Instagram dan bir tek beni takip ediyor kocam sadece bir kişi oda ben bende 230 kişi takip ediyorum bana diyor ki sende sadece beni takip et bende dedim benim içimden böyle yapmak gelmiyor senin gibi yapmak zorunda değilim ben bir sürü komedi çoluk gelişim sayfasına bakıyorum akrabalarıma ayıp olur senle aynı yapmak zorunda değilim dedim sen bilirsin dedi haklı değil miyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sen bilirsin demis sonunda buraya yazilmalik pekte birsey yok bence
😏😅😅
:)
İnstagram kullanmayın o zaman :D sadece birbirinizi takip edeceksiniz
Aynen
bu devirde evlensen dert bitmezki eskiden sosyal medyami vardi sobanın önünde hanımınla çay içip dertlesiyordun simdi kimsenin kimseden haberi yok ne anladim evlilikten
sadece birbirinizi takip edecekseniz instagtam ne işe yarar
Ah akıllı insan
Ne bileyim. Sesinde bunu akıl ediyordur tabi ki. Ama saçmalamış fazlasiyla
Sen ona bakma, hatta kocan komple hesabını kapatsın seni takip edeceğine tek... Nasılsa seni hergün evde görüyor
Haklısın. O da takip etsin neden sadece seni takip ediyor ki
Aynen madem birbirimizi edicex niye Instagram var
Olabilir güven sadakat oldukça size güveni varsa sorun olmamalı yani
seni kıskanıyor fazla takibi olan kadın yakında beni onlardan biri ile cinsel anlamda aldatır diye
Kocam senin gibi sapkın düşünveli bir sapık değil
yapma ya her erkek ya da kadın cinsel düşkünlüğü vardır güzelim yolda gider iken yanında kocan ya da karısı olan kişiler bir başka erkeğe ya da kadına bakıyorsa bilki seks düşkünüdür
Herkes senin gibi sapık değil.
tabi canım öyledir senin ile sanalda 1gün konuşsak ikinci gün seks konuşurduk merak etme üstelik seksi sevmek ya da yaşamak sapıklık değildir
Sen haklısın saçmalamış biraz. Fake hesabı da olabilir.
saçmalık. kıskançlıkta zirve
Evli iken intg kullanmamak en güzeli
Bencedepil
Ne yapıyorsun çok mu faydalı şeyler izliyorsun sanki YouTube de var sonuçta
Aşırı kıskanç demek ki
Saçmalama beni neyden kıskanıcak sadece özel olmak istiyor zaten onla evlendim özel olmaaa. Evlenmwm
Özel bir kadın mısın
Kocama göre evet
Normal de çirkin sin o zaman
Değilsin dinle kocanı
Haklıyım. Ben zorunda değilim onla aynı fikirde olmak
Onunla aynı fikirde ol demiyorum onun dediklerini yapmak zorundasın
Zorunda mıyım,😅 yaşadığım ülkenin anayasaın göre ben özgür bir insanım ve istediklerimi yapmakta öxgürüm cahil arkadaş 😅
Anladım senden kârı olmaz kimseye
Olmuş bak 😅 karı olmak köle olmak değildir şu saatte evde olduğuna göre ne işin var ne gücün para getiremiyorsun senden ne adam olur erkek bu daha acı 😏
Calismiyorum evet ama çok şükür fazla dan gelirim var kendimi köle gibi yorup bir ayda 3 bin tl kazanmak saçma gelyo o yüzden evdeyim 😂 çalışmak sizin gibilerin işidir
Bizde gihafta içi yatana erkek denmez... Evde internette hafta içi gexene erkek denmez öyle erkek anası ile güne gitsin. Hadi naşş
Sana gelirim vae diyorum neden köle gibi hizmet edeyim bu saçma sistem e 😂😂
Nasıl da cildiryosun ama 😂😂
Ay sonunu getirmek zor olmuyomu ya size dar gelirli aileler korkudan çocuk yapmyomus dogrumu
Az önce bir kadının köle gibi herkesin dedikerini yapmasını söyleyen evdeb cafeye gidecek parası olmayan fakir çalışıp adam ggi erkek gibi ekmek parası kazanmaya kölelik diyor😅😍 senle evlenen evimde erkek var demesin... Boşuna. Evde yatana damızlık gibi ancak kadın programı gündüz kuşağı üzlemek düşer yazık
Çok başarılı olduğumu gosteryosun aslında hala senin gibi hasetinden catalayan kadın lar var 😂😂
Ay sonunu getirmek için sende gundelige gidyorsan bizede gel saat te 200 gl kazanirsin kocana destek amaçlı 😂😂
Erkek olmayışlığını bize saldırarak kapatamassın😅
BMW 520 d 2014 model comfort paket arabam var 😂😂
Kocan dan daha zenginim dir hesap doküman i da atarim istersen 😂
Bak hemen çirkin çirkin kelimeler kullanıp uste çıkmaya calisyosun ulan sana iş vermeyi teklif edyorum 😂😂
Haha kocan tam komedi 😂
Haklısında neden öyle yapıyor ki
bence de saçmalamış
Herkes özgür
Haklısın hahah
Evet haklısın
Yes
Okey
haklısın
Evet saçmalamış.
senin için herkesi silmis lan senin umrunda değil
Umrumda çok hoş ama ben bunu yapmak istemiyorum