Merhaba kadinlarin hoşlanma belirtileri nasil anlaşilir ya da ben nasil belli edebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Bana göre aşk, sevme ya da hoşlanma, adını nasıl telaffuz ettiğinizin bir önemi yoktur. Tüm bu süreçler beyinde oluşur ve sonlanır. Yani sizden hoşlandığını düşündüğünüz bir kadın, sizinle ilgili herhangi bir düşünce kurguluyor olmalı. Bunu yemek yeme ya da buluşma ile ilgili herhangi bir plan teklifi olarak düşünebilirsiniz.
Çünkü seven ya da aşık olan bir insan, hoşlandığı kişinin sürekli yanında olmak ister. Burada mimikler ve tavırlarda çok önemli. Sürekli gözleri ile takip ediyorsa bana göre büyük ihtimalle hoşlanıyor olabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
+1 yılDaha çok zaman geçirmek ister biyere çağırır falan
07 Yorumla- +1 yıl
Mint green
- +1 yıl
Ayni siniftayiz kendisi ögretmen sürekli benimle ilgileniyor geçen gün elime dokundu yanlişlikla mi oldu anlamadim tabi sonra baktim eki titriyordu sürekli güluyorda yani
- +1 yıl
@WUNDERWAFFE__ yes sir
- +1 yıl
Git konuş o zaman)
- +1 yıl
yanlış falan anlamış olabilirim diye biraz çekiniyorum sadece :)
- +1 yıl
Bence konuş zaman kaybetmezsin
- +1 yıl
Tammadır bir adım atacagım ne olursa olsun
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gözlerini kaçırıyorsa, heyecan varsa esprileri ne gülüyorsa hoşlanıyordur.
1170 Yorumla- +1 yıl
Ayni siniftayiz kendisi ögretmen sürekli benimlw ilgileniyor geçen gün elime dokundu yanlişlikla mi oldu anlamadim tabi sonra baktim eki titriyordu sürekli güluyorda yani
- +1 yıl
yaşını falan söyledi laf arasında dokunmasından anlarım ama acaba yanlışlıkla mı dokundu eli neden titriyordu bilemedim
- +1 yıl
İnstagramdan falan eklesem olur mu ya da nasıl bir ilgi göstereyim biraz tavsiye verebilir misin rica etsem
- +1 yıl
Anladim tamamdir silere ya da kabul etmezse diye atmamiştim ama deneyim ne olacak yani
- +1 yıl
Tamamdir tesekkur ederim
- +1 yıl
Dersimiz decam ediyor umarim istek atinca geri sekmeler olmaz
- +1 yıl
Attim istek artik nasil bir sonuç olursa
- +1 yıl
Profilim gizli benim herkese açik hale getireyim mi belki bakar diye yoksa gizli kalsin mi
- +1 yıl
Tamam açmiyorum gizli kalsin 😂😂
- +1 yıl
Nasil bir sonuç dönecek bekliyorum açikcasi
- +1 yıl
Yani evet ne yalan söyleyim etkilendim ama karşilik olur mu bilmiyorum
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklisin ne olur en fazla hayir der ölüm yok ucunda
- +1 yıl
Buraya yazarken bile heyecan yaptim
- +1 yıl
İstek attım ama daha görmedi bekliyorum :)
- +1 yıl
Acaba görmedi mi bilemedim
- +1 yıl
Evet zaten telefonuda çok kullanmiyor
- +1 yıl
Çay içmeyi teklif edecegim ama daha tam tanimiyor çekinir mi bilemedim
- +1 yıl
Haklisin özgïvende bitiyor her şey yaşiniz dogru mu bilmiyorum ama benden büyuksunuz buyuk sözü dinlemek en iyisi
- +1 yıl
Olur umarim yani dogru olarak algiladiysam eger 😂
- +1 yıl
aynı yerdeyiz ben sonra utanırım yüzüne bakamam diye korkuyorum
- +1 yıl
İnternette yazanlar var ama dogru mu bilemedim açıkçası hal ve hareketleri falan mı yani bir kız kolay kolay yaşını falan söylemez ama
- +1 yıl
Gün sayıyorum hafta sonu geldin diye
- +1 yıl
Istegi kabul etti geri bildigim atti 🤩🤩🤩
- +1 yıl
Amin 😍🤩 ama devami nasil gelecek kalbim çarpti geri istek atinca
- +1 yıl
Anlamişmidir acaba
- +1 yıl
Evet acemiyim hemde çok acemi 😂😂
- +1 yıl
Anlamiş olabilir mi acaba birde resmini begendim bir tanesini
- +1 yıl
O zaman anladi o kiz durumu 🤩 haftasonu kursta nasil rahat kalabilirim ben şimdi
- +1 yıl
Anladim ben şimdi ne yapacagım bu anladı cumartesi gittigimde ne diyecegim ya utanırsam
- +1 yıl
Davranirsa umarim kekelemem ya Elim ayagima dolaşmaz
- +1 yıl
Şimdiden kalbim çarpiyor ben ne yapacagim şimdi 🤩🤩 ayvayi yedim yani
- +1 yıl
Umarım ama kız istegi kabul etti geri istek attı ben bu gece nasıl uyuyacagım şimdi birde ben cumartesi günü heyecanımı biraz zor kontrol ederim :)
- +1 yıl
Normalde takım elbise giyiyorum çalışırken ve gündelik hayattata giyiyorum takım giyip giderim olmadı :)
- +1 yıl
Bu şimdi bütün hikayelerime bakmaya başladi cumartesi günü nasil davranacagim ben şimdi
- +1 yıl
Kiza benim ilgim var umarim onunda vardir kalpten gitmem 😂😂😂
- +1 yıl
Ben ne yapacagim gerçekten kalbim çarpmaya başladi şimdiden umarim bayilmam 😂😂
- +1 yıl
Ne diyecegim ne yapacagim bir fikrim yok açikcasi ya heyecan yaparsam diye korkuyorum
- +1 yıl
Hikayeye bakar mi diye sürekli hikaye atiyorum 😂😂😂 aktif kullanmaya başladi sanirim
- +1 yıl
En son attıgım hikayeyede bakmış ya istegi bilerek bekletti ya da instagrama sürekli girmeye başladı
- +1 yıl
Ben şimdi nasıl uyuyacağım uyku tutmuyor şık giyinip gittiğimde acaba anlar mı onun için giyindiğimi
- +1 yıl
Tabi anlamasını isterim zaten :) genel olarak takım elbise giyen birisiyim o günde takım giyer giderim :) :) Tabi kalp çarpıntım olmazsa
- +1 yıl
Ben boga burcuyum kız yengeç burcu
- +1 yıl
Gerçekten mi kalbimin çarpıntısını durdurmam şart o zaman :) istegi kabul etti gece uyumakta bile zorlanıyorum içimde garip bir korku var sadece onunla konuşma konusunda
- +1 yıl
Tabi ölüm yok birde kızın 2 tane resmini begendim yüzüne bakarken utanırmıyım bilmiyorum açıkcası :)
- +1 yıl
Peki ben nasıl ya da hangi anla konuşmayı ya da sohbet etmeyi teklif edeyim
- +1 yıl
Ders anlatımına bakarak mı ilerleyim dersteki davranışlarına bakayım mı
- +1 yıl
Deneyeceğim cumartesi günü bakalım heyecan yapmazsam nasıl teklif edeyim
- +1 yıl
Yani kıza nasıl teklif edecegim ne diyecegim biraz fikir verebilir misin
- +1 yıl
Yani umutsuz olmak istemiyorum aslında isteği kabul etti orada bir heyecan bastı zaten ama olumsuz olursa diye Kalbim tekliyor
- +1 yıl
Ben begendim onun resmini o benimkileri begenmedi
- +1 yıl
Ben resimlerini begendim 2 tanesini oradan anlamıştır diye düşündüm
- +1 yıl
o heyecanlandırıyor beni birde attıgım hikayelere bakmaya da başladı
- +1 yıl
Ben o bakıyor mu diye atıyorum zaten sadece sosyal medyayı ne kadar kullanıyor diye
- +1 yıl
Sorma ya istegi kabul etmese , bekletse ya da silse anlardım ama ilgisi var mı yok mu bilemiyorum geçen gün baya şık giyinmişti bende cumartesi takımla falan gidecegim sorarsalar toplantı vardı şirkettten geliyorum derim :)
- +1 yıl
Paylaşirim ama olmazsa sonra utanirim yüzüne bakamam ondan korkuyorum sadece
- +1 yıl
Bir kadina sevdigini söylemek ne kadar zor oluyor muş
- +1 yıl
Yani aklima o geliyor ama mesela diger hocalar gibi degil bu surekli guler yuzlu konu anlatirken sürekli benim etrafimda dolaniyor benim oldugum tarafa geliyor sürekli örnek verirlen benden örnek veriyor anlamadim keşke zihnini okuma şansim olsa istegi silseydi direk mesafe koyardim
- +1 yıl
Zaten kurs butiyor 19 şubatta ama biraz umutsuzluga kapildim gibi ya garip hissettim şu an
- +1 yıl
instagrama hikaye atmiyordu bugun atti 2 tane hikaye yarin benim ölüm tarihim galiba😂😂
- +1 yıl
nasıl sabah olacak acaba bu gece attıgım her hikayeye baktı en son attıgıma bakmadı :) ama yarın ne olacak çok merak ediyorum sinyal alsam yeter :)
- +1 yıl
Acaba kitap mı hediye etsem
- +1 yıl
İçimi korku sardı ya konuştuğu varsa diye korkmaya başladım yarına kadar psikolojim bozulmasa iyi
- +1 yıl
Şimdi bile kalbim çarpıyor ona kitap versem olur mu içine bir şeyler yazarım belki
- +1 yıl
Peki var mı aklında bana verebileceğin bir tavsiye
- +1 yıl
Kitabi verdim Aldi kariştirmaya başladi kalp Krizi grçiriyordum not hemen görür diye
- +1 yıl
Ben nasil gidecegim yarin kursa şimdi
- +1 yıl
Kitabi verdim hemen kaçtim kariştirmaya başladi ama heyecandan kalbim duracakti kardeşinle okursun dedim bugun tekrar yaşini söyledi sinif içinde
- +1 yıl
Anlamadim kalpten götürecek beni en sonunda ama kariştirinca korktum notu hemen görecek diye kalbim tekledi bi an
- +1 yıl
Kitap vermemden anlar herhalde artik birde içinde not var
- +1 yıl
Ingilizce ögrenmek gibi telaffuzum bir türlu dogru cümleyi kuramiyorum yazdim sonra arkasina kahve içebilir miyiz yazdim gülucuk koydum
- +1 yıl
Çok heyecan yaptim kalbim durmaz umarim
- +1 yıl
Ne olacak şimdi ne yapacagim notu görmüş mudur
- +1 yıl
Yarin ne yapacagim ben şimdi panik yaparim heyecan yaparim nasil davranacagim
- +1 yıl
Yarin gitmesem mi acaba kursa
- +1 yıl
Telefonu var bende bsnim numaranda vardir onda acaba dönüş yapar mi bana gördü mü notu merak ettim
- +1 yıl
Acaba yanliş mi yorumluyorum ondan korkuyorum o yuzden kitabi verirlen kurcaladi kitabi o ara bir kalbim çarpti
- +1 yıl
Yakin davraniyor guluyor ne bileyim bazen kadinlari anlamak zor
- +1 yıl
Instagramdan ekledim daha önce bir hocayi o hoca sildi beni tanidigi halde kabul etmedi
- +1 yıl
Yani sanırım yeni başlamış kendinden falan bahsediyor kardeşinden kendi yaşından eğitiminden bazı eğitimleri devam ediyormuş sınavları falan
- +1 yıl
Ben ne yapacagım ya yaptıgıma pişman olacagım gibi ya şimdi utanırım yarın nasıl böyle bir şey yaptım şu an ben
- +1 yıl
Mesela instagrama girmeyi bıraktı acaba öyle mi denk geldi beni mi denedi anlamadım
- +1 yıl
Aynen haklısın ben sadece yaşını sürekli söylemesine takıldım başka bir şeye değil
- +1 yıl
Olabilir çok kişiye sordum bu yaş olayını ama kimse bir şey söyleyemedi :) bu kadınların keşke kullanma klavuzu olsa
- +1 yıl
Öyle tabiki :) sormadıgım kimse klamadı bugunde söyledi üstüne basa basa yaşını falan kitabı verdim kardeşinle okursun dedim çok teşekkkür etti sanki o an ışık hızıyla geçti hiç hatırlamıyorum şimdi olsa yapamam herhalde :)
- +1 yıl
Gidiyorum kursa şimdi ama elim ayagima dolaşiyor
- +1 yıl
Kitabi iyi ki vermişim bu gün son kur muş başka hoca gelecelek b1 oluyor
- +1 yıl
Notu görmedi herhalde ayni davraniyor ama ben yüzune bakamiyorum gözümü kaçiriyoruk
- +1 yıl
Anladim bu gün son gün acaba çikişta bir şey söyler mi ben sabah çok panik yaptim
- +1 yıl
Notu buldugunu anlasam ya da bir tepki verse bakalim ders bitsindr ne olacak bir şey diyecek mi
- +1 yıl
Omzuma falan dokundu ama anlamadim bende acaba kitaba katımı bilemedim bakıyor ama bana mı öyle bakıyor herkese mi analamdım
- +1 yıl
Yaşını söyledi 25 yaşında acaba kitap vermemden falan anlamış mıdır bilemedim masaya falan oturdu dibime kadar geldi o değil heyecanlandım kalbim agzıma geldi
- +1 yıl
kurs bitiyor haftaya pazar sınav var acaba kitap için mesaj atsam mı kitabı sevdin mi ya da ilginç buldun mu falan diye
- +1 yıl
Bir canım yaptım kitap verdim bir canım daha yapıp mesaj atayım mı kitabı begendin mi diye
- +1 yıl
Acaba basıl bir mesaj atsam bilemedim önerin var mı
- +1 yıl
Nasıl bir mesaj atsam bilemedim kitabı ilginç buldun mu ya da kitabı begendin mi diye yazsam olur mu acaba
- +1 yıl
Attım mesaj umarım kalpten gideceğim bir cevap vermez :) cenazeme gelirsin artık :)
- +1 yıl
Görmüş notu benimle konuşacakmış fırsatı olmamış ama olumsuz gibi herhalde bu da karavana
- +1 yıl
uzun süredir devam eden ilişkisi varmış olmadı
- +1 yıl
Semih hediyen için çok teşekkür ederim inceliğin için. İçindeki notu da farkettim. Sen çok düzgün beyfendi birisinin derslerden aldığım izlenim tanıdığım kadarıyla. Ancak uygusal bir maksatla mi yazdın bilmiyorum ama ben yine de söylemek zorundayım. Benim uzun süredir devam eden bir ilişkim var. O yüzden kimseyle farklı bir anlamda bir görüşmemiz olamaz. bunu yazdı bana
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim yorumların ve yardımların için
- +1 yıl
Evet ama hiç olmuyor sanırım vakti değil ya da böyle tek yaşamaya devam edeceğim
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim kızda negatif bir şey söylemedi ama ne bileyim bir türlü olmuyor bazen sadece işime odaklanmak istiyorum 😢😢😢
- +1 yıl
Evet biraz yaşım geçer diye korkuyorum sadece kız kardeşimde aynı şeyi söylüyor
Eğer hoşlanıyorsan çekinmeden yüz yüze söyle dünyaya bir kere geliyorsun bu her şeyi yapacağın anlamına gelmiyor fakat birinden hoşlanıyorsan bunu ona söyle ne kaybedersin ki
02 Yorumla- +1 yıl
Yani kursta ögretmen kendisi sonra yüzüne bakmaya utanirim diye biraz çekindim açikcasi
Kadın hoşlandığı kişinin dikkatini çekmek ister bakışlarıyla konuşmalarıyla belli eder tabi anlatabilirseniz
011 Yorumla- +1 yıl
Ayni siniftayiz kendisi ögretmen sürekli benimle ilgileniyor geçen gün elime dokundu yanlişlikla mi oldu anlamadim tabi sonra baktim eki titriyordu sürekli güluyorda yani
- +1 yıl
Ona yaklaşınca içim ürperiyor biraz ama yapacagım bir adım atacagım
- +1 yıl
laf arasında kendi yaşını falanda söyledi benim yaşımıda biliyor kendimi tanıtırken söyledim
- +1 yıl
Instagramdan dalan istek atsam acaba anlar mi ya da kabul eder mi
- +1 yıl
Attim istek
- +1 yıl
Profilim gizli herkese açayim mi sence
- +1 yıl
Tamamdir o zaman sonuç durumuna göre yazarim buraya 😂😂
+1 yılBazen gozlerini kacirip bazen gozlerine uzun sure odaklaniyorsa
00 YorumlaHeyecanlanma, mesaj atma vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolay