Aşk İlişkileri Kadınların karşıdakinden hoşlanma sinyalleri nelerdir? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İlgili davranma bugün hakkında nasıl geçtiğini sorma yanında olduğunu hissetirme dışında var mı? Kadınların karşıdakinden hoşlanma sinyalleri nelerdir? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. konuşmak 1 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya sil şu gönderiyi çamına koyayım. Bir enerji mi yönetecez. Gacıya 1000 kişi yazıyor günde. Seviyorsa gelsin açık açık konuşsun 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl O kadın seni istiyorsa Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ben belli edemem, adım atmam, göstermem o yüzden bilmiyorum 1 2 Yorumla apro45 +1 yıl Başkası adım atınca mesafe koyar mısın hemen Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Bana adım attığında mı? Kişisine göre değişir Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Valla ben dümdüz kadınım. 🤣 1 5 Yorumla apro45 +1 yıl Nasıl oluyor o belli etmiyor musun Yorumla fesfs +1 yıl Hayır taktik ne yapmam ben, Yorumla apro45 +1 yıl Hoşlanınca nasıl davranırsın Yorumla fesfs +1 yıl Ya ben genelde kendi kendime öyle birini farkedip hoşlanan biri degilim acikcasi, illa birinin burnumun dibine gelmesi lazım, konustukca zaman geçtikçe hoşlanmaya başlıyorum oda, karşı tarafın tutumu etkisi karakteri önemli Yorumla apro45 +1 yıl Ne kadar süre geçmesi gerekiyor dibinde hoşlanan birine ilgi göstermen için Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her komikliğine gülmek ve O'nunla herşeyi konuşabilmek🍀🗝️ 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Kadınlar hoşlandığında saçmalar mı Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Onunla konuşurken sürekli gülümsemek, lafı uzatmak, aramak ve yazmak için bahaneler bulmak en net imareler olabilir. 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Fiziği vardır, parası vardır, yakışıklıdır, giyim tarzı iyidir vs vs 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben hiç anlayamadım o sinyalleri dümdüz adamım ben 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Kaçtı fırsatlar Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. sürekli ilgili gösterme 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ayağıyla oynaması 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
konuşmak
Ya sil şu gönderiyi çamına koyayım. Bir enerji mi yönetecez. Gacıya 1000 kişi yazıyor günde. Seviyorsa gelsin açık açık konuşsun
O kadın seni istiyorsa
Ben belli edemem, adım atmam, göstermem o yüzden bilmiyorum
Başkası adım atınca mesafe koyar mısın hemen
Bana adım attığında mı? Kişisine göre değişir
Valla ben dümdüz kadınım. 🤣
Nasıl oluyor o belli etmiyor musun
Hayır taktik ne yapmam ben,
Hoşlanınca nasıl davranırsın
Ya ben genelde kendi kendime öyle birini farkedip hoşlanan biri degilim acikcasi, illa birinin burnumun dibine gelmesi lazım, konustukca zaman geçtikçe hoşlanmaya başlıyorum oda, karşı tarafın tutumu etkisi karakteri önemli
Ne kadar süre geçmesi gerekiyor dibinde hoşlanan birine ilgi göstermen için
Her komikliğine gülmek ve O'nunla herşeyi konuşabilmek🍀🗝️
Kadınlar hoşlandığında saçmalar mı
Onunla konuşurken sürekli gülümsemek, lafı uzatmak, aramak ve yazmak için bahaneler bulmak en net imareler olabilir.
Fiziği vardır, parası vardır, yakışıklıdır, giyim tarzı iyidir vs vs
Ben hiç anlayamadım o sinyalleri dümdüz adamım ben
Kaçtı fırsatlar
sürekli ilgili gösterme
Ayağıyla oynaması 😅
Ne derse sessiz cevap vermek