Küfür ve hakaret eden eş?

Eşim bana genellikle her kavgada küfür ve hakaret ediyor. Aslında çocukta düşünüyoruz ama ben bu davranışları gördükçe çocuktan vazgeçiyorum. Allah aşkına ne yapmam lazım benim. Çocuktan vazgeçsem bile nasıl davranmalıyım evlilikte ne yapmalıyım? Bazen dayanamıyorum bende karşılık veriyorum. Boktan bi hal almış durumda. Kadın ruhundan ve dilinden asla ama asla anlamıyor. Bi durum oluyor mesela trip atıyorum özür diliyor affetmiyorum diye bazen bağırıp çağırıyor bazende trip atıyor. Sürekli göbeğin var, yok göğsün küçük falan filan 60 kiloydum. Boyumda 1.65 kilom falan iyiydi ben minyon tip seviyorum biraz kilo ver bide suratın biraz küçülsün diyo. Bunlar sadece aklıma gelenler. Aramız iyiyken unutuyorum bunları ama tekrarı yaşandığında hepsi aklıma geliyor. 1 yıl 3 aylık evliyiz. 3 yılda öncesi var. Sevgililik nişanlılık falan. Birkaç kez boşanıcam dedim. Ama bi şekilde barıştık. Çıldırıcam artık yaşımız 21/22 napıcam allah aşkına yardım edin. Gözyaşlarım sel oldu artık
Güncellemeler
+1 yıl
Ya erken evlenmeyi bırakın, evlendik artık bundan sonrası önemli ben bundan sonrası için sordum
Küfür ve hakaret eden eş?