ya bu çocuk aslen Danimarkalı bizim babamız Danimarkalı annemiz türk benimde erkek kardeşim olur kendisi boyu 1.96 gözü mavi saçıda sarı ve manken Instagramda 130 bin takipçisi var ama takipçileri ve beğenileri bot instagramdan 5 6 türk kızına yazdı tanışalımmı diye kızlardan biri cevap yazdı cevap yazan kızda hayır hayatımda seni istemiyorum falan dedi özgüven siz annene küfür etmek istemiyorum nasıl bir varlıksan falan dedi şimdi instagramdan hiçbir kıza yazmıyor zaten yazdığı kızlarda azdı ve mesaja bakmıyor bende çözemedim çocuk tipsizde degilki çok yakışıklı kızlar sizce instagramdan niye cevap yazmıyor tanımadığı kızlara yazıyordu çocuk sizce yakışıklı degilmi çocuk zaten normalde egolu ve çekingen normalde kimseye adım atmaz artık bana Danimarka'daki kızlarla konuşucam diyor yabancı ülkedeki kızlara yazdığında onlar mesaja bakıyor ama türk kızları bakmıyor bakanlarda tanışmak istemiyorum diyor sizce neden bunun sebebi ne olabilir size göre? Dürüst olun çocuk birde manken yani kardeşim diye demiyorum bence çok yakışıklı peki sizce yakışıklımı tipsizmi? Ve bu Instagram olayının sebebi sizce nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer