Normalde bu durum hem 20 yaşında hem de tesettürlü olduğum için garipsememiştim. Hani insanlar mesafeli davranmakta haklı diye düşünüyordum.
Oda arkadaşlarımın ikisi benim gibi tesettürlü ama hani hem çok çıkma teklifidir , hani takip istekleridir almışlar hem de bu yüzden onlara kimse ön yargıyla yaklaşmamış.
Burada tabi ki benim de kötü bir amacım yok bunu sorarken. Ama ne bileyim insan kabul etmeyecek olsa bile en azından hayatında bir kere böyle bir şey duymak istiyor.
Sizce benim durum normal mi yoksak ilgi çeken enerjisi yüksek biri değil miyimdir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şans ve sen adım atmamışındır. Her şeyi erkeklerden beklersen olacağı bu
Adım atsam o da ters teper gibi hissediyorum. Şimdi dürüst olalım. Erkekler genelde kendilerine adım atan kızları cepte görüyor ve daha umursamaz davranıyorlar
Dürüst olalım böyle bir şey yok. Bu bir kadın yalanıdır kadınlar arasında kalıplaşmış bir şey. Reddedilmek olası ihtimaller arasında var normal bu ve siz kızlar egonuz tavan olduğu için red yeme istemiyorsunuz.
Red yemek problem değil herkesin başında gelebilir ama bazı erkekler başta kabul edip sonrasında kıza karşı aşırı ilgisiz, soğuk davranabiliyor. Karşısındaki üzülür mü kırılır mı dediklerine falan takmıyorlar. Çevremde bunu çok gözlemledim. Siz belki öyle biri değilsinizdir ama öyle olan kesim de çok maalesef.
Böyle durumda ayrılsınlar hemen.
Kimisin libidosu kendinden önde gidiyor gözü açık, hedef belirlerler ona göre saman altından su yürütme yani
onlar pisliktir göründüğü gibi değildir sen temiz kızsındır
Merhaba. Sizi kafamda tasarladım. Benimde öyle arkdasim vardı uzunca yorumlayacağım şimdi musadenizlee.
Bence aslında hoş alımlı birisiniz. Fakat ahlaklı ağır baslı oldugunux için size kimse kolay kolay yaklaşmışmiyor. Benki çevrenizde arkadaşınız sizi deviyor hoşlanıyor fakat insanda kaybetme korkusu var. Sizin olumsuz bir şey demenizfen korkuyordur.
İllaki teklif almaya sevgili olmaya gerek yok. Rabbim nasibini bir yere koymuştur. İnsan sadece bazen birinden güzel cümleler duymaya sarılmaya ihtiyaç duyuyor
Çevremde biri sevse beni hal ve hareketlerinden anlarım az çok. Sosyal medyadan bile tuhaf tipler harici istek atan yok
İletişim beceriniz nasıl. İnsanlara karşı nazik misiniz. On yargılarıniz mi var acaba.
Herkese karşı sıcakkanlı, yardımsever ve nazik biriyim aslında. Kolay kolay insanları yargılamamaya çalışırım
Bunlar bendede var. ben kendime şöyle bir reçete kestim 😊 yanlış zamana denk geldik. İnsanlar sevgi evlilik değil sadece takılmak istiyor. Birgün herkes pişman olurken brn kalbimi kirletmememenin mutluluğunu yaşayacağım
erkeklerle olan diyalogundandır muhtemelen
Ağız yayarak konuşma veya aşırı samimi olma gibi şeyler yapmam ama hani sıcakkanlı biriyim aslında. Herkesle sohbet etmeye çalışırım
sıcakkanlı sohbet etmeye calisman hos ama aklıma gelen tek 2 sey var su an ya evet iyi hos birisin ama sevgili olaylarına çok karşıymış havası veriyosun ya da tipinde çok absürt bir sey vardır ki sanmıyorum eminim güzelsindir🥰
Ters giden bir şeyler var ama dur bakalım belki bu soru başlığında bulurum dndn
Teşekkür ederim bu arada 💞
rica ederim ama fazla kafaya takma akısına bırak iyi geceler💖
dikkat çekici olmaya çalışsan.
Bunu da kendim yapmaya çalışırsam itici olur.
Seksi ol demiyorumki. kapalıyken o zor. ama yinede bişeyler yapabilirsin.
Daha iyi öyle kimse için üzülmedin yalan aşklar
Öyle ama bu durum da üzücü
Değil emin ol kafan rahat belki olsaydı hayatın böyle olmazdı kötü olurdi
Böyle de kimse beni beğenmiyor , sevmiyor triplerine giriyor insan. Kafa yine rahat olmuyor ki
Ya bırak düşünme nasibin zaten hepsinden hayilridir
Bence benim nasibim falan da yoktur ama neyse bddb
Öyle deme sabret 😇
Tüm mesele aura
O zaman bende ilgi çekici aura yokmuş ndbd
Olabilir
Enerjiden bence
Benim enerjim mi insanları çekmiyordur
Benim de öyleydi sonradan düzeldi dişil enerji ömemli
Arkadaş olalım