1 yıl önce tiktok kullanıyordu ama ben iste o zamanlar aman şu kızı mı izledin aman o kızımı beğendin ay demin etekli kızı izliyodun gördüm tarzı kelimelerimden bunaldığını ve tiktoku kapatmıştı hatta ben kapatma diye yalvarmistim bidaha kıskançlık yapıp seni daraltmicam dedim ona rağmen yok seninle uğraşamam ben diyip tiktoku silmisti ama bugün ne göreyim tiktok hesabına kim baktiysa ismi çıkıyor da kocam bakmış onun hesabı çıktı şok oldum meğersem benden gizli kullanıyormuş profilinde oğlumuzun resmi var kendi videosu resmi yok takip ettiği yok beğendiği birsey yok ama neden yani benden gizli niye kullanır ki amaç ne olabilir? Sizce yakaladığımı nasıl dille söylemeyelim bu kavga sebebi olabilir mi ona karşı şu an güvenim sarsıldı kendimi çok kötü hissediyorum nasil konuşmam lazım?
Kocana güvenmezsen bu ilişki yürümez sen bu adamı ne kadar süredir tanıyorsun ilişkiniz nasıl? senden kaçıyor mu? Evliliğiniz nasıl ilerliyor? Eğer hayatınızda ilgisizlik bir problem varsa bunu eşinize sorun ama yok öylesine sosyal medya da bakınıyorsa bunu niye kıskançlık meselesi yapıyorsunuz. Siz onun eşi olmuşsunuz bir bildiği varki kalbine güvenmiş sizi sevmiş siz ile evlenmiş birde çocuğunuz olduğunu söylediniz bence yukarıda sorduğum soruları kontrol edin eğer ki sorularınıza yanıt alamazsanız çekimserliginiz varsa eşiniz ile konuşun zaten onun yüz ifadesi tepkileri size gerekli mesajı verecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bende senin gibi bir eşe sahibim videoya bakınca seni aldatmış mı oluyor? Niye aşırı güvensizsiniz? Sebebi can sıkıntısı olabilir ya da adam görselliği önem veriyordur ve hoşuna gidiyordur ama seni aldatmadığı sürece onun özeli bence... zaten bu aşırı kıskançlık erkekleri itiyor bazen sinirle yapmayacakları şeyleri yapabiliyorlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu kadar basit bir olaydan nasıl etkilendiniz hayret ediyorum kocanı ezersen sende onunla ezilirsin bir insana yapma dediğin bir şeye daha da sürüklersin adamı rahat bırakırsan oda gizli kullanmaz üstüne üstüne gidersen bir gün onu kaybedersin hataya sürüklersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelden yürümedikçe bence sıkıntı yok. Şu tiktok denen illet hep ilişkilere zarar veriyor rastgele kız erkek sayfaya çıkıyor çünkü.. bende kullanıyordum hep kaslı erkekler çıkıyordu bende erkek arkadaşım rahatsız olmasın diye sildim hesabımı.. ben sadece yemek sayfaları birde eğlenceli komik videolara bakıyordum o hesapları sadece takibe alıyordum. Bence sosyal medyaları hepsini kapatın ya da birbirinize güvenin yoksa daha çok kavga edersiniz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 268,3b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılarak tepki ver
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmadığı sürece ve telefonda konuşmadığı sürece sıkıntı yok. Video izlemek için giriyodur oğlunun resmini koymuş adam belli aldatma yok. Bak bende aşırı kıskancım. Sevgilim bir kızın sigarasını yaktı diye 3 senedir aynı konuyu açıp tartışıyoruz, kızı görünce kezzap atasım geliyor düşün 😂 Video herkes izliyor. Ona bakarsan evli bekar tüm erkekler pcrno izliyor. İzledi diye aldatmış mı oluyor? Biz sevgilimle beraber açıp izledik, tiktok da açar izleriz yeter ki buluşmasın. Rahat ol biraz dünyada neler var
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılTiktok ta rahat takılabilmek için önce sizi rahatlatmis güvendirmiş. Amacıni daha önce siz görmussunuz zaten WOMEN. henüz hiç bir şey söyleme sakin ol eğer istersen güzel bir kadın profili ile sende tiktok aç ve takip gönder Eğer cesarij varsa mesaj at ve yaptıklarını gör. Eğer tiktokun varmış deyip anında müdahale edersen hemen diğer riskli gördüğü herşeyi ortadan kaybeder. Bu kavga sebebi şu an değil ama güvensizlik sebebidir. Açıkçası gözü kadına devamlı giden ve izleyen erkeği takibe almalısın Çünki muhakkak bir serefsizilikleri oluyor. Üzgünüm ama bunu tecrübe ettiğim için biliyorum. watt shap takip uygulamasi indir. Yani bilirsin yakalamak isteyen muhakkak yakalar.
