Dizi Gibi Olay Yaşıyorum?

Bana bir çoğunuz kızacak fakat ne yapacağım bilmiyorum.. 4 Yıllık sevgilim var birlikte çok şey yaptık anılar vs dolu dolu 4 sene fakat artık gençliğin verdiği bir şeymidir bilmem ben sevgilimi defalarca aldattım sayısını bilmiyorum yolda görsem tanımayacağım insanlar o derece neyse.. Sevgilime olan sevgim değişmedi hep mutlu ediyorum bende mutlu oluyorum fakat üç ay önce bir kızla tanıştım ve biz onunla yasak aşk yaşamaya başladık bu diğerleri gibi değildi oda bana aşık oldu sevgilimi bildiği halde Sevgilimle ikisini yönetmek zor gelmeye başladı daha önce yaşadığım kaçamakların hiç birine aşık olmamıştım bu kız farklı aramızda çok sıcak sevgiler oluşmaya başladı.. diğer sevgilimde çok değişti durmadan kavga çıkarıyor ayrılmak istesem olmuyor yine barışıyoruz çok fazla düşünmeye başladım hiç bir şeye odaklanamıyorum hee mutlumuyum evet fakat ne yapacağım bilmiyorum. İkisini aynı vagonda götürmeye devammı edeyim yeni bi ilişkiyemi başlıyım insan iki kadın sevebiliyor ikiside mutlu lütfen saygınızı bozmayın insan kendi gibi sanar diğer insanları demişler böyle yorumdan ziyade objektif olun teşekkürler
Dizi Gibi Olay Yaşıyorum?