Millet hoşlandığım çocuğa açıldım kendisi de beni tanımak istedi fakat söyledikleri psikopat dedirtecek düzeyde beni mi yemliyor ?

cümlelerini aynen yazıyorum. Nasıl rahat hissediyorsan öyle davran bana bakma sen Ben duygularını kaybetmiş boş biriyim Bunu seninle konuşmayı kesmek için söylemiyorum Bunu seni caydırmak veya konuşmayı kesmek için söylemiyorum bana gelip bahane üretiyorsun da deme lütfen Bunu bilerek konuş benimle Yakında soğukluğum ve ilgisizliğimden şikayet edeceğine dayanarak belirttim Aksi taktirde üzülen sen olursunBeni göreceksin her gün her gün de senin yüzüne bile bakmayacağımı düşün sana özel bir durum değil herkese karşı böyle. Böyle biri ile olmak ister miydin Bu durum seni sıkacak Ve en sonun da beni tanıdığına pişman olacaksın Keşke ona harcadığım çabayı başkasına verseydim diyeceksin Senin sevgini iyi niyetini suistimal edeceğimSenin sevgini iyi niyetini suistimal edeceğimSürekli kavga edeceğizİltifat bile etmemSana ilgi göstermeyeceğim sonra pişman olacağım ve yine konuşacağız ve ben yine yapacağım. Evet acıdan besleniyorum Beni anlayamazsın Yaşadıklarımı neden böyle olduğumu Sana şartları sundum: Kalıp kalmamak sana kalmış Bir vakit sonra bana dokunmak isteyeceksin sarılmak el ele tutuşmak belki fazlasıBenim neden böyle biri olduğumu bilemezsinBenimle sosyal aktivite bile yapamazsınSeni sevmeye çalışacağım dersemDenesem bile bu ilgili bir şekilde olmaz İçin de ki hevesi kırdığım için özür diliyorum Seven uğraşır zaten Kolaya kaçmaz. DİREKT İSTEMİYORUM DE GİDEYİM DEDİM HAYIR BEN İSTEMİYORUM DİYEBİLECEK BİRİYİM FAKAT DEMEDİM DİYOR. KALIRSAN BUNLAR OLUR GİDERSEN KAÇMIŞ OLURSUN DİYOR BU BENİ Mİ YEMLİYOR NE YAPMAM GEREK

Millet hoşlandığım çocuğa açıldım kendisi de beni tanımak istedi fakat söyledikleri psikopat dedirtecek düzeyde beni mi yemliyor ?