Sürekli bağıran hakaret eden eş?

O kadar yalnızım ki derdimi buraya anlatmak istedim çünkü söyleyebilecek bir arkadaşım yok beni anlayabilecek etrafımda kimse yok ben 20 yaşındayım çok ani bir kararla evlenmek istedim hayatımın aşkını buldum derken böyle büyük bir hataya düşebileceğimi bilmiyordum geri dönülmez bir yoldayım başlarda beni prenses gibi hissettirdi beni çok seviyordu seviyormuş gibi yapıyordu gözünden bile sakınır aradı beni ama ne zaman evlendik evlendikten sonra bana gerçek yüzünü gösterdi sürekli bağırıp çağırıyor hakaret ediyor şiddete tehdit ediyor ölmek istemiyorum şimdi boşanmak istesem aileme anlatsam ailem bana biz bu evden çıkmadan önce sana bir söz söyledik gelinlikle çıkarsın kefenle dönersin sözünü hatırlatır çünkü bir keresinde babama dedim ki ne baba dedim ben dönmek istiyorum yapamıyorum hayır kalmak zorundasın mecbursun bana mecburiyet koşuyorlar ama ben kalmak istemiyorum dönebilecek bir evim de yok hayatımda en büyük yanlışını yaptım aslında ben ailemden kaçtım okumak istedim ailem izin vermedi çok çabaladım devletten yardım almaya çalıştım ama olmadı yapamadım başaramadım hiçbir şeyi çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum ölmek istiyorum nefes alırken bile zorlanıyorum psikolojim altüst oldu ağlamaktan göz pınarlarım kurudu ben böyle bir şey hayal etmemiştim hayallerim altüst oldu ağladığım için bile özür diliyorum ondan çünkü aglamamdan rahatsız oluyorum ağlama sesini duymak istemiyor tuvalette ağlıyorum tuvalete geliyor burada ağlayamazsın bu evde ağlayamazsın diyor ağlamak bile yasak oldu artık benim için bilmiyorum çok çaresizim sürekli intihar düşünceleri geliyor aklıma ne olur bana bir yol gösterin ne yapabilirim
Sürekli bağıran hakaret eden eş?