Iki taraftanda yasadiginiznproblem buyuk. Bu sürec daha da kotuye gidecek gibi. Şu an icin en mantik lisi biran once fb den kurtulmak. Bu size baska çöküşler yaşatabilir. Iliskide her ne kadar sevgi ssygi onemli olsada yatsk odasida iliskinin seyrini belirleyen en onemli unsur. Esinize memnunuyetsizligini bildirdiginiz halde neden doktora basvurmuyor onuda anlamis degilim. Sizide trbrik ederim. Bircok kadin yassdigi iliskiden memnen degil. Ancsk esinede bu durumu soylemiyor ve yillarda mutsuz ve aç olarak yaslaniyorlar. Ihtiyaclarin gideilmesi lazim. Doktora gitmesi lazim. Bu surectede oyuncsk ve fsntezi urunlerini devreye sokarak iliski memnuniyetini artik lazim. Fb toplum yapimiza cokda uygun bir durum degil. Turk erkegi sahiplenmeyi sever. Dikkatli olun. Yangindsn kacarken doluya tutulmayin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumda o FB den ayrılıp yeni FB yapacaksiniz. Çünkü saplantı haline gelip evliliginizi riske atarsınız. Böyle biri her şey yapabilir
FB de kimse kimsenin özel hayatına karışmaz. Karismamali.
Ve eşinizin bu durumunda haklı olduğunuz bir durumda haksız duruma düşürebilir FB olduğunuz kişinin davranışları00 Yorumla
:D erkek beğenirse böyle olur. bu FB işleri bir tarafın çok beğenmediği boşta kaldığı zamanlarda kullanmak için geçerlidir. aşk tutku olacak kadar beğenmişse sıkıntı çıkar canım...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. FB degistireceksin
Yoksa başına iş alirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu sadece fiziksel olarak çekici bulduğunu ama bir duygu beslemediğini, bunun başka yerlere gitmesinden rahatsız olduğunu söyle, başında her şeyi biliyordun ve böyle anlaşmamıştık de ve iletişimi kes. Aramalara mesajlara pek yanıt verme.
220 Yorumla
Soran+1 yılhepsini söyledim şu an krizlere girdi ve mesajlarla rahatsız ediyor heryerden cevap vermeyince daha çok öfkeleniyor, ilk başta böyle anlaşmamıştık, hatta kendisini ulaşılmaz olarak tanıttı şimdi kendisi yan çiziyor
- +1 yıl
Bu FB evini fala. Biliyor heralde baksana eşime söyler diyor
Soran+1 yıl@İnatçıbirkoç biliyor evet
- +1 yıl
Sen nasıl bu kadar amatör davrandım ki evli olup hemde
Soran+1 yıl@İnatçıbirkoç proffesyönel skci olmadığım için amatörce davranmışım.
- +1 yıl
Senin ağzın çok kötü ama skci falan konuşuyorsun :( üzüldüm cidden yaa profesyonellikle de alakalı bir durum yok ya
Cevap sahibi+1 yılEngelle her yerden hiç sallama. Ona de ki, ben evli bi kadınım ve başında böyle anlaşmadık. Sen anlaşmaya sadık kalmadın. Eşimle duygusal anlamda zaten mutluyum hiçbir sorun yok. Kusura bakma ama olmayacak bi hayalin peşinde seni de sürükleyemem. Bu sana da banada iyi gelmez. Alt tarafı bir kaç günü bu kadar abartacağını bilseydim seni asla ciddiye almazdım. Lütfen artık beni rahatsız etme, eğer beni rahatsız etmeye devam edersen seni gerekli mercilere şikayet edeceğim.
Soran+1 yıl@İnatçıbirkoç onu kast ediyorsun, amatör falan amatörüm evet kafam basmadı olan oldu
- +1 yıl
Kafa basması değil belki ona çok güvendin özür dilerim amatör lafı biraz saçma oldu insanlara çabuk guvenirsin heralde
Cevap sahibi+1 yıl@İnatçıbirkoç Demin bir cevap yazdım soru sahibine, sürekli buraya yazdığın için arada kaynıyor. Lütfen git başka yere yaz.