00 Yorumla
+1 yılGüveninizin sarsılmasında haklısınız. maalesef eşinizin gözü dışarıda. Eline fırsat geçtiği an değerlendirir. Bence gördüğünüzü belli edin. İsterseniz direkt söylemeyin ama tepki büyük olmalı. Bu onu bir süre uzak tutacaktır ama zaman sonra yine aynı şeyi yapacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılKendine ait bir bilgi yok hesapta sadece oğlumuzun resmi var
+1 yılBelli ki çok daralmış biraz daha rahat davranabilirsin hani demiyorum bırak aldatsın tabi ki mesaj falan yakalarsan direkt yol ver ama tiktok instagram gibi şeyler sosyal medya yani her şey çıkabilir adamın karşısına. Bence içinde de tutma sebebini sorarak bu konuyu tartışabilirsiniz
13 Yorumla- +1 yıl
valla çok anlayışlısın
- +1 yıl
Büyük ihtimalle kıskançlığından dolayı canım ama yine de ne olur ne olmaz ona sor ve mesajlar bölümüne de bak
- +1 yıl
çocuğun resminide koyduğuna göre kendini deşifre etmemek için. Bir uygulamaya nir insanın eşi tepki vermişse ve kendiside hala o uygulamayı kullanıyorsa orada arayış içindedir. Dost acı söyler misali; izledikleri sıradan şeyler olsaydı sizi üzmeye değmeyeceğini düşünerek tamamen silerdi. Ama izledikleri size rağmen ise sizde bulamadığı birşeylerdir. Sessiz kalıp pusuya yatıp olayın en kötü noktaya gitmesini beklemektense büyük bir tepki ile iyi bir korku verip bu alışkanlığından vazgeçirin. Uzunca bir süreliğine. Tamamen olması garanti değil
Bence sen ona zamanında aç aç dediğin için tekrar açmak istediğinde sana sorma gereği duymadı. Oğlunun profilini de koymuş sorun yok. Birde illada ona bildiğini belli etmek istiyorsan normal bir şeyden bahseder gibi "yeniden tiktok mu açtın hayatım oğlumuzun resmini de koymuşsun 🙂"diyip tebessüm et ve geç. Sözünde dur hani kismanmayacaktin ya ! O yüzden 😄
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa sosyal medyada millete Dmden yürümedikçe sıkıntı yok millet can sıkıntısından kaydırıp duruyor arada eğlenceli ilginç şeyler çıkıyor.
Hali ile kaydırıp durunca arada bir orasını burasını açan daha çok hit aldığı için onlar daha çok çıkıyor.00 Yorumla
+1 yılNedenini sor seni rahatsız ettiğini bille bile Nasıl hesap açar tavrını koy tiktokts olan pislik başka yerde yoktur canlı yayında hep kızlar orasını burasını açıyor
00 Yorumla
+1 yılFazla darlama bence kimseyle aldatmamış ona bakarsan bizde kaslı erkek görünce bakıyoruz bakmak aldatmak olsaydı tatile giden bütün çiftler boşanmıştı şu an.
00 YorumlaGümbür gümbür boşanma gerekçeleri birikiyor ilerde mahkemede kullanırsın işte ne güzel yakalamışsın. 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılİstesem de boşanamam mesleğim yok işim yok 2 yaşında bebeğimiz de var
+1 yılGözlerini bağlayamazsın kimsenin. Kocan da böyle biri. Neden izlediğine bak karı kız içinse oturt sen hayırdır de.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapatmasını istiyorsan kapattır Duş aldıgı zaman şifresini kaldır telefonu karıştır , kim bilir ne yapıyor hesabını kurcalamalısın. ayrıca mesajlara bak ekran görüntüsü almalısın whatsaptan kendine gönder. boşanmak istersen işe yarar.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBi şey yokmuş ki zaten sen kızarsın diye gizli kullanmış bence ama sen bunu yine de sor ona iyice sakince konusun büyütülecek bir konu değil
01 Yorumla- +1 yıl
Bence dee öyle
- İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKavga sebebi olmamalı daralttığı için öyle olmuş bence bu kadar kıskançlık yapıcak birşeyde yapmamış adam
00 Yorumla Tik tok kullanması normal ama neden senden gizli. Bi haltlar çevirdiği belli. Silmesini söyle
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güvenin sarsılmasın hiç sonuçta kötü bir durum yok ortada sadece bir tiktok belkide ilgisini çeken videoları izliyor sadece
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe var ki Tiktok izliyor ise? Tiktok'ta neler oluyor sanıyorsunuz ki?
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yakalamak derken pardon adam ne yapmış da yakalamışsın. Bu kadar sık boğaz etmeyin ayıp ya
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılsen saçma sağan kıskandığın için video izlemeye indirmis olmaz mı abla
00 Yorumla Nedir bu tiktok yahu aile yapısını tamamen bozuyor. Kapatın gitsin
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 586 cevap paylaştı. TikTok kullanmıyorum ama adam vazgeçemiyor demek belki ona komik geliyordur
00 YorumlaAdamın başının etini yemişsin o da gizlemiş belki sende KS yi ondan gizli kullanıyorsun
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTakip ettiklerine göz at kızları takip ediyorsa ayrıl.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılSanki senin TikTok hesabın yok Ne var bunda abartmayın ya
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne manyak bi insansın sen cidden evliysen o adama yazık yani
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılTiktok kullanmak ne oluyor yetişkin içerikli videolar mı izleniyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim icad etti l. an bu tak tak instagrami bilmem neyi? Huzurumuz kalmadı. Tkk tok hiç kullanmıyorum gereksiz ici boş bir uygulama. Ona harcanan vakti aileler birbirine harcasin
01 Yorumla
+1 yılKocana, neden tiktok kullandığını sormakla başlayabilirsin. 😏
00 Yorumla
+1 yılNasıl kızları izleyip beğeniyorsa onlar gibi giy kocan eve gelince
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDerde bak sukret bence yine evlisin
kotu biri olsa gercegini yapar gercek bakar o iyiymiski sosyal medyadan bakiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz kendine dön ve sor ozaman adamı bukadar niye özeline karışıyorsun? Güvenmiyormusun?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende burada yazışıyorsun. 30 kişiyi takip ediyorsun. yani?
00 YorumlaŞüpheli hareket bence al karsına konus neyin ne oldugunu anla gerekirse telefonunu iste kurcala demiyorum ama tepkisini ölç
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnümdeyken hatta dibimdeyken hep telefonla oynuyor da demek ki tiktoku isteyken izliyo işten çıkınca da siliyo
- İnternet & Teknoloji konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılkullanırsa kullansın bır yanlısını mı gordun demek kı sende kulanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAdamı sıkıştırıyorsan eğer gizli açar o da. Sen serbest bırakırsan daha açık davranacaktır
00 Yorumla
+1 yılBence bir şey yapma
04 Yorumla- +1 yıl
Evet bırak kendi pişman olur gizlilikten
Büyütme
Oğlunuzu koymuş neticede
Aşkım tiktok açsana tekrar beraber izleyelim diye laf at bir gün
Soran+1 yılTamam öyle derim o zaman o da derse tamam olur açayim izleyelim derse daha sonradan söylemelimiyim sen gizli gizli kullanıyordun biliyodum diyim mi yoksa hiçbir zaman bildiğimi bilmesin mi
