Kendımı düzeltmek istiyorum lutfen yardım edin?

2 cocugum var cok eşimle mutlu bır yuvam var çevremizde bızı kıskanan mutluluğumuzu ıstemeyen bana sarkan bı abısı var ve abısı benden beklediği ışıgı alamayınca gerı çekilip esımın itibarını bozmaya çalışan biri.. yengesıde benı aşırı kıskanıyor sankı ınsanların içinde cok samımıyız gıbı davranıyor ama kuyumu kazıp her defasında çaktırmadan benı rezıl etme çabaları var çok sinsi

Esımle abısı olayını konuşamam ama esım zaten abısını sildi dolandırıcı sahtekar dıyıp arkadan itibarını zedelemeye çalıştığı ıcın

Sıze sorum şu bunun karısı whatsapptan durumlarıma sureklı bakıyo kendınden de benı engellemiş sıcsam sıctıgım boku kıskanıyo zaten telefonda bıle görüşmeyi kestık bende inadına WhatsAppta mutlu anlarımızı paylaşıyorum görüp kudursunlar dıye abısıde yengesi de görüyor sız olsanız boyle yapmaz mıydınız? Bu arada bunların derdı kendılerı bızım kadar mutlu değiller küfür hakaret ılıskılerınde saygı yok bızım de saygı konusunda asırı hassasıyetımız var esımle

Esım abımın derdı senın gibi karısı olmaması dedı yengemın derdı de karnı darlık baska bırsey degıl ama hakikaten düşmanını annen doğuruyor dedı

Insanın tek kardeşi nasıl karısına göz dıker anlamadım

Kendımı düzeltmek istiyorum lutfen yardım edin?