Her kadının Ferrarisi olsa bile yine de zengin koca ararlar mı 🤔😄
Kesin linç yiyeceğim 😄😄

Her kadının Ferrarisi olsa bile yine de zengin koca ararlar mı 🤔😄
Kesin linç yiyeceğim 😄😄
Ararlar bence. yani her kadın aynı olmasa da çoğu kadın zaten zengin eş arıyor maalesef.. ama günümüz de de öyle zaten bakıyorum etrafa kızların tek derdi para olmuş.. yani bunu en çok da yaşı küçük olan kızlar yapıyor mesela.. yaşı olgun olanlar daha çok mantık dayalı düşünür.. işte işi olsun yeter der ya da kafa dengi uyuyor mu der mesela.. ama diğer kızlar öyle değil yaşı küçük olduğu için bir olgun erkek ya da zengin erkek sevdaları var çözemedim.. aslında çoğu da toplum etkisi ile öyle olduğunu düşünüyorum yani gerçek aşk değil zaten bu.. çoğu da ailesi baskı kurduğu için aslında zengin eş istiyorlar yani mesela eşi iyi mesleği olsun parası olsun evi olsun bu kafada düşünüyor çoğu.. ama tabi bir de sırf keyif için erkek parası yiyen kadınlar da yok değil :D :D
bu kadınlar da genelde para avcısı olurlar zaten mesela zengin popüler olan oyuncuları görüyoruz işte kendinden kaç yaş küçük kızla çıkıyorlar kız da istiyor neden sırf parası olduğu için? ama gerçekten orada aşk veya sevgi olduğunu da sanmıyorum. benim için aşk ve güven olmak zorunda bunlar yoksa ne yapayım zenginliği
Zengin koca bulma tutkusu aslında hiç de gülüp geçilecek bir konu değil
Bu bir drama benim için
Metaryal insanlarn ve aşkı maddi çıkar olarak kullanmak isteyen belki de medyanın dizilerin kapitalizmin değişen toplumun bir statü belirtisi elde etmek isteyen tüm kadnlarn koca bir yarasıdır
Paran kadar konuş
Paran varsa değerlisin vb
Her kadn maddi güven arayısnda olabilir bu dogaldr yadırganamaz fakat aşırı uçluk zenginse bile ne kadar zengin milyoner mi trilyoner mi evi varsa arabası var mı
Bir evliligin gercek kriterleri nelerdir
Ahlak soy karsılklı uzlaşma aşk evliligi yapmak bedbaht bir hale gelmek mi demektir yoksa mantık evliligi yaparak bir erkegn cüzdanıyla evlenmek daha mı iyidir bütün bu sorular insanın içinde kalms uktelerden dogar
Kızlarn genclik isteklerini ve heveslerini gectm artik aileler bile anneleri bile zengin koca bul gerisi önemli degl diyerek yetistiriyor genc kızları ondan sonra erkekler nafaka ödememek icin bile evlenmeyi düsunmüyor kadn paraya erkek güzellige sekilcilige bakmaya başlıyor sırf parası olmadıgı icin evlenmeye kendini layık görmeyen bir cok erkek var bu dünyada ben erkeklern haline icten ice üzülüyorm
Cevap
2Cevap
Zengin koca aradığımızı nereden çıkardın, kadınlar güce tav olur paraya değil. Güç de tabii ki sorumluluk alabilen erkeklerin işidir.
Biz bazı ergenler miyiz
shjdjs neyse affettim
😃😃
Bence bu durum tercih meselesi yani zengin zenginle olur
Ferrarisi varsa, ya babası ya da kocası zaten zengindir
Zengin koca arayan mı kaldı zaten
Hâlâ varlar 😄
ararlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?