Aşk İlişkileri Karşı cinste yakaladığın en iyi veya en kötü yalan neydi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ailede biri kaza yaptı deyince ben işkilleniyorum. Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler @ilginfulyaa Karşı cinste yakaladığın en iyi veya en kötü yalan neydi? Cevapla İş Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. seni seviyorum yalanı 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. bisikletten düşürüp bekaretini kaybeden birsiini tanıdım ben 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ceket atıp hamile kalmak gibi olmuş Yorumla
BirBilgin11 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ailede biri kaza yaptı ne demek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Biriyle konuşmaya ara verelim demek yerine ailede birini bahane ederek ilişkiye ara vermiş oluyorlar, bu belki de alternatif biriyle görüşmek anlamına da gelebilir. Yorumla BirBilgin11 +1 yıl Oha çok saçma Yorumla Soran +1 yıl O kadar çok kişi bunu yapıyor ki. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seni seviyorum yalanı
bisikletten düşürüp bekaretini kaybeden birsiini tanıdım ben
Ceket atıp hamile kalmak gibi olmuş
Ailede biri kaza yaptı ne demek
Biriyle konuşmaya ara verelim demek yerine ailede birini bahane ederek ilişkiye ara vermiş oluyorlar, bu belki de alternatif biriyle görüşmek anlamına da gelebilir.
Oha çok saçma
O kadar çok kişi bunu yapıyor ki.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!