- +1 yıl
Tamam neden kızıyorsun ki?
Soran+1 yılbu yazdığını söyledim ona ben canım ama dinlemiyor, hepsini böyle defalarca söyledim , psikopat gibi birşeye dönüştü adam tanıyamıyorum artık. Önceden kendisi hadi kocana git falan derdi şakayla karışık şimdi ben kocama gideyim hadi bye dediğimde delirmeye başlıyor bana öyle şakalar yapma diye.
Cevap sahibi+1 yılE söyleyip engelleyecektin. Ne laf anlatmaya çalışıyorsun? Laf anlatmaya çalışırsan işte böyle olur.
Cevap sahibi+1 yılSen böyle diyorsan hakediyorsun canım iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılİnsan kendini bilerek ateşe atar mı nın canlı örneğisin
Soran+1 yılengellesem ne olur adam evime kadar girip çıkan biri diyorum ne bu afra tafranız be, bir fikriniz varsa İnsan gibi söyleyin ya da susun.
Cevap sahibi+1 yılSen kendine yapıyorsun bana değil o yüzden burada fikre ihtiyacı olan sensin ben değil
Cevap sahibi+1 yılKendini ateşe atan sensin hayat dediğin oyun alanı değil yakında da öğrenirsin kendi yaptığın hata yüzünden
Soran+1 yılbirgün yaşadığım şeyi yaşarsan bunları hatırla.. başkada bir şey demiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAdama laf anlatmaya çalışıyorsun bari bi hata yapıyorsun aklını başına topla kimseye laf anlatmaya çalışma. Eğer korktuğunu hissederse daha çok üstüne gider. Bundan sıkıldığını söyleyip çoluk çocukla işinin olmadığını, abartırsa şikayetçi olup dava açacağını söyle engelle her yerden telefon whatsapp vs. Kimsenin gtü yemez öyle kapıya dayanmaya. Ben evli bi kadınım boşa hayal kuruyorsun demeyi de unutma
+1 yılSahiplenen sevgiline boşanıp evlenelim diyerek nabzını ölçsene.
Bakalım gerçekten kıskanıyor mu. Tam da düşünmeni istediği yerdesin.
00 Yorumla
+1 yılEğer durum gerçekse ölmeden kendini sevmenin hazzının diğer fiziksel her şeyden çok daha önemli olduğunu kavrarsın inşallah.
05 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Diyorum ki sevginin, yardımseverliğin hazzı dokunulmaktan çok daha iyi gelir insana.
Soran+1 yılofffff
- +1 yıl
Geç dalganı... Sev kendini... Sana senden başkasının seansı iyi gelmeyecek.
Soran+1 yıldalga geçilecek bir surum sözkonusu değil
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılYapacagın sey kocana bır ıyılık yaparak ondan boşan. Utanmadan gelmiş bunu burada anlatıp akıl ıstıyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılKocanın dokunmasını fb mi anlatıyorsun da sana dokundugunu biliyor ya da ruyasında görüyor der acıgı yakalar seni gidi trol derim
00 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş anlaşmayı bozmamasi konusunda uyarıda bulundu ama kocana gidebilir konu herif ruh hastası ise
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Senin FB kafayı yemiş elindekini de kaybedecek oda.. hep söylerim daha erkeksi adamlarla olun bu resmen çocukluk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumun baya sıkıntı bırakmaz şimdi o seni :)
036 Yorumla
Soran+1 yılne yapa bilirim
- +1 yıl
Şimdi bir şey yapamazsın tanıdık heralde ya da bütün bilgilerini verdin birakmicak seni ayrilsansa tehdiit edecek sen yandın anlatacağın evlilik bozulacak
Soran+1 yılzaten bozuk evlilik nolacaksa olsun aman be
- +1 yıl
O zaman sen fb ye söyle boşanıyorum ne yapıyorsan yap de zaten başka ile taşınıyorum boşanıp de seninle mi ugrasicam fakir tipsiz adamın tekisin senle olabileceğimi nerden çıkardın de
Soran+1 yılgerçekten bumu çözüm yani? çocuk gibi
- +1 yıl
Onu senden soğuyacak birşeyler bul bence en önemlisi bu yoksa gitmez seni bulmuş neden gitsin çok mu bağlandı sana
Soran+1 yılbilmiyorum ilk başta kendiside ulaşılmazdı anlaşmıştık şimdi son zamanlarda sahiplenmeye başladı kıskançlıklara girdi
- +1 yıl
Anlıyorum keşke sende gizli olaydın ona sadece sen istediğinde ulassaydin :( kötü oldu yaa özür dilerim senide rahatsız ediyorum heralde
Soran+1 yılulaşılmaz derken tanıyoruz birbirimizi ama sadece fb olarak anlaştık ne o nede ben birbirimizin hayatlarına müdahale etmeyeceğiz dedik şimdi o yan çizmeye başladı, o kendisi bekar benden 3 yaş küçük ve şu an kıskançlıkları çıktı ortaya önceden yoktu.
