Aşk İlişkileri Sevgilimle kalıyorum bugün, yakınlaşmaya çalıştı istemedim geri çekildim eve mi dönmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorun olur mu yani Güncellemeler+1 yıl Bir sorun yok gibi davrandı hiçbir şey söylemedi ama morali bozulmuş gibi de değil yani normal karşıladı sanırım Sevgilimle kalıyorum bugün, yakınlaşmaya çalıştı istemedim geri çekildim eve mi dönmeliyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. eger seni anlayan biriyse uzaklastigini yani istemedigini anlar ama yine yanasirsa cinsellik icin kullaniyo bile olabilir bi dene bence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalayım mı yani bugün burada Yorumla Luna44 +1 yıl Ben kalırdim Yorumla
güzelimbiliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl nasıl bir yakınlaşmaydı o 2 13 Yorumla Soran +1 yıl Öpmeye çalıştı Yorumla güzelimbiliyorum +1 yıl ilk buluşmanızmıydı Yorumla Soran +1 yıl Evde ilk Yorumla güzelimbiliyorum +1 yıl ozaman hızlı gitmiş oda ilk buluşmada öpmek ne Yorumla Soran +1 yıl Hayır yani evde ilk kez buluştuk Yorumla güzelimbiliyorum +1 yıl he anladım peki ne kadardır birliktesiniz Yorumla Soran +1 yıl Birkaç hafta oldu Yorumla güzelimbiliyorum +1 yıl ozaman normal bence öpmek istemesi yani eğer 6 ya da daha fazla hafta olduysa normal Yorumla Soran +1 yıl Bir iki hafta oldu shsh Yorumla güzelimbiliyorum +1 yıl ozaman normal değil😂 çok erken daha bende senin yerinde olsam aynı tepki verirdim Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım 😄 kötü bir şey düşünmemiştir di mi Yorumla güzelimbiliyorum +1 yıl hayır ya anlamıştır seni Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Normal değilmi istemesi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet, benim istememem de normal değil mi Yorumla Benchbas +1 yıl Ayni evde yaşiyosun seninde istememen sacma neyin kafasi Yorumla Soran +1 yıl Birlikte yaşamıyoruz bugün zaman geçirmek için geldim Yorumla Benchbas +1 yıl Arkadaşim sen konuyu anlatamiyorsun benim suçum ne haklisin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sjsj sağ ol Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sevgilinle kalman dogru mu 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi Yorumla Mkocbas +1 yıl Bence degil Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Mkocbas +1 yıl Aranizda resmi ya da dini bisey yok sonucta Yorumla Soran +1 yıl Dine inanmıyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Resmi olarak da sorun yok zaten yasa dışı bir şey yok Yorumla Mkocbas +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yorumla Mkocbas +1 yıl Yobaz degilim sadece fikrimi soyledim Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum teşekkürler Yorumla Mkocbas +1 yıl Onemli degil Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vermezsen kapının önüne koyar zaten seni 1 27 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne biçim konuşuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekleri söylüyom 😅 Yorumla Soran +1 yıl Neden kovmadı o zaman, herkes sizin gibi değil 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyor nasılsa vericeksin diye 😀 Yorumla Soran +1 yıl Çok kötü birisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa gerçekleri söylemek kötülük mü oluyo, verme o zaman bakalım kaç gün sonra kapının önüne koyucak seni Yorumla Soran +1 yıl Birkaç haftadır sevgiliyiz zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onda kaç gündür kalıyosun? Yorumla Soran +1 yıl Birlikte yaşamıyoruz bugün geldim bir günlüğüne biraz birlikte zaman geçirmek için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten hemen verme bence, basit kadın olarak görür seni es. cort gibi görür Yorumla Soran +1 yıl Öyle biri değil 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sen kandır kendini Yorumla Soran +1 yıl 😐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten verici olmasan adamın evine gitmezdin, ayak yapıyorsun bence Yorumla Soran +1 yıl Düzgün konuşur musun, verici ne ya. İlk sevgilim ve birlikte zaman geçirmek istedim sadece. Yakınlaşmaya çalıştı ne kadar kötü hissettim biliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman hemen gitme sende evine, ağırdan sat biraz kendini 😀 Yorumla Soran +1 yıl Satmıyorum ki kendimii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru beleş veriyosun sen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az uyanık ol bence 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beleşe verme, tipin iyiyse, pahalı hediye aldır, lüks mekanlara götürt kendini ama çirkinsen yapıcak bişe yok tabi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Para için mi sevgili olayım yani bu nasıl bir karaktersizlik böyle. ... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer türlü beleşe gidiceksin sen bilirsin 😅 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek ya sanki ben biriyle sevişmekten zevk alamam? Ben de istediğimde bu zaten iki taraf için de güzel bir şey olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyüyünce anlarsın ne demek istediğimi, şu an yaşın küçük ve çok safsın, beleşe vericeksin boşu boşuna 😅 Yorumla Soran +1 yıl 🙁🤦 yeter Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ee niye aynı evde kalıyorsun o zaman :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İstemedim o da normal karşıladı sanırım yani sorun yok gibi Yorumla Soran +1 yıl Bir günlüğüne kalıyorum bu arada Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunun gecesi de var 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ee 🙄 ne yapmalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fırsat vermemelisin Yorumla Soran +1 yıl Vermem zaten bir şey olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah skor bildirimi yap bari :D Yorumla Soran +1 yıl Yuh ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu 0 0 mı Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eve dönmelisin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
eger seni anlayan biriyse uzaklastigini yani istemedigini anlar ama yine yanasirsa cinsellik icin kullaniyo bile olabilir bi dene bence
Kalayım mı yani bugün burada
Ben kalırdim
nasıl bir yakınlaşmaydı o
Öpmeye çalıştı
ilk buluşmanızmıydı
Evde ilk
ozaman hızlı gitmiş oda ilk buluşmada öpmek ne
Hayır yani evde ilk kez buluştuk
he anladım peki ne kadardır birliktesiniz
Birkaç hafta oldu
ozaman normal bence öpmek istemesi yani eğer 6 ya da daha fazla hafta olduysa normal
Bir iki hafta oldu shsh
ozaman normal değil😂 çok erken daha bende senin yerinde olsam aynı tepki verirdim
Hm anladım 😄 kötü bir şey düşünmemiştir di mi
hayır ya anlamıştır seni
Teşekkürler ☺️
Normal değilmi istemesi
Evet, benim istememem de normal değil mi
Ayni evde yaşiyosun seninde istememen sacma neyin kafasi
Birlikte yaşamıyoruz bugün zaman geçirmek için geldim
Arkadaşim sen konuyu anlatamiyorsun benim suçum ne haklisin o zaman
Sjsj sağ ol
Sevgilinle kalman dogru mu
Değil mi
Bence degil
Neden
Aranizda resmi ya da dini bisey yok sonucta
Dine inanmıyorum zaten
Resmi olarak da sorun yok zaten yasa dışı bir şey yok
Peki
🙂
Yobaz degilim sadece fikrimi soyledim
Biliyorum teşekkürler
Onemli degil
Vermezsen kapının önüne koyar zaten seni
Ya ne biçim konuşuyorsun
Gerçekleri söylüyom 😅
Neden kovmadı o zaman, herkes sizin gibi değil 😐
Bekliyor nasılsa vericeksin diye 😀
Çok kötü birisin
Yaa gerçekleri söylemek kötülük mü oluyo, verme o zaman bakalım kaç gün sonra kapının önüne koyucak seni
Birkaç haftadır sevgiliyiz zaten
Onda kaç gündür kalıyosun?
Birlikte yaşamıyoruz bugün geldim bir günlüğüne biraz birlikte zaman geçirmek için
Zaten hemen verme bence, basit kadın olarak görür seni es. cort gibi görür
Öyle biri değil 🥺
Tamam sen kandır kendini
😐
Zaten verici olmasan adamın evine gitmezdin, ayak yapıyorsun bence
Düzgün konuşur musun, verici ne ya. İlk sevgilim ve birlikte zaman geçirmek istedim sadece. Yakınlaşmaya çalıştı ne kadar kötü hissettim biliyor musun
O zaman hemen gitme sende evine, ağırdan sat biraz kendini 😀
Satmıyorum ki kendimii
Doğru beleş veriyosun sen 😂
Ya 🥺
Az uyanık ol bence 😀
Ne yapayım yani
Beleşe verme, tipin iyiyse, pahalı hediye aldır, lüks mekanlara götürt kendini ama çirkinsen yapıcak bişe yok tabi 😅
Para için mi sevgili olayım yani bu nasıl bir karaktersizlik böyle. ...
Diğer türlü beleşe gidiceksin sen bilirsin 😅
O ne demek ya sanki ben biriyle sevişmekten zevk alamam? Ben de istediğimde bu zaten iki taraf için de güzel bir şey olur
Büyüyünce anlarsın ne demek istediğimi, şu an yaşın küçük ve çok safsın, beleşe vericeksin boşu boşuna 😅
🙁🤦 yeter
ee niye aynı evde kalıyorsun o zaman :D
İstemedim o da normal karşıladı sanırım yani sorun yok gibi
Bir günlüğüne kalıyorum bu arada
Bunun gecesi de var
Ee 🙄 ne yapmalıyım
Fırsat vermemelisin
Vermem zaten bir şey olmaz
Sabah skor bildirimi yap bari :D
Yuh ya
Noldu 0 0 mı
Eve dönmelisin