akneye veya sivilceye egilimi bir cildim yok cok nadir cikar ama yuzumdeki su goruntuyu asla yok edemiyorum sebebi nedir veya nasil duzelir bilgisi olan var mi

akneye veya sivilceye egilimi bir cildim yok cok nadir cikar ama yuzumdeki su goruntuyu asla yok edemiyorum sebebi nedir veya nasil duzelir bilgisi olan var mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Akneli cilde sahipsen the purestin akne serumu var onu kullanabilirsin. Bu serum akne ve sivilceler için oldukça etkili.
Kızarıklık varsa leke kremi kullan
Yüzüne kimyasal kullanma soguk suyla yıka sık sık kozmetik ürünleri kullanmayı bıraktıgın zaman etkisi de geciyor maalesef. İçten temizlik yap dogal kürler kullan iç organlarının saglıgı dısa vuruyor eger yaglanma varsa vucudumuzda sivilce olusabiliyor arastırma yap bunun hakkında ❤️❤️💋
Yaglı herşeyi bırakıp gratisten kompakt sivilce siyah nokta karşıtı sabun ve yüz temizleme suları var zencefilli Nivea serisi emin ol düzelir gözenekler çok açık ilgisiz yaglı ve kuru galiba suyuda az içiyorsun
evet kuru ve bu daha yarim saat ince nemlendirdigim hali uygun nemlendiriciyi de bulamadim asla dediklerimi de kullanicam tesekkurlerr
Kimyasalları sürme yüzüne soğuk suyla falan yıka yeter
Ufak defek şeyler abartma
O faul ne aq
Cildiyeye git
Reglin mi yakın
Kötü değil.
abartıyormusun?
Abartma iyisin
Facecum
Sakalları mi diyon
Getir öpim geçsin