- +1 yıl
Tanıdık olması büyük sorun olmuş yaa :( keşke konuşabilen bunu uzun uzun seninle
- +1 yıl
Evine mi girip çıkıyor yuh ama :(
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Beni t@k! b eder misin peki nasıl oldu nasıl başla eve giren biriyle kim ilk adımı attu
Soran+1 yılKocamla arkadaşlardı zaten işten dolayı, bize sık sık getirirdi onu, sonra sonra böyle birşeye dönüştü
- +1 yıl
Offf anladım :( çok zor durum yaa peki hala görüşüyorlar mi gelip gitme var mı?
Soran+1 yılaynı işyerindeler, aslında o adamı kendisi soktu hayatıma, yenge yenge diyerek geliyordu bi anda koynuma girdi
- +1 yıl
Öyle bir anda olmaz bu iş yaaa yazsana sen bana ya da T@k! b. Et çekinme
- +1 yıl
Yaşıyor musun? :)
Soran+1 yılevet.. morelim bozuldu
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama konuşmak istersen dinlerim yazmiyorsun da yorumda kaldık :( yanlış anlamıyorsun beni dimi
Soran+1 yılyok herkes sende dahil alışıksınız insanı yuhalamaya
Soran+1 yılbu duruma alıştım artık
- +1 yıl
Ben seni yuhaladim mi ciddi misin sen yaa o kadar yardimci olmak istedim sana konuşmakta istiyorum sen adım atmiyorsun bana :( sorun bende mi
- +1 yıl
Sen bana yazıp T@l! b etsen biraz raahtlican anlatıp ama
Soran+1 yılanonimim burada gizli soru sordum
Soran+1 yıle yuhaladın tabi amatörce falan aptalsın demeye getirdin
- +1 yıl
Anladım biliyorum zaten sana o yüzden tanışalım dedim anonim devam ederiz konuşmaya ismini falan söyleme
- +1 yıl
Amatör olmanın sebebi karşı tarafa inanıp güvenmen buda seni aptal değil biraz masum. yapar ;( yanlış anladın
Soran+1 yılilk başta kendiside öyle bir kural koydu bana bağlanma alışma kıskanma falan dedi bende gurur yaptığım için sen kimsin ki dedim sana alışıp bağlanayım sonra anlaştık ozaman dedi herşeyide konuştuk şimdi kendisi bırakmıyor
- +1 yıl
Anlıyorum bunu konuştuk ama hatayı ilk başta yaptın sen
Soran+1 yılnerde yaptım
- +1 yıl
1 tanıdık biriyle bu işe girdin evli olmana ragmen 2 güvendin ona 3 seni kullanmasına izin verdin oda mi evli?
- +1 yıl
Yaaa arkadaşım olsana eklesene oradan konuşalım ne olur yaa
Soran+1 yılyok o evli değil.. Evime ben sokmadım adamı, kocam kendisi devamlı getiriyordu yemeğe içmeye falan, sonucunda böyle bir şey olacağı kaçınılmaz. Beni * kocam kalkmayanda onunkisi tedavi olmayanda o. Şöyle söyleyeyim iktidarsiz olsan eşin olsa senelerce kadınla sevişmesen eve bekar bir adamı sokar mısın devamlı? Yani hırsızın suçu var ama kapıyı açık bırakanın yok mu
- +1 yıl
5 senedir evliyim bekar kimse giremez evime eşimi kimseyle bırakmam akraba tanıdık olur mu öyle şey yaa eşinde güzel kardeşim var belki biliyor bile
- +1 yıl
Uyudun herhalde
- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılfb seni sevgilisi olarak görüyor maalesef fb dediğin kıskanmaz normalde
08 Yorumla- +1 yıl
ben de evli biriyle fb oldum ama yani hiç nerde napıyosun diye sormadım mesaj atıyodum ne zaman müsait olursun diye o kadar
Soran+1 yılbuda kıskanmıyordu ilk başlarda ama ne olduysa 1 aydır oldu
- +1 yıl
boşa düşmüş uğraşacak birini aramış
Soran+1 yılsen öyle diyorsan öyledir
- +1 yıl
öyle zaten keşke biraz daha zihince olgun birisiyle fb olsaydın çoluk çocuk olunca böyle triplere giriyorlar
Soran+1 yılçocuk dediğin 38 yaşında adam
- +1 yıl
akıl yaşta değil baştadır gülüm
- +1 yıl
varsa başka sorun konuşabiliriz
+1 yılFb olup sınır koymak 😂
Ablam bu nasıl sınır fb tarlayı sürüp mahsülü hasat etmiş 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Valla ben safım Fenerbahce Anladım yat kalk fenerbahceyi düsününce dogal
00 YorumlaÇok basit senden daha iyisini buldum de hatta bul senden kesin vazgeçer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa şöyle olan bana denk gelmez ki sadece birbirimizi kullanalım...
02 Yorumla
Soran+1 yıloda öyle diyordu ama şimdi yapıştı bırakmıyor
Cevap sahibi+1 yılBen GERÇEKTEN tam bunu arıyorum. Terk et her yerden engelle bence yapacak bir şey yok. Yaşın kaç bu bu arada
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılfb 'ni değiştir.
çıkan oyuncu 10 numara soner
giren oyuncu 23 numara feti :D :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoyumsuz hayvan , vur kıçına tekmeyi gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMadem sağlıklı ilişki kuramıyorsunuz boşanın?
02 Yorumla
Soran+1 yılemriniz olur yarın boşanırız
- +1 yıl
Estağfurullah ne emri olacak ya sadece bunu neden değerlendirmediniz ya da değerlendirdiniz sonuç olumsuz mu oldu
Kurtul basına bela olmadan hatta ikisinden kurtul 😂en mantıklısı bu
07 Yorumla
Soran+1 yılhiç
gülesim yoktu
Soran+1 yılhatta ikisindende kurtul dedin ona güldüm ağlanacak halime güldürdün beni ya helal olsun sanada
Soran+1 yılçok komiksin
+1 yılYa beybi ben neden senin gibi istekli birisini bulamıyorum
00 Yorumlaesra erola ne zaman cıkarsınız?
03 Yorumla
Soran+1 yılesra erol kim?
Soran+1 yıltanımıyorum
+1 yılÖzelden bana yazabilir misiniz
00 Yorumla
+1 yıls*ktiri cek kanka
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yol ver gitsin be sana fb mi yok :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmalısın
her ikisinden de00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı varsa verme birdaha
00 Yorumla Zaten bu varsa kocanla olman yanlış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Fb ajanı kocanı tutuklayacak oalbilirç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimi seviyorsun sen
06 Yorumla
Soran+1 yılikisinide sevmiyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılO zaman takma sadece zevkine bakmalısın
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl41
Cevap sahibi+1 yılMutlu ediyor mu seni
Cevap sahibi+1 yılUlaşabilir misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl başına bela olmasın
09 Yorumla
Soran+1 yılayrılırsam herhalde kocam öğrenir
Cevap sahibi+1 yılDiğer türlü daha kötü değil. mi
Soran+1 yıliki türlüsüde kötü
Cevap sahibi+1 yılNeden FB ihtiyaç duydun ki bide güvenilir birisi neden almadın böyle bir şey yapicaksanda
Soran+1 yılgüvenilirdi ama son 1 aydır değişti. Kıskanmalara kısıtlamalara başladı. Bundan sonra onunla beraber olmicaksın diye diretiyor
Cevap sahibi+1 yılKocan olduğunu bilmiyor mu imkansız bir şey sonuçta istediği sen fb olanımi seviyorsun
Soran+1 yılbilmiyor herhalde.
Cevap sahibi+1 yılBence FB konuşmayı tamamen kes bir şey de yapamaz
Cevap sahibi+1 yılNapmayi düşünüyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi cakiyosa dewamm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaslariniz kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfb değiş. duygusala bağlamış bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhangi şehirdesin
00 YorumlaNormal kıskanması
04 Yorumla
Soran+1 yılneden normal
Soran+1 yılama öyle anlaşmamıştık
Sdsdx trol
06 Yorumla
Soran+1 yılhe troll
Soran+1 yılYazmayı öğrenirsen sohbet ederiz
Soran+1 yılben nerden bileyim işk başta kuralı kendimiz koyduk sadece fbyiz diye, kıskanma yok sınır yok dedik iyi gidiyordu bir anda değişti, bana geçen hafta birdaha onunla beraber olmanı istemiyorum dedi. Altına yatma dedi dokunmasın sana seni sadece ben s… falan demeye başladı. noluyor bende anlamadım
+1 yılutanmadamı yok be ironımı bu soru
018 Yorumla
Soran+1 yılneyden utanayım?
- +1 yıl
kocanı aldatıyoırsun
Soran+1 yılseni aldatmıyorum ya?
- +1 yıl
benı aldatsan başka hata şansın olmazdı ınan :D
Soran+1 yılayılara ilgi duymuyorum zaten korkma
- +1 yıl
cesaret ıster zaten ben hatayı afetmem ıhanetı asla boşan naparsan yap
Soran+1 yıladam olan boynuzu yemez.
- +1 yıl
öyle bir kadın daha dogmadı boynuz yemem cesaret ıster
Soran+1 yılhııı tamam çok gördüm böyle büyük söyleyeni. Seneler neler yapar adama görürsün zamanla.
- +1 yıl
yav he he :D
Soran+1 yılaynen sanada yaw he he
- +1 yıl
yemın ederım tanısan neyse :D
Soran+1 yılçol çocukla işim olmaz
- +1 yıl
bu arada ıktıdarsızsa haklısın özür dilerim ama boşa aldatma sana yakışmaz
Soran+1 yıl10 sene oldu napayım?
- +1 yıl
hıç farketmez boşa haklıyken haksız olma öğrenırse birtonda tazmınat alır senden adam olsa gider tedavi olurdu zaten dertleşmek ıstermısın
Soran+1 yıltazminat ne alıcak? erkeklik görevini yerine getiemiyor hastaneden kağıdıda var elimde
- +1 yıl
farketmez aldatıgını ıspat ederse yorar senı sana hakım boşasaıdın der
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkocana verme fb öncelik ver
00 Yorumla
+1 yılTrol
00 Yorumla
+1 yılBu soru yorumlar rezalet😱
01 Yorumla- +1 yıl
Soru 😱 ve fb ne oldugunu bilmiyorum ama kötü bisi oldugunu tahmin ediyorum
Gebermelisin
00 YorumlaBaşka fb bul
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Durum vahim
00 Yorumla
+1 yıl2. fb de ben olabilirim