Çağımızın vebası insanın karakter hastalığı bu olsa gerek neden insanlar ilktanıdığımız gibi değilde ya da değer verince değişiyorlar?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bardak metaforu yapalım elinizde 200 ml lik bir bardak olduğunu hayal edin bu bardağa en fazla ne kadar su koyabilirsiniz? cevap vereyim hacmi kadar fazla koyarsanız taşar ziyan olur değil mi? İşte insanlarda böyledir siz tutup da bir insana ederinden fazla değer verirseniz kendini bir şey zannedip sizden uzaklaşır o taşan kısımda sizin hislerinizden duygularınızdan ibarettir.
Her insan için değil ama çoğunluk nu genellemenin içine Giriyor, hele bir de onun menfaatine ters düşen bir yorumun olduysa!
En lüzumsuz Kişiler güruhuna ekleniyorlar
Çoğu insanda yaşadım bunu ve keske hiç tanımasaydım uzaktan gayet iyiydik diyorum en azindan iyi biliyordum
katılıyorum
Cevap
3Cevap
“Uzaktan hayran kaldığınız biriyle sakın tanışmayın ” der Dostoyevski ve ekler; “ya eliniz ya kalbiniz boş kalır.”
Bu yüzden fazla insan tanımaya gerek yok, beklentileri düşük tutarak en kısa zamanda en iyi şekilde tanıyabilmek önemli.
Ben ona iki yüzlülük diyorum neyseki onlardan değilim olmadığımı net olarak biliyorum
Ben öyle bakmıyorum birisini tanıman gerekli ki tanıyorsun sonuç iyi olursa da olmazda da tecrübe oluyor her insan bir dildir shdjsjak
Kesinlikle katılıyorum
Evet çok katılıyorum
Çok doğur söz @eeelif56
Katılıyorum 👍
Katılıyorum çünkü insanlara değer vermeye gelmiyor
Aşırı katılıyorum ama BAZIlari için elbetteki 😂
Yani doğrudur.
Katılıyorum
Her cıvık ilişkinin akıbeti bu olur bence
Evet 👍
Fazlasiyla evet
Eh işte katılıyorum.