sevgilimle 5 aydir beraber ve yanyana gelince libodumuz artiyor bir kac kere ateşli opustuk ama ortam musait degildi cok rahat olamadık simdi evine gidicem 2mizde rahat durmayacagimizin yaramazlik yapacağımızin farkindayiz ve dile getirioruz be bana seni deli gibi istiyorum kendimi durduruyorum falan diyor gitmelimiyim evine cok guveniorum ama durdurak bilen insanlariz kararsızım
Güncellemeler
+1 yıl
sadece sevismek istiorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence güvenmeyin
Gidersen ilişki yaşaman kaçınılmaz ilişkiye hazırlıklı olmalısın gittikten sonra neden yaptın demek gibi lüksün yok olacaklar belli...
gidersen pompalar
Sonrası tufan
Gitme
neden
Düşündüklerini yapmakla kalmazsiniz. Sonucu belli pişman olmam diyorsan git boşuna demediler ateş ile barut yan yana durmaz diye
Bakire değilsen git.
bakireyim ama abartmayiz diye düşünüyorum
En kötü ihtimal oral ve anal yaparsınız. Bunun bilincinde ol
hayir hayir onları istemedigimi soyledim sadece bilmiorum nolucak emin degilim gitmelimiyim o tarz seylere girişmek istemiorum
Gidip gitmemek sana kalmış. Ama gidersen olacaklar bunlar. Elleyerek okşayarak bir yere kadar dayanır erkek
cok kararsizim ya kendini durdurabilir mi acaba
o tarz seyler icin erken ama yaramazlikta yapmak istiorum ama onalri segil
Sen kendi arzularını sınırını koyuyorsun ama seks bir kişinin kural koyup diğerinin uyguladığı bir şey değil.
sence gitmelimiyim düşüncem bunlar
Gitme desemde gideceksin:) Git ne yaşaman gerekiyorsa yaşa. Sınır koyacaksan gitme derim anca