Kocam beni ikinci plana atıyor?

Arkadaşlar merhaba öncelikle ya ben kuruntu yapıyorum ya da bazı şeyler görmek istemediğim gibi. Ben iki yıllık evliyim. Evlendigimizden beri eşimle baş başa sadece balayına gittik. Sonrasinda ise durumlar biraz karışık. Ben bir yere gitmek istediğimde aşkım maddiyatimiz iyi değil dediğinde sabredip bekliyorum ama maddi olarak iyi olmasa bile kardeşi bir yere gitmek istediğinde ailecek oraya gidiyoruz. gecen yaz eşimin ailesiyle tatile gittik. Bu yaz bizim başka planımız vardı ama yine ailecek gitmek istedi biliyordum bizim gidemeyecegimizi ailecek gidelim seninle de geri gelince gidelim dedi geri geldik borcumuz çıktı. sadece gezme değil sorun bir şey istediğimde maddi olarak gücü olmasa anlayış gösteriyorum ancak kardeşi bir şey istediğinde hemen yapıyor. Ben bunları şunları yaptın dediğimde nankorsun diyor sürekli plan yapıyor ama sadece gözümü boyuyo bna sıra hiç gelmiyo. Ben de işe girdim beklentim kalmadı konuşsam anlamiyo paramız olmadı gidemedik diyo. parasi olduğu zaman da önceliği ben olmadım beni üzen bu. artik kavga etmeyi de bıraktım konuşmayı da. Ailecek gittiğimizde zaten benle ilgilenmiyo. Nasıl davranacağını bilmiyorum. kendi aileme anlatıyorum onlar da anlamıyor ben mi abartiyorum.
Kocam beni ikinci plana atıyor?