Yakın kız arkadaşımla sevgilimin konuşmasını kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum?

Yıldız sayısına göre düşüncelerimi de olay akışının sonuna ekleyeceğim.

Benden önce bir iletişimleri yoktu hiç ama aynı şirkette çalışıyorlardı. Ben ikisini tanıştırdıktan sonra wp ve instagram üzerinden konuşmaya başladılar. Ben kıskançlığımı dile getirdim. Ama iletişime devam ettiler. *

Ben kıskançlığımı dile getirdikten sonra arkadaşım sevgilime konuşmayalım, aranızda sıkıntı olmasın, demiş.**

Erkek arkadaşım, kız arkadaşımın olduğu ekibin değil ama başka bir ekibin müdürü olduğundan başlangıçta aralarında resmi bir iletişim vardı. Arkadaşım sevgilime müdürüm, siz diyerek falan hitap ediyordu. Sonradan öğrendim ki ismiyle ve lakapla hitap etmeye başlamış. Ben de daha çok kıskandım bu durumu.***

*Ben kıskandığımı söyledikten sonra iletişime devam etmeleri bana, veya da kendilerine saygısızlık değil mi? Bu arada arkadaşım kıskandığımı söylediğim için benimle konuşmuyor. Ona ayıp ettiğimi düşünüyor.

**Bu cümle bir bana mı anormal geliyor? Beni villain gibi gösterecek türden bir cümle gibi. Sanki otuz yıldır arkadaşsınız da, ben geldim, bozdum konuşmanızı. Ha kesmemişler konuşmayı o ayrı.

***Normal mi bu?

Ben ok kıskanç biriyim zaten, ama sevgilimin benden önce tanışıklık kurduğu veya iş ortamında iletişimde olduğu kadınlara ben bir şey demiyorum zaten. Diyemem. Arkadaşımla samimi ve gereksiz muhabbet içinde olmaları saçma. Değil mi?

Gece gece derdini seveyim demezseniz sevinrim.

Yakın kız arkadaşımla sevgilimin konuşmasını kıskanıyorum. Ben mi abartıyorum?