Ben bilmem eşim bilir diyen adam erkek değil oğlandır. Hiçbir kadın bir oğlana saygı duymaz. Sevebilir hatta evlenebilir ama sonunda onu ya terkeder ya da alfa özellikleri ağır basan bir erkekle aldatır.
Çünkü bir kadının arzusu güçlü olmaktan ziyade güçlü erkeğin yanında olmaktır. Bir kadın zayıf bir erkeğe saygı duymadığı gibi arzu da duymaz bir süre sonra. Betalaşmış bir erkek, kadının gözünde çantada kekliktir. Onu ya terkeder ya da aldatır.
Bir kadının bir erkeği sevmesi önemli değil saygı önemli saygı saygı ok. Bir kadın, kediyi köpeği de sever ama ona saygı duymaz, onu arzulamaz.
Red Pill der ki, bir kadının saygısını sadakatini kazanacak olan erkek, %70 alfa, %30 beta özelliklerine sahip olmalıdır.
Hayır abartmıyordur bu benim aynen :D hanımcı olduğum için de eşimin kararı sevgilimin kararları benim için daha önemlidir her zaman.. çünkü onun mutluluğu zaten benim mutluluğum olur.. ben bilmem eşim bilir demem. ben de bilirim ama son sözü eşim söyler her zaman... zaten aslında hanımcılığın değerini bilmiyor kadınlar.. sırf bu yüzden de gidip sert erkek maço erkek seviyorlar.. ama asıl seven kadına değer verendir onun yanında olan ve dediklerini yapandır bence..
canım, ayşenin doğum günü yaklaşıyor pırlanta mı, alsam altın mı alsam? sen daha iyi bilirsin? bence zümrüt de güzel olabilir gözleriyle de uyumlu. ama boynu o kadar güzel ki pırlanta sanki güzel olur. sen daha iyisini bilirsin, ne dersin?
Biz neden kaybediyoruz ilişkilerde biliyor musunuz hep bu dengesizliklerden dolayi. Herkes canı nasil istiyorsa öyle sevsin yormadan zorlamadan kaliba sokmadan... hanımci erkekler ve Maço erkekler iyi değildir. Aynı şey kizlar için de geçerli.