Farkındayım 😄 dicek bir şey bulamıyorum onlara. Ben çok beğeniyorum asya erkeklerini k-drama da izliyorum. Bazı grupları takip ediyorum baya yetenekli ve yakışıklılar 😍 Kıskançlar yani ne diyebilirim ki. O diziyi izle valla şuanda başka bir dizi izliyorum bitsin de o diziye başlıcam
Biliyom bunu duydum da izlemedim ikinci olarak buna bakayım. Ay arkadaşlarım ne kore dizisi izliyo ne müziğini dinliyo hiç kore muhabbeti yapamıyom onlarla
Heee yaa arada karşıma çıkıyor instada dizileri. Şey bir de koreli gruplar oluyor onlarda da iyi iş çıkaranlar var cidden. Onun da Fanı değilim ama arada bir bakıyorum susjshajahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bende asya erkeklerini seviyorum. Tae ve kankası Park Bo-Gum favorim 😃
Ay ikisini de çok severim ama hep ilk aşkım lee min ho olcak o adamı ve bu çocuğu aşamıyorum dhdhdd
K-dramada olay erkekler var ya saymakla bitmez asfjafsgd
Cha Eun-woo ve Jk ye de hafiften gönlüm kayıyor 😅😅
Evet kimi görsem düşüyom zaten ben djdjjdjdjddk
Çinli gerçi ama dylan wang de iyi baya bence
Bende ajskskk Cha Eun-woo dizisini izledin mi? Baya popi oldu 😅
Ahhhh evetttt 😍
Gangnam beauty di miii yess izledimm
Oh my venus favorim amaa
True Beauty yeni çıktı daha 😅
Oha izlemedim yarın başlayayım hemenn
Bi de farkında mısın bilmiyom siteye bi erkek fotosu atınca nası diyimce herkes hemen nası kötülüyo
Farkındayım 😄 dicek bir şey bulamıyorum onlara. Ben çok beğeniyorum asya erkeklerini k-drama da izliyorum. Bazı grupları takip ediyorum baya yetenekli ve yakışıklılar 😍 Kıskançlar yani ne diyebilirim ki. O diziyi izle valla şuanda başka bir dizi izliyorum bitsin de o diziye başlıcam
Ay sağ ol valla bende izlicek dizi izliyodum. Yeni crash landing on you yu bitirdim işte çok tenkss
Record of youth var bide eğer izlemediysen 😃
Biliyom bunu duydum da izlemedim ikinci olarak buna bakayım. Ay arkadaşlarım ne kore dizisi izliyo ne müziğini dinliyo hiç kore muhabbeti yapamıyom onlarla
Benim arkadaşlarım da öyle merak etme seviyorum ben kore dizilerini muhabbet etmeyi filan 😅
Çok memnun oldum valla şöyle bi izlediğin şeyleri bilen biriyle konuşmak iyi geldi ahahah
Bana da iyi geldi 😅 dediğim 2 diziyi izle efsaneee
Korelileri sadece kıllı olmadığı için seviyorum😌
Ama öyle hayran falan değilim
Japon da olabilir
Hangi ırktan olduğunu anlayamıyorum kiii
Japon bu arada. Ben anlıyom ya garip bi şekilde galiba dizi izleye izleye çözdüm djdjdjdj
Heee yaa arada karşıma çıkıyor instada dizileri.
Şey bir de koreli gruplar oluyor onlarda da iyi iş çıkaranlar var cidden.
Onun da Fanı değilim ama arada bir bakıyorum susjshajahah
Ben de fan değilim ara ara bu batağa düşüp çıkıyorum😂 evdeyiz ya ister istemez kendimi dizilere vurdum
He yaa
Evde boş boş durmaktan yeni şeyler keşfediyoruz
Benden yakışıklı maşallah Allah sahibine bağışlasın
Ben pek çekici bulmuyorum Asyalı erkeklerini.
Ben seviyorum kadınlarını😂
Tek yumrukluk canı var 😂
Keşke benim olssssaaaaa 😴😴😴😴😴
Çekik sevmediğim için yorum yapamıcam
Sen varya adamsın
Asyalı sevmek nedir yav
Saçı biraz daha uzun olsa, al sana karı eheheeheh
Ben beğenmiyorum Asyalı erkekleri de kadınları da
Bunları beğenen birinin bizi beğenmesi imkansız😃
Hiç değil. Ben itici buluyorum.
Tae bundan yakışıklı
Herkesim düşüncesi farklı ya V yi baya seviyom ama bu çocuk daha erkeksi geliyo bana
Tae şu BTS deki çocuk mu?
Onu görmüştüm bir yerden
Az önce baktım geldim.
Oymuş
Yakışıklı çocuk heee
😂😂😂😂😂
Hep şu karantinadan dolayı oldu bunlar.
Koreli erkek fetişi
Nct yuta ya benziyor
İkisi de japon kan kanı çekmiş djdjdjdj
Sarı sac berbat
sonük
Ergenlik çağında olduğun için yakışıklı geliyor
Değiş
Hayirr
Lezbiyen misin?
Şeyleri çok küçük
Betese
ELIF BE TE SE JİM HA HIĞ DAL ZEL RA ZE SİN ŞİN SAD DAD TI ZI AYIN GAYIN FE GAL KEF LAM MİM NUN LAV HE LAMELİF YE
Değil
Değil
Değil