Yıldız sayısına göre düşüncelerimi de olay akışının sonuna ekleyeceğim.
Benden önce bir iletişimleri yoktu hiç ama aynı şirkette çalışıyorlardı. Ben ikisini tanıştırdıktan sonra wp ve instagram üzerinden konuşmaya başladılar. Ben kıskançlığımı dile getirdim. Ama iletişime devam ettiler. *
Ben kıskançlığımı dile getirdikten sonra arkadaşım sevgilime konuşmayalım, aranızda sıkıntı olmasın, demiş.**
Erkek arkadaşım, kız arkadaşımın olduğu ekibin değil ama başka bir ekibin müdürü olduğundan başlangıçta aralarında resmi bir iletişim vardı. Arkadaşım sevgilime müdürüm, siz diyerek falan hitap ediyordu. Sonradan öğrendim ki ismiyle ve lakapla hitap etmeye başlamış. Ben de daha çok kıskandım bu durumu.***
*Ben kıskandığımı söyledikten sonra iletişime devam etmeleri bana, veya da kendilerine saygısızlık değil mi? Bu arada arkadaşım kıskandığımı söylediğim için benimle konuşmuyor. Ona ayıp ettiğimi düşünüyor.
**Bu cümle bir bana mı anormal geliyor? Beni villain gibi gösterecek türden bir cümle gibi. Sanki otuz yıldır arkadaşsınız da, ben geldim, bozdum konuşmanızı. Ha kesmemişler konuşmayı o ayrı.
***Normal mi bu?
Ben ok kıskanç biriyim zaten, ama sevgilimin benden önce tanışıklık kurduğu veya iş ortamında iletişimde olduğu kadınlara ben bir şey demiyorum zaten. Diyemem. Arkadaşımla samimi ve gereksiz muhabbet içinde olmaları saçma. Değil mi?
Gece gece derdini seveyim demezseniz sevinrim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlikle kabul etmeyeceğim bir durum. Senin yanındayken konuşması normal ama mesajlaşmak nedir ya? Aşırı gevşekler. Uzaklaşırdım.
Ve ayrıca istememen gayet normal bu yüzden seninle konuşmaması? Bilmiyorum aralarında bir şey olabilir. Bir kere sevgiline konuşmayalım sıkıntı olmasın demek ne demek Allah aşkına. Gerçekten bunu isteyen zaten gidip sevgiline bu mesajı göndermez. Sevgilinden hayır konuşalım benim için sorun değil falan demesini bekliyor olmalı ki bunu yazmış. Yazık
Sırf sana yorum atabilmek için üye oldum buraya o derece sinir oldum 😂😂😂😂
haahahahahb ay çok tatlı. teşekkür ederim 😅 evet bana da çok saçma geldi gidip öyle demesi. direkt kes yani konuşmayı ne gerek var?
Eğer ayrılmayı düşünmüyorsan ona kıskandığını belli etme ama ipleride bırakma onunla buluş sürekli ve beraber vakit geçir kendine daha da yakınlaştır
ay maalesef uzaktayım şu anda taşınmak zorunda kaldığım için... elimden geldiğince görüşmeye çalışıyorum ama, çok teşekkür ederim
sevgilinin amacı ne anlamadım en başta o uzak durmalı
inan bana ben de bilmiyorum. söylediğimde hep geçiştiriyor beni.
burcu ne ikisinin
arkadaşın kırılmakta haklı bence kıskanç biriysen o zaman kimseyle tanıştırmazsın sonrasında böyle kafanda kurman gereksiz
bilerek tanıştırmadım denk geldi.
Sevgilinin ipini sıkı tut.
nasil
Onu bağla yani kendine.
sess etme
neden
kötü bakma
Haklısın bu konuda
teşekkürler sanırım
Ricalar