Bence olur, Sizce olur mu?

Evet, Bence olur.
Hayır, Bence hiç olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence olur, Sizce olur mu?

Gerçekten insanlar böyle söylemleri nereden çıkarıyor nereden akıllarına gelip bunları normal kabul ediyorlar bilmiyorum, ama gerçek hayat bir film gibi bir dizi gibi ya da bir senaryo gibi değil insanların hayatı ve yaşamış oldukları her şeyi gerçektir, şöyle düşünün siz birisiyle birlikte olduğunuz sevgili olduğunuz duygularınız oldu o sizi ilgi gösterdi siz ona iyilik gösterdiniz aranızda özel şeyler yaşandı duygusal hisler yaşandı bunun yanında fiziki şeylerle yaşamış olabilirsiniz, ancak siz durumu böyle yapmayıp gidip eski sevgilinizle ayrıldınız anlaşamadığınız ya da herhangi bir şey oldu o insanda tekrarlanmaz bir sevgili olmayı değil de arkadaş olmayı düşünüyorsunuz yani eskiden sevişip öpüştüğünüz yan yana olduğunuz iline tuttuğunuz bir insanın nasıl arkadaş veya kankası olabilirsiniz onun hayatını birisi girecek onu aşkım canım diyecek onunla sevgili olup sarılacak öpüşecek yani ben kesinlikle böyle bir şey yapamazdım, zaten bunu yapabileceğini söyleyemem bunu yapan insan hayatındaki olan kişi hiçbir şekilde sevmemiş demektir.
Bence olmaz. Ya tekrar barışmak için bahane arıyorsunuz ya da birbirinizi hiç sevmediniz. İnsan içinden gelerek sokulduğu insana böyle yapabilir mi? Seviyeli ve uzak. Ben yapamam şahsen. Yapan varsa o kişiyi tanımak isterim.
Olmuyor inan. Denendi ve olmadı. Başlangıçta oluyormuş gibi olsa bile işler yine sarpa sarıyor. Sonu daha kötü oluyor. Denemeye değmez yani.
Rica ederim😊
Arkadaşlığı denedim olmadı, kanka hiç olmaz. Bitti desen de öyle kolay bitip gitmiyor. Ayrılık sonrası mümkün mertebe uzak olmak daha iyi. Arkadaş kalıp dibine sokarsan duygusal anlamda tekrardan bir şeyler hissetmeye başlarsın. Sonra gel çöz bu işi...
Cevap
24Cevap
Eski sevgiliden sadece rahmetli olur, başka da bir şey olmaz..
Eski sevgiliden bir halt olmaz...
Hayır tabi ki de olmaz ve olmaması lazım.. yani ben eski sevgilimden kanka yapmazdım
Ne kadar bi sevgililik süresi yaşadığına göre değişir bu. Kısa süreli sevgililik deneyip iki tarafta güzel bir şekil de ayırdıysa yollarını olmuyor diye kankalık olur. Ama ateşli bir birliktelik ve geçen uzun zamandan sonra olmaz kanks. İki taraf ta yalnız kaldığında birbirleriyle cinsel iletişim kurma peşine giriyorlar.
Olmaz. Olanlar da zaten ileride bir gün sevişecek birini bulamazsam kenarda kıyıda kalsın diye arkadaş olarak kalırlar çoğu.
İğrençmiş.
Olup olmamasi kişilerin ayrılış nedenleri ve şekline bağlı. Tabi kanka olunmaz ama düşman da değildir.
Kadınların aynı bardağı yıllarca kullandığı görülmemiştir.
İstisnalar kaideyi bozmaz.
Gevşek miyim ben... sevdiği insana sonradan kanka dermi insan oldu olacak sevgilide ayarlayalın
Hayır olmaz bence. Saygi çerçevesinde bile ayrılsan diyelim olamaz ya.
Yedek kulübünü genişletmek için yeni yeni bahaneler.
Kanka dan sevgili olur da eski sevgiliden kanka olmaz bence
Hiç olmaz. Önce ingir fingir sonra gel kanki. Hiç olmaz bence
Asla olmaz olursa da o eski sevgili görünümlü kankadır
Hayır olmaz. Eskiye dair ne varsa yenilik barındırmadıgından faydasızdır
olmaz. aslsa yakınlaşmamak lazım. hatta uzak kalıp görünmemek bile lazım
saçmalama canım olmaz sıkışmeden duramassınız
nasıl ayrıldığınıza göre değişir ama düşman olmaya gerek yok
Yaparsan olur sonra ağlarsınıź.
Yaptım bile aylardır kankayız biz.
O kanka değildir kanka olsa duramazsın
Eski sevgiliden kanka olmaz
eski düşman dost, it derisinden post olmaz