Sevgilim beni hem aldattı hem şiddet uyguladı?

Erkek arkadaşımdan şüpheleniyordum biraz böyle devam ettim sonra sordum öyle bir şey yok saçmalama güvenmiyorsan git falan dedi şüphelendiğim biri vardı ve en sonunda kıza yazdım kızda hayır bana hiç yazmadı dedi ve akşamına erkek arkadaşım beni aldı sen napmaya çalışıyorsun ben kızı tanımam etmem beni insanlara nasıl kötü tanıttığının farkında mısın bu olay benim aileme gitti yaptığın şey hoş bir şey değil bir daha böyle bir şey olursa canını yakarım dedi. Ben de kendimi suçlu hissettim ama tehtit etmesi hiç hoşuma gitmedi. Sonra barıştık bunu unutuyorum vs dedi sonra arabadan sigaramı almaya girdim bi baktım o kızdan mesaj geldi. Mesajı göremedim ama fotoğrafı oydu. Sonra ben tartışttım ağladım beni birde hurda gelip manipüle ediyorsun haklıymışım bana kendimi kötü hissettirdin dedim çok ağladım çok kızdım o da bana sus. Dedi o öyle dedikçe daha çok ağladım. Sonra bogazıma yapıştı bogazımı sıkmaya başladı bende gözlerinin içine bakarak senden korkmuyorum dedim bu sefer daha hızlı sıkmaya başladı sonra ben zaten düştüm kustum nefesim kesildi. Bak unutucam her şeyi beni bırak gideyim seni tanımamış olucam diyorum bırakmadı beni 1 saat tuttu. Ben o kızı tanımıyorum etmiyorum senin yüzünden iletişime geçmek zorunda kaldım gibi saçma sapan öryler söyledi bende tamam inanıyorum kelebek olarak kaydetmeni de anlıyorum hadi aç göster diyorum göstermiyor (zaten aldatmasını geçtim yaptığı şey affedilir bir şey değil) beni tehtit etti onda bi kaç fotoğrafım var bunu açık açık söylemedi ama ben acaba bunu mu kast etti diyorum. Sonra zaten beni bıraktı ama eve git bak falan dedi başka bi yere gitmemi istemedi. Pazar günü yaşandı bu olay ama çok şükür ne aradı ne yazdı. Şimdilik bir şey de yok gibi. Sizce ne yapmalıyım ben?

Sevgilim beni hem aldattı hem şiddet uyguladı?