- +1 yıl
Hayır asla hiç bir haatasını suçunu yüze vurma
Asla, küçük çocuk gibi gör bazen kocanı
Çok zor evet ama sen alttan al saf davran o düzelir sjns
Soran+1 yılAynen haklısın doğru söylüyorsun ama varya şu an uyuyamıyorum içim içimi yiyor beynim konuşuyor acaba neden benden saklama ihtiyacı duyuyor diye tamam ben zamanında çok kıskançlıklarimla bogdum bunda hatalıyım oda o yüzden kapatıyorum tiktoku diyip silmişti ama bende demiştim ki özür dilerim aşkım bidaha kıskançlık yapmayacam sen tiktok da keyfine bak demiştim olmaz sen yine kıskançlık yaparsın senle uğraşamam diyip silmisti 1 sene sonra bi baktım ki kullanıyor
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşanma davanız hayırlı olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa zamanında o tiktok kullanıyordu bende bir çok kez kıskançlık yaptım oda senin kıskançlıklarinla uğraşacagima kapatırım daha iyi dedi kapattım dedi hatta ben aç aç bidaha kıskançlık yapmam dedim açmam seninle uğraşmam hayatta dedi ama kullaniyormus öğrendim işte acaba benim kıskançlıklarimdan dolayı mı gizli kullanıyordur ben öyle tahmin ediyorum çünkü tiktok hesabında profilinde oğlumuz var kendine ait birsey yok takip ettiği de yok
Tiktok kullanan biri benim için yok hükmündedir
11 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılsende ekle
mesaj at00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılHemen boşa geç kaldı n
Dino00 Yorumla
+1 yılÖesele yapılcak şey değil
00 YorumlaKonuş rahatsız olduğunu söyle bu durumdan
00 Yorumla
+1 yılİki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBağımlı olmuş adam napsın 😃
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence önce biraz araştır ve sonra onunla konus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtalığı velveleye vererek başlayabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yıl
Ya zamanında o tiktok kullanıyordu bende bir çok kez kıskançlık yaptım oda senin kıskançlıklarinla uğraşacagima kapatırım daha iyi dedi kapattım dedi hatta ben aç aç bidaha kıskançlık yapmam dedim açmam seninle uğraşmam hayatta dedi ama kullaniyormus öğrendim işte acaba benim kıskançlıklarimdan dolayı mı gizli kullanıyordur ben öyle tahmin ediyorum çünkü tiktok hesabında profilinde oğlumuz var kendine ait birsey yok takip ettiği de yok
Cevap sahibi+1 yılYani dikkat et seni aldatmasın da, çünkü o tür platformları kullanan kişiler bir yerden sonra ister istemez eşlerini aldatıyorlar, çünkü bir sürü kadın ve ya kız yayın açıyor ve erkekleri bunu söylemek istemezdim ama galeyana getiriyor ve sonrasında da olanlar oluyor. Bu iki yıl boyunca Esra Erol'da olsun, Müge Anlı'da olsun hep duydum TikTok yüzünden karısını aldattı falan.. ve benim size tavsiyem bir şekilde hesabını komple sildirtmeye çalışın, yani hepimizin nefsi var kontrol edemiyoruz bir yerde kendimizi, eşinizin de bir anlık boşluğuna gelip, Allah korusun olay farklı yerlere gitmesin bir de oğlunuz var.
İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. Senin psikolojin bozuk
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünsene karın senden gizli tiktok kullaniyo sonradan ogreniyosun guvenin sarsılmaz miydi ne tepki verirdin bana da söyle eşime bende öyle tepki vereyim o zaman çünkü bildiğimden haberi yok
+1 yılSaçma sapan davrandığın için
01 Yorumla- +1 yıl
Üşenmedin bu kadar şey yazdın ne dediğimi anlamamışsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence sen ruh hastasısın var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsor kendisine
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet olabilir
baktığı bi şey yoksa neden kızdın ki
Ne yapıyor yani orada
+1 yılsenin tiktokamı bakmış
00 Yorumlakocan senin bu hesabı biliyor mu peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılAyrık knk
01 Yorumla
Soran+1 yılDetayları komple okur musun rica etsem kanka
+1 yılİnsanlar yaşlanabilir ama değişmezler.
00 Yorumla
+1 yılaldatmiyorsa soeun yok
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sillll
00 Yorumlakışlansın ne var
00 Yorumla
+1 yılSeninde ondan gizli KS hesabın var
00 Yorumla
+1 yılAşırı kıskançsın bence normal karşıla
00 Yorumla
+1 yılsenin bu hesabından kocanın haberi var mı peki?
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar