Nişanlım yüzüğü attı, onu nasıl ikna edebilirim?

Merhaba arkadaslar, 1,5 sene iliskiden sonra nisanlandik 4 ay surdu. Nisanlilik donemi cok stressli gecti. Annem istemedigi icin aile arasi cok sogukluk oldu. Onun aileside nisanlimi korkuttu annesi size huzur vermez diyerekten. Anneside cok tedirgindi aceba dugun olursa annesi zorluk cikartip dugune gelmemezlik yaparmi diye. Kac ay bana soylemek istememis ama uzulmus istenilmeyen damat oldugu icin. Annem memleket konusunu cok takinti yapmisti oyuzden istememisti baska memleket oldugu icin. Ben ona hep kisisel algilama dedim ama tabi insan kirilir. Kendisi de duygusaldir. Nisanlilik doneminde kendimizi cok yanliz hissettik maddi manevi bize destek eden olmadi. Sonra bir negatif donguye girmeye basladik ve cok cabik kavga eder olduk en ufak konularda dahil. Ben cok stressliydim o donem cok yuk vardi uzerimde, dugun hazirligi, okul, is vs. Oda bana 2 hafta once cok dusundum bizim evlenmemiz mantikli degil hem aileler boyle hemde bizim bukadar kavga etmemiz biz mutlu olamicaz dedi. Simdi 2 hafta sonra onu bulusmaya ikna ettim. Gelirim ama kararim kesin diyor. Bende ona demek istiyorumki annem ailem herkes yumusadi, bizde stressli bir donemde kendimizii yiprattik demek istiyorum, cunku nisanlanmadan once boyle degildi demek istiyorum. Aceba ikna edebilirmiyim, nediyebilirim baska. Evimiz herseyimiz vardi okadar cok hayalerimiz vardi, dugune 2,5 ay vardi daha. Beni seviyormus ama mutlu olamicagimiza inanmis. Veya baska turlu ne yapabilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Birbirimizi cok seviyorduk, aileler isin icine girince hersey cok bozuldu. Hic bukadar problemimiz olmadi. Oyuzden onu aceba ikna edebilirmiyim diye dusunuyorum ve aceba nasil. Aileler ortada yokken cok iyiydik cok mutluyduk
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben o stress icinde istemeyerek onu da cok kirdim, beni cok kirdin sogudum dedi, aceba yine bana yakinligi olur mu, eger gorustugumuzde
Nişanlım yüzüğü attı, onu nasıl ikna edebilirim?