Aşk İlişkileri 'Keşke seninle ilgili boş beklentilere girip kendimi üzseydim oysa beni sen üzdün' dedirten biri oldu mu sana? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Suya girmiş kedlSudan çıkmış balık gibi hissettiriyor bazen. 'Keşke seninle ilgili boş beklentilere girip kendimi üzseydim oysa beni sen üzdün' dedirten biri oldu mu sana? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Hayır beni kimse üzemez sadece sinirlendirir 0 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Soruda sıkıntı var, her türlü üzülen taraf benim. Yalan-gerçek sonuç yine üzülmek. 1 0 Yorumla
dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Fotoğraf daha çok üzdü beni 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😏😒😏😒😏😒 Yapılır mı bu Bee! Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Yapılmaz bee 😐😐😔😔 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hayır, 1 0 Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayir olmadi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır beni kimse üzemez sadece sinirlendirir
Soruda sıkıntı var, her türlü üzülen taraf benim. Yalan-gerçek sonuç yine üzülmek.
Fotoğraf daha çok üzdü beni
😏😒😏😒😏😒 Yapılır mı bu Bee!
Yapılmaz bee 😐😐😔😔
hayır,
Hayir olmadi