+1 yılSonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Evet bu tez doğrudur.
1. Erkekte sandığınız kadar fazla tip aranmıyor. Sokakta at hırsızı gibi tipe sahip, İlyas Salman kadar çirkin olup Bahar Öztan gibi kadınlarla sevgili olan bir dünya erkek var. Çünkü erkekte tipten önce maskülenite aranır. Erkekte alfa karakter aranır. Erkekte fiziksel güç ve sosyo ekonomik imkanlar aranır.

Yeşilçam aktristi BAHAR ÖZTAN 2. Tipsiz bir erkeği güzel bir kadın tercih ettiyse mutlaka bir kadının onu çekici bulduğu yönü/yönleri vardır ki diğer kadınların da onu tercih etmesi her zaman olasıdır.
3. Tipsizlikten ne anladığınız da önemli. 7/10 ve üzeri hiçbir profil erkek, tipsiz değildir. Ama günümüz kadınları genel olarak hipergamik olduğu için 9/10 altını bile çirkin görüyor. 9/10 ve üstü profil, çekici erkeği tanımlar. Lakin çekici olmayan her profil erkek tipsiz değildir. Erkeklerin de kadınların da nitelikli çoğunluğu 7/10-9/10 arası standart profile sahiptir. Bir erkeğin senin tipin/karakterin olmaması o erkeği tipsiz ya da karaktersiz yapmaz. Sen tercih etmemiş olabilirsin ama o erkeğin cinsel pazarda çok sayıda alıcısı güzel kız olabilir.
Red Pill der ki;
Yüzde 70 alfa, yüzde 30 beta özellikleri taşıyan yani alfa özellikleri ağır basan her erkek sevgili/partner bulabilir.
Red Pill der ki;
ULAŞILAMAYACAK KADIN YOKTUR, VAZGEÇİLMEZ KADIN DA YOKTUR. ALFA OLMAYI BAŞARAMAMIŞ BETA OLARAK KALMIŞ ERKEK VARDIR.
Sonuç olarak başta da söylediğim gibi maskülen özelliklere sahip maddi kaynak sağlayıcı beta özelliklerinin yanı sıra alfa nitelikleri ağır basan bir erkek, yakışıklı da olsa, tipsiz de olsa, standart bir profile de sahip olsa o erkeğin her sınıf her kalitede kadına ulaşabilme, onlara hitap edebilme ve onların beğenisini ve saygısını kazanma potansiyeli her zaman vardır.
Erkekte öncelik tip değildir ama
1. Fiziksel güç
2. Yüksek maskülenite ve sosyo ekonomik imkanlar.
3. Yüzde 70 alfa, yüzde 30 beta yani alfa özellikleri ağır basan bir karaktere sahip olması.
Bu üç madde olmazsa olmazdır. İşte bu üç niteliğe sahip olmayan erkeğin tercih edilme ihtimali düşüktür. Tercih edilse bile ya terkedilir ya da yukarıdaki niteliklere sahip bir erkek tarafından aldatılır.
https://www.youtube.com/embed/pwP2minca1Y10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence etkisi var ama tiple ilgisi olduğunu sanmıyorum pek. çünkü güzel kadın çirkin erkeğe şans vermez ki zaten.. güzel kadını da geçtim.. kadınlar kendilerine bakmadan genellikle 190 yakışıklı zengin erkek istedikleri için çirkin bir erkeğin hayatımda hiç sevgilisi olmaz. örnek olarak ben :D..
Bu yüzden de egolu olan insan her türlü egolu olur zaten.. ama şöyle ki şimdi daha önce sevgilisi olmamış ya da çok güzel sevgilisi olmamış birisi belki de işte ne güzel sevgilim var ben de demek ki çok iyiyim diye düşünüp ego kasabilir. aynısını diğeri için de geçerli yakışıklı erkek tipsiz kadına şans verirse mesela..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo erkek bu kız bana baktıysa bunun gibi ya da daha iyi kızlar bana bakar diyorlar, bu onların aldatmasına sebep oluyor çünkü daha önce öyle bi kadınla olmamışlar ya da karşılık alamamışlar, özellikle siz adamın yanında durup sosyal medyada onunla poz verdiğinizde gerçekten de ona normalde bakmayacak mesajına cevap vermeyecek kızlar sizi fotoda görüp adamı istemeye başlıyorlar ve adam sizin sayenizde bi sürü kızdan mesaj almış oluyor, gerçekten yakışıklı olsa siz yokken de o ilgiyi alacağı için sonradan görme olmazdı, mantık bu.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Böyle düşünülse de aslında gönül eğlendirmektir altında yatan. O safım da bana herkes bakar diye düşünüyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Gönül bu otada konar b* konar derler :D
14 Yorumla- +1 yıl
Bu gönül şimdi kadının ki mi yoksa erkeğin ki mi
- +1 yıl
Soruyla bağlantıyı kurmaya çalışıyorum, da neyse ç
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu erkeğin değil kadının yaptığını düşünüyorum. Birisinden ters bir cevap alınca hoşlandığı kişiden beklediği ilgiyi bulamayıp bulsa da yeterince tatmin olmayınca gidip tipsiz bir erkekle birlikte olup egosunu tatmin edince ayrılması.
