Eşim bana genellikle her kavgada küfür ve hakaret ediyor. Aslında çocukta düşünüyoruz ama ben bu davranışları gördükçe çocuktan vazgeçiyorum. Allah aşkına ne yapmam lazım benim. Çocuktan vazgeçsem bile nasıl davranmalıyım evlilikte ne yapmalıyım? Bazen dayanamıyorum bende karşılık veriyorum. Boktan bi hal almış durumda. Kadın ruhundan ve dilinden asla ama asla anlamıyor. Bi durum oluyor mesela trip atıyorum özür diliyor affetmiyorum diye bazen bağırıp çağırıyor bazende trip atıyor. Sürekli göbeğin var, yok göğsün küçük falan filan 60 kiloydum. Boyumda 1.65 kilom falan iyiydi ben minyon tip seviyorum biraz kilo ver bide suratın biraz küçülsün diyo. Bunlar sadece aklıma gelenler. Aramız iyiyken unutuyorum bunları ama tekrarı yaşandığında hepsi aklıma geliyor. 1 yıl 3 aylık evliyiz. 3 yılda öncesi var. Sevgililik nişanlılık falan. Birkaç kez boşanıcam dedim. Ama bi şekilde barıştık. Çıldırıcam artık yaşımız 21/22 napıcam allah aşkına yardım edin. Gözyaşlarım sel oldu artık
Güncellemeler
+1 yıl
Ya erken evlenmeyi bırakın, evlendik artık bundan sonrası önemli ben bundan sonrası için sordum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hadi ordan et gitsin! Şimdiden bunları yapıyorsa evlenince zindanda yaşrsın haberin olsun
Evliyim 1 yıl 3 aylık
Eşim dedim zaten
Ayy geçmiş olsun. Tam bir narsisitle yaşıyorsun aman dikkat et.
Ayrıl ondan sana iyi bir eş çocuğuna örnek baba olmaz
gayet fizigi yerindd baliketlisin. bakimli ve guzrlsen zaten daha ne. ama esinin sana sabri ve saygisi yok. begenmiyor seni
Kesinlikle çocuk yapma çocuktan önce böyle işe çok daha kötü olur. Su an bile kendini tutuyordur kendini çocuk yap diye
Boşanma sürecine girebilirsin giriyorsan?
Çok küçüksünüz evlenmek için
Sevse kufur etmez
erken evlenmişsin...