gizli saklı çok fenalar
valla öyle bir erkek istiyorsan kendinde öyle bir insan olmalısın
Edepli kız olduğun olduğunu düşünüyorsan o çıkar senin karşına 🤪
Kızlarla konuşmuyorsa seninle neden konuşsun
konusmasin direk evlensin
Tanımadan evlenmenin hiçbir anlamı yok ama
Medresede denk gelebilirsin
Çevrede sorup soruşturacaksın
Yolda yürürken yere para at bakmıyorsa tamamtır
Gelemezsin. Hayal kurma gelemezsin.
Sen ona irade mi diyorsun?
Kızlarla konuşmayın diyen din mi var