12 Yorumla- +1 yıl
Mümkündür
- +1 yıl
Ondan sonra etrafta kendisiyle gereksiz övünen erkekler tureyince niye böyle oldu oluyor.
+1 yılKesinlikle kaldırır. Tabi kadının güzelliğine kim karar veriyor buda önemli. Normal standartlarda herkese göre güzel biri diye düşünelim o zaman erkekte bir özgüven olması çok doğal ve sıradan olabilir. Bunu doğru kullanan bir erkek o kadının gözünde çok daha değerli olabilirken bu durumu yanlış kullanan erkek yaptığının hata olduğunu sap gibi ortada kaldığında anlar.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle var ama şimdiki her güzel kadın ego kendini beğenmiş olmaz ki şans verebilir sevebiliyor, ama ne yazık ki şu gerçek çok güzel bebek günü bir kız parası zengin olan çirkin erkeğe şans verir. Onun dışında öyle aşk sevgi için beraber oluyorum diyene inancım yok, şimdi Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi aşık olduğu için mi onunla birlikte oluyor tabiki hayır inanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBi kere öyle bi hata yaptım sen bana baktıysan herkes bakar artik demişti. Tipsizliginin degistigini artık kızların ona yüz vericeni sandı dangal. k jdjxjeh herkese hak ettiği kadar davranın
11 Yorumla- +1 yıl
😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakikaten bir şey hissediyorsun hiçbir özelliği olmayan birine sonra bir havalar bir havalar pirrr uçuyorlar efendime soyleyim sonrada uctuklari hava boşluğundan şap yere yapisiyorlar ve zirliyorlar. 🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
shjssj kaderleri bu 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl℅100 toto kaldırma garantili😂 sonra bu bana baktıysa ohooo kimler kimler bakar😎 der ve aldatılırsın😂
11 Yorumla- +1 yıl
Katıldım
+1 yılHahahaha doganin kanunu, tezinize gelince kesinlikle dogrudur her kelimesine katiliyor saygilarimi sunuyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
🙏
Popo kaldırmak değil de parası için onun ile olmuş düşüncesi olabilir
10 YorumlaDoğru değil. Güzel bir kadın gerçekten çok güzel bir şey. fakat elde ettikten sonra güzelliğe o kadar çabuk alışılıyor ki, bu bana baktıysa denilecek bir güzellik kalmıyor ortada. Sadece tavırlara davranışlar kalıyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSonra tiplerine bakmayıp bir de seçicilik yaparlar ajsjdjdkfkfkflglglgşypg
25 Yorumla- +1 yıl
Hep biz kadınların suçu 😃 popo kaldırmakta üstümüze yok
- +1 yıl
Hiç poposu kalkacak bi tipsizi kendimle ödüllendirmedim 😂😂😂😂
- +1 yıl
Aferin sana 😃
- +1 yıl
Sen de bi daha yapma o hatayı aferini kendin kap 😎
- +1 yıl
Gönül bu neye konacağı belli olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Cirkin kadınlar in kalkik popolarini ne yapacaz peki?
