Bir adamla tanıştım ama bana yaptığı işi biraz yalan olarak anlattı ne yapmam lazım?

Bir adamla tanıştım daha çok yeniyiz 1 ay olucak bana iş olarak evlerin odalarının kapılarını yapan bir şirkette çalıştığını söyledi ama bu şirkette idari personel gibi çalıştığını anlattı fakat araştırdım kendisi satış elemanıymış. Patronu ile arası aşırı iyi çünkü patronunun yatı teknesi var istediği zaman marinaya gidip tekne ile denize açılabiliyor dinlenmek için yata gidiyor vs vs ve en az 4-5 senedir aynı şirkette çalışıyor sizce bu adam tahmini ne kadar maaş alıyordur? Sormamın sebebi ortalığın durumu belli hersey ateş pahası olmuşken bu çocuğa çok fazla yük olmak istemiyorum ama o da bana hiçbirseyi ödetmiyor beni habire yemeklere götürüyor masraf yapıyor yani eğer maddi olarak zorlanırsa kendimi kötü hissederim (maaşını tahmin etmenize kolaylık olsun diye söylüyorum elinde iphone 14 Pro max telefonu var altında audi arabası var ve yalnız tek başına yaşıyor)

Bir adamla tanıştım ama bana yaptığı işi biraz yalan olarak anlattı ne yapmam lazım?