Kocam cok mu abartiyo? Hakli mi?

Ben 22 esim 27 yasinda kocam asiri kiskanc birisi bana hayati zehir ediyo ama beni cok seviyo kapaliyim biyerim acik olsun hemen gozlerini deviriyo baskasinin yaninda ailesinin yaninda bagirip cagiriyo bana insanlik hali acilabilir anlamiyo beni bende dikkat ediyorum 3 cocugumuz var buyuk 1.5 ikiz bebeklerimizde 7aylik emziriyorum normalde ucunude hep bos odada emziriyorum kimsenin olmamasina ozen gosteriyoeum biyere gittigimizde.. esimin ailrsi cok kalabalik ve muzafakar bi aile oyle seylere asiri dikkat ediyolar onlara gittigimizde bos oda olmuyo ev zaten kalabalik bide misafirler vardi baya kalabalikti cocuklarda durmadilar huysuzlandilar haliyle kayinvalidem cocuklari bizim odaya gotur onlarla orada ilgillen dedi sag olsun ordada rahat vermediler surekli gir cik yapiyolar ya kapiyi acik birakiyolar sinir krizi gecirdim artik esimi cagirdim bi kac kez gelmedi yani gelemedi sanirim onuda anliyorum ihtiyacim vardi cocuklar baya huysuzlandilar uc cocuk kafayi yicem sandim sonra odaya erkek kardesleri birden daldilar beni emzirirken gorduler haliyle cocuklarla yatiyodum cok utandim esim de geldi farketti olayi oblarin yaninda bisey demedi kardesleri gittikten sonra seninle sonra konuscaz dedi cok sert bi sekilde asiri sinirlendi bi kac saat odadan cikamadim misafirler gitti esim yanima geldi bi anda bagirmaya basladi baya kizdi haliyle bende kendimi savundum daha cok bagirdi sinirlendi odadan sert bi sekilde cikti evde konuscam ben senle dedi annesi babasi sakinlestirmeye calisti ama yine ayni onlarda biliyo huyunu bi kac gun surekli bagirip cagircak konusmiycak benle kardesleride bilerek yapmadi onlarda uzulduler ama bana artik seni hep o sekilde hatirliycaklar dedi orada cok utandim ve cok uzuldum daha da cildirdi of napcam ben kayinvalidem kardesleriye konustu benden ozurde dilediler ama esim hala ayni ben suclu muyum esimin baya gozu dondu bana bisey yapar mi kayinpedetim bu kizin bi sac teline zarar gelsin bi goz yasi akitsin evladimsin demem evlatliktan ret ederim seni dedi o bizimde kizimiz dedi

Kocam cok mu abartiyo? Hakli mi?