Yani hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı ama şunu söylemek isterim ki bir insanın kalbini kazanması hoş sohbeti samimiyeti dürüst olması yani olduğu gibi davranması olur özellikle de mesela insanları küçük görmemesi alçak gönüllü olması hiçbir şeyi problem etmemesi hep bir çözüm yolunda olması benim için o insanın doğru insan olduğunu gösterir Bir de ailesinin ve benim ailem olan saygı önemlidir özellikle annem babamla çok iyi anlaşıyorsa onları mutlu ediyorsa benim için vazgeçilmez olur.
O benim hiçbir şeyimi kazanmadı. Beni elde ettiğini düşünerek aldandı sadECE. Ben, yıllar boyu günlerce, gECElerce, senelerce umutsuz aşkından yanıp kül olduğum kadını unutmak için onu yara bandı olarak kullandım. Ama olmadı, yara kapanmadı, çivi çiviyi sökmedi.
Bunu anladığı an benden uzaklaşmaya başladı ve sonunda ayrılık kararı aldı. Ben de ona güle güle dedim. Hepsi bu...
1 değil 1000 tane daha sevgili yapsam yine fayda etmez. Onun nefreti bile tüm yapmacık sevgilerden daha mukaddestir benim gözümde. Gerçekten seven insan, sevdiğini bir haftada terketmez. Beni sevmeyen dürüst bir kadın ise bana asla umut vermez.
İşte o dürüst bir kadındı. Bana 4,5 yıldır hiçbir ışık yakmadı. Çünkü sevmiyordu, sevmek zorunda da değildi. Ama bana karşı yeryüzünde en dürüst olan kadın oydu.
Ben doğru kadına yanmışım yıllardır. Hala da yanıyorum. Bunun için asla üzgün ya da pişman değilim. Dünyaya yine gelsem aynı ateşte yine yanardım. Güzelliğiyle, cesaretiyle, basiretiyle, şahsiyetiyle insanlığıyla aklımı da aldı, kalbimi de çaldı.
Ne istediğini bilmeyen şuursuz ve vicdan yoksunu kadınların sahte sevgilerine inanıp onların suyunda boğulacağıma beni sevmeyen dürüstlük ve güven abidesi bir kadının ateşinde yanmayı tercih ederim. Yüreğim yansa da kafam rahattır. Bir kadının beni sevmemesi hatta nefret etmesi, seviyormuş gibi görünüp de duygularımla oynamasından iyidir.
Sevgili kullanmıyorum :D şaka bir yana sevgilim olmadı hiç.. ama olsaydı da benim kalbimi kazanmak için bana aşık olması ve değer vermesi gerekirdi. aşkı gerçekten bilmeli ve birbirimizin yanında olmalıydık her zaman
Çabaladı, ilgilendi, zaman ayırdı, en kötü zamanlarımda yanımda oldu, yadırgamadı, yargılamadı, elinden gelen her şeyi yaptı, kırmadı, incitmedi.1 hafta falan sonra olmuştuk zaten. @S1F1R-B1R