Boş boş fan sayfaları açanları bile anlamıyorum sürekli magazin izleyenleri ünlüleri takip edenleri hayranlık besleyenleri anlayamıyorum beğenirsin karakteri duruşu dış görünüşü hoşuna gider yeterli ama bu arkadaş için demiyorum zaten soruyu soran genel anlamda çok saçma yani hayatı boyunca seni asla umursamayacak biri için bir şeyler söylemek bile aptalca bu yüzden ben kendi halimde yaşamayı daha çok seviyorum telefon bağımlısı olmamak çok güzel
Evlenilecek değil tabi ki ama çocuğu beğendim ne var bunda sorumun alt kısmı da trol zaten çok ciddiye alma ama öyle yakışıklı olup aynı zamanda karakterli biriyse tadından yenmez. Tip tek başına yeterli değil yani.
Beni şu yaşıma kadar kimse kandıramadı kullanamadı hiç kimseye izin vermem o konuda merak etmeyin bu saatten sonra da kimse yapamaz zaten. Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sosyal medya kullanmıyorum televizyon izlemiyorum bu tarz programları da seyretmiyorum sizi zerre umursamayaak kişilere bu kadar anlam yüklemeyin
Seni alkışlıyorum👏
Boş boş fan sayfaları açanları bile anlamıyorum sürekli magazin izleyenleri ünlüleri takip edenleri hayranlık besleyenleri anlayamıyorum beğenirsin karakteri duruşu dış görünüşü hoşuna gider yeterli ama bu arkadaş için demiyorum zaten soruyu soran genel anlamda çok saçma yani hayatı boyunca seni asla umursamayacak biri için bir şeyler söylemek bile aptalca bu yüzden ben kendi halimde yaşamayı daha çok seviyorum telefon bağımlısı olmamak çok güzel
Seni bulmak? Pardon da sen kimsin seni bulacağım :D :D :D
Sen bulma amca işine bak
Puahahahaah :D :D tamam teyze :D :D
Bu programlar Türkiye'nin zeka seviyesini gösteriyor 😏
Sen kaç yaşındasın be kardeşim kısmetse olur nedir ya
23 yaşındayım. güncellemeyi okuyabilirsin!
Kısmetse olur izlemek için büyük deilmisin sen zeka gerileten program bence hic izlemedim ama reelste denk geliyo bazen midem kalkıyor
Dediğim gibi izlemiyorum ama önüme geldi hoşuma gitti o kadar
O programdaki insanlarda normal deilki ya nasıl hoşuna gidiyor
Bir kaç sahnesine bak iğrenirsin o adamdan bence
Ee sen izliyormuşsun demek ki niye bana öyle dedin 🙄
Ayrıca baktım baya bal gibi çocuk sadece tarzı çöp
Yok ya ne izlicem zorla izletseler 5 dk da uyurum sıkıtıdan
Sizin için evlenilecek tipler bunlarmı cidden anlamıyorum?
Evlenilecek değil tabi ki ama çocuğu beğendim ne var bunda sorumun alt kısmı da trol zaten çok ciddiye alma ama öyle yakışıklı olup aynı zamanda karakterli biriyse tadından yenmez.
Tip tek başına yeterli değil yani.
:) allah gönlüne göre versin ama dikkatli ol seni kandırırlar etraf çakal kaynıyor
Beni şu yaşıma kadar kimse kandıramadı kullanamadı hiç kimseye izin vermem o konuda merak etmeyin bu saatten sonra da kimse yapamaz zaten.
Teşekkür ederim.
Umarım 🤲
Bitmedimi la bu program
Yeni sezon sanırım
Ben görkemi begendim
Hiç tanımıyorum onu sen oğuzu biliyor musun?
Biliyorum
Yakışıklı mi sence 😅
Oğuzhan da var o da iyi
Iyy oguzhan cok kıro begenmiyorum onu , oguz cocuk gibi
Ahah Bilemicem ben kumral seviyorum zaten çocuğu reels izlerken gördüm çok hoşuma gitti
Ayran gonullumusun
Ne alakaaa
Her gordugunuzu begeniyosunuzda bu ulkede bu sacmalik cok var
Yakışıklıysa niye beğenmeyelim yasak mı
Yasak degil ama toxic ve komik
Olabilir
Tanımıyorum
Tanımıyom
he var
Tabi efem
Degil
Tanıyor musun?