13 Yorumla- +1 yıl
Kim kaldırıyor onların poposunu 🙄
- +1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbunu kadınlar yapar genelde. özgüvenleri bozulduğu zaman bir ezik bulup bi taraflarını kaldırtıp psikolojileri düzelince ayrılırlar
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha bak bu da olabilir 😃
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Öyle bir tez yok çünkü normalde bakıyor seviyor kadınlar tipsiz erkekleri belkide aldatmaz düşüncesinde ya da parasında çoğu
14 Yorumla- +1 yıl
Konu bizim düşüncelerimiz değil
- +1 yıl
Bilmiyorum onu soruyorum 😒
+1 yılBence kesinlikle ozguven aşılama özelliği oluyor ajsjshs
11 Yorumla- +1 yıl
Sjdksk aşı isteyen-en-ennnnn
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uzatarak yazmadan kesinlikle doğru bir tespit demek isterim açıkçası
11 Yorumla- +1 yıl
😌🙏
+1 yılKim uyduruyor bunları? Aslında tam tersi durum mümkün olabilir 🤔
130 Yorumla- +1 yıl
Bir çok insanın başına geldikten sonra halk böyle bir olay tespit etmiş 😃
- +1 yıl
Sadece erkekler olarak ele almamak gerek, aynı durum kadınlarda da söz konusu olabilir 🤔
- +1 yıl
Siz de o konuyu ele alabilirsiniz beyfendi 😅
- +1 yıl
Yani demek istediğim cinsiyet ayrımcılığına gerek yok hanımefendi : ))
- +1 yıl
Tam tersi görülmemiş :)
- +1 yıl
Eminim öyledir, zaten hep erkeklere şeyler görülür 😂
- +1 yıl
Cidden öyle 🙄
- +1 yıl
Evet cidden öyledir 😂
- +1 yıl
Sus be
- +1 yıl
İşine gelmeyince sustur zaten😂
- +1 yıl
Şimdi ben sürekli bunun tam tersi hiç görülmemiş nerdeyse diyeceğin ısrarla sen de aksini savunacaksın. Ne gerek var 😅
- +1 yıl
Bence de uzamasın bir daha 2 gün uğraşamam 😂
- +1 yıl
Şimdi telefonda ikna ederim ben seni 😂
- +1 yıl
İkna et bakalım : ))
- +1 yıl
Afiyet olsun çaycı 😃
- +1 yıl
Tşkler gel beraber olsun 😂
- +1 yıl
Bana kahve 😒
- +1 yıl
Sade, orta, şekerli?
- +1 yıl
Sade ☺️
- +1 yıl
☕ yanında sigara 🚬🚬 hediye 😂
- +1 yıl
ahaha vay pe 😅 hayır demeyiz
- +1 yıl
Çok düşünceliyimdir : ))
- +1 yıl
Öylesiniz beyfendi 😌
- +1 yıl
Kafana taş mı düştü 😂
- +1 yıl
Bugün tartışma, konu uzatma gibi kotalarım doldu 😅
- +1 yıl
Bugünleri de mi görecektik yarabbim 😂
- +1 yıl
Lan sus be 😃
- +1 yıl
Susarım bak 😂
- +1 yıl
Sus sus
- +1 yıl
Sustum 😂
+1 yılErkekte bir havalanma oluşturabilir eğer olgun biri değilse
13 Yorumla- +1 yıl
Bağlayalım da uçup kaçmasın djsj
- +1 yıl
Bağlayabilirsen oda senin marifetine kalmış 😄
- +1 yıl
Marifetsizim 🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇirkin kadın yakışıklı erkekle birlikte olunca poposuna bir şey olmuyor da erkeklerin oluyor cidden gözlemlediğim kadarıyla.
Erkek milleti işte çiçeğim.
Gelsin eksiler 😂10 Yorumla
+1 yılEvet öyle sonra o özgüvenle bu bana baktıysa herkes bakar diye düşünüp aldatıyorlar
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Bu döngü nedense hep var tipsiz erkek güzel kadın, çirkin kız yakışıklı erkek olayı...
Buna isyan ☺️10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Çirkin erkek yoktur kendini güzel sanan kadın vardır.
20 Yorumla
+1 yılHahah çok ironik bir soruydu bence boşluktan olsa gerek 😂😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haddinden fazla değer verme sözü de burdan geliyo herhalde
10 YorumlaBüyük risk. Göze alınıp alınmayacağını iyi etüd etmek gerekir. Sonra musallat olmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılbizzat yaşadım öyle maalesef kaybedene kadar da değer bilmez öyle erkekler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkeklerin sizinkini havalandırmasından daha az özgüven verdiği kesin
10 Yorumla
+1 yılİlk hedef oluyosun bu şekilde o şahıs kendini bişi sanıp seni bırakıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Olabilir, aynı özgüven kadın erkek faketmeksizin oluşabiliyor kişilik meselesi
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle var. Zaten öylelerinin popişleri daha çok semalarda geziniyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok hiç popom kalkmadı. Bütün kız arkadaşlarım beni fersah fersah katlardı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılRuh ve karakter uyumu varsa aşk muhteşem olur 🍀🗝️
10 Yorumla
+1 yılBence haklılık payı var. Ve güzel kadınların artık olgun ve ilgili erkek seçmek gerektiğinin bilicine varmak zorunda kaldığını (maalesef) erkeklerin anlamasi lazım. Artık olayın kadınlar için kesinlikle sadece dış görünüş olmadığını anlayiniz :((
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelsin zaten özgüven erkeği daha da erkek yapar seks gücünü de tavan yaptırır
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılVe sonra gidip o kadını aldatiyor bide😀
23 Yorumla- +1 yıl
Evet bu da var :D onu da yazsaydım linçlenirdim
- +1 yıl
Gerçekler bunlar linç falan edemezler yolarim 😂
- +1 yıl
Yol djdj parala
Evet doğru bir tespite parmak basmışınız👍😄
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum tabii 😌💅
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin düşüncesi özgüven mi özgüvensizlik mi?
13 Yorumla- +1 yıl
Soruma soruyla gelmeyiniz 😃
- +1 yıl
Cevapla mı geliriz? 😃
- +1 yıl
Evvvet :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef durum o durum.
14 Yorumla- +1 yıl
Dikkat edelim bunlara 😃
- +1 yıl
Profesyonel olmuş bunlar.
- +1 yıl
biz avlanmayalım da 🙄
- +1 yıl
Ava giden avlanır 😅
Yorum yapasım yok fakat güzel kızların burnunu havada oluyor gıcık olurum kendilerinden.
10 Yorumla
+1 yılBu tez iki taraf içinde doğrudur ((:
129 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya
- +1 yıl
Evet hiç şaşmaz 😄
- +1 yıl
Yoo erkeklerde bu böyle 😒
- +1 yıl
Çok üstüne düşmemek gerek ((:
- +1 yıl
Evet haklısın de konu kapansın 😄
- +1 yıl
Olmaz.. 😄 Kadınlarda bu durum daha çok oluyor, sen anlamazsın bak.
- +1 yıl
Olmuyooo, niye ben anlamıyormuşum
- +1 yıl
Düşün bakalım, söylemeyeceğim 🤔
- +1 yıl
Söyleyeceksin
- +1 yıl
Bana, emir kipiyle iş yaptırmak peh... ((:
- +1 yıl
Yok emir değil o sadece söyleyeceksin :D hani söylememe gibi bir seçenek yok
- +1 yıl
Tehdit, baskı diyorsun.. 😂😄
- +1 yıl
😅 daha sen tehdit, baskı görmemişsin diyorum
- +1 yıl
Gösteriniz 😄
- +1 yıl
Ahahahaha öğrendim 😅 sus şimdi
- +1 yıl
Bravo 😄👍👍
- +1 yıl
Söyleyeceksin demiştim 😃 merci
- +1 yıl
Ama o sayılmaz😄
- +1 yıl
Sayıldı sonuca bakarsak 😅
- +1 yıl
Ama kandırıldım.. 😄
- +1 yıl
Aaa ne kadar ayıp 😅
- +1 yıl
Bencede ayıp.. 😄
- +1 yıl
Kınıyorum kandırıkçıları 😅
- +1 yıl
😄😄 Bende
- +1 yıl
Yürü git 😃
- +1 yıl
- +1 yıl
Tutukluk yapar o :D
- +1 yıl
Bence yapmamış 😄
- +1 yıl
Yapmışş 😒
+1 yılVar zaten tek özelliği de bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılParayı tanrı olarak gören kadınlar için olabilir
10 Yorumla
+1 yılErkekler s*lak değildir.
10 YorumlaZevksiz olması da olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum. Bu durumu daha önce hiç yaşamadım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamı ile karakter meselesi olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılpopo kalkması herkeste vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün sana bradd Pitt yazsa kalkmaz mı
03 Yorumla- +1 yıl
Yoo
- +1 yıl
Bu dediğine kendin bile inanmadin
- +1 yıl
İnandım, ergen miyim ben? Ayrıca tipim değil :D
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılvar.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sanmam
10 YorumlaBunu kadınlar daha iyi bilir
10 YorumlaEvet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğrudur
10 YorumlaTipsizle uğraşamam
10 YorumlaHayir
10 YorumlaDogru
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok vr
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. vardır
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım