Beni anlamadıktan sonra zeka fışkırsa ne önemi var. 😏

Beni anlamadıktan sonra zeka fışkırsa ne önemi var. 😏

Bu yanılgıya kolay kolay düşmem ama bir kere bu dediğini yaşadım. Zor kadın, zeki kadın, dürüst kadın... Diye gözümde büyüttüğüm kişinin aslında ne kadar da kolay ne kadar da aptal, ne kadar yalancı ve iki yüzlü bi yaratık olduğunu çok zaman geç gördüm. İnsanlar gerçekten de harika maskeler kullanabiliyormuş hepsinden önemlisi hakkımda ne kadar çok yalan söylediğine şaşırdım yüzüme karşı farklı konuşup, aslında içinde ne kadar pislik barındırdığını gördüm benim için bir insanın yaptıkları ve yapmadıkları kendini ortaya çıkartır bazen yanılgıya düşebiliyoruz maalesef
Bunu okudu mu?
Çok arkadaşım oldu çok iletişim kurdum ve çok ilişki yaşadım ve hep gülerek başladık, iletişimi kestim ilk defa böyle pis bir insana denk geliyorum okumamıştır nerden okuyacak zaten bunları ona da söylemiştim.
Düşündüğüm mü diye düşünmeden edemiyorum 😀
Ne düşünüyorsun acaba yine
Çözme işinde senden daha başarılı oldugumu 😀
Hiç sanmam ama düşünmek güzeldir düşün sen :))
İnsan kusurlarıyla var gözümüzde büyütmemiz onu gerçekten mükemmel yapmaz, bizim kendi kuruntumuzdur bu durum, sadece insanlarla bunu bilerek münasebet kurmak böyle hayal kırıklıklarına uğramamızı önler
Ne için hayranlık duyuyorsam onunla alakalı tezatlıklar görürsem olar
Hahaha eic yola çıktı 😀
😂 Teşekkür ederumm djfj
Teşekkür ederim😂 🍁
Neden sorularımda yoksun !!! Zorla mı getirtelim 😠
Bu arada rica ederim 🥳😀
Hangi soru ya geliyoz ya dnfn bazi sorulara cevap bulamiyom o an ondandir djfn
2 soru 3 olmasın 😂
Hangi 2 soru onlar dur bakim djff
Cevap
2Cevap
Ben hayatımdan çıkartırım bu kadar basit.
Güveniyorsam dürüstlüğündendir, tanıdıkça içinden matruşka bebeği gibi küçük insanlar çıkmasın mümkünse..
Bana küfür edip seni artık sevmiyorum ya da hiç sevmedim derse
kimseye güvenmem güvenince görüyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?