Sevgilim beni aldattı bende onu aldattim intikam olarak?

4 senelik erkek arkadasim beni yakin arkadasimla aldatmisti yatmisti onunla vee o yetmedi geldi bana foto attı sevişirken sjsjs neyse bununla ayrılmıştık 1 ay falan ayrı kaldık bu özür diledi bidaha yapmicam dedi ama tabi benim içimde hala intikam hırsı vardı affettim sonra bununla çıkarken eski sevgilimi eve cagirdim oturduk ama aramda cinsel iliski falan geçmedi yarim saat oturdu yolladım ve boylelikle içim soğumuş oldu ama hâlâ nefret ediyorum ondan. Neyse konuya gelelim bu duydu sonra eski sevgilim yazmis buna beni eve aldı falan oturduk falan buda delirdi sen nasil yaparsin bunu bana falan ya bidaha yapmicam dedim onun dediklerinin aynilarini dedim işte sen yaparken iyi biz yapınca noluyo dedim uzatma falan dedim ama simdi trip atiyo baya konuyu acip duruyo niye yaptin falan bunu bana sen bana nasil yaptiysan öyle yaptım dedim benim duygularim yokmuydu dedim ya bu kisi beni cok üzüyo cidden hala ve hala akillanmadi aldatcam tekrar seni simdide bende intikam hırsı oldu diyo goruceksin sen sana öyle seyler yapicamki diyo canin acicak diyo kodumun salağı seviyorumda bir yandan bir yandanda nefret var ya bana akıl verin lütfen napiyim ben bu çocukla basimmi tekmeyi valla senelere aciyorum ona değil 4 senemi verdim ben ona bir sürü animiz var onlarin hatrina sans vermiştim ayrilmazsam bu böyle devam edicek intikam intikam intikam bide o var şimdi. Zaten çalışıyo buluşamiyoruz haftaicleri sadece cumartesi gunleri arada buluşuyoruz bana fazla vakit ayirmiyo hatta hiç ayirmiyo desem daha doğru olur mesajlarda soğuk soğuk cevaplar geç yazmalar simdi yapmicam korkma diyo aldatmicam seni bidaha yapma ama diyo sen yapma ben neden yapiyimm dedim ama güvenmiyorum ve dediğim gibi bana vakit ayirmiyo bulusmaya gelmiyo fazla hep çalışıyo ve kursuna gidiyo sanki ben yokmusum gibi davranıyor simdi napmaliyim 4 seneye kıyimmi arkadaslar anlasamiyoruz çünkü her gun kavga daha cok sorunumuz var hepsini burda anlatmak istemedim özet gectim yarısını napmaliyim simdi?
Sevgilim beni aldattı bende onu aldattim intikam olarak?