Gurur yapmalı mıyım?

Uzak mesafe ilişkim var yaklaşık bundan 1 hafta önce her şey okeydi gün yaklaştıkça sorunlar çıkarmaya başladı kendi yonunce evet haklı olay da şu onun yanına gitmek istiyorum önce kabul etti sonra yok işte biletini ben karsilacam Vs dedi onun kavgası ayrı oldu hadi tm dedim onada şimdi bna diyor ki ben gelmeni istemiyorum çünkü yol bu başına bişey gelir baban bilmiyor yanına geleceğimi Şubat 'ta zaten gelecem bişey olsa babanın bı haberi olursa çünkü izinsiz günü birlik gidecem bu sefer duydu baban Şubat ayında izin vermez die istemedi sonra hep senin kararların dedim benim kararlarimda önemli dedim öncelik benim dedi bu konuda senin dusuncen değil benim dusuncem dedi sonra işte bağırış cagiris derken zaman dedim. kim. uzulecek kim. mutlu olacak göreceğiz dedim öyle mi dedi dediğimi tekrarlayip benim işim. var deyip kapattı yani sinirlendi bende yazmadim üstüne düşmedim onun da yazacağı mecul sen olsan ne yaparsin
Güncellemeler
+1 yıl
Yakın dostum kız arkadaşım var ama bana ne çaresi olacak dinliyecek hak verecek bitti yani bişey degismeyecek sadece anlatacam rahatlicam çözüm yok önemli olan bı yabancıya değil konu kimse ona anlatmak bilmesi o da var mı tabikide yok
Gurur yapmalı